Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית car pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהיוזמה לערוך את הת'רדים השונים, לרכז וליצור מדריך, או מיני-מדריך, צריכה לבוא מהחברים, ולא מההנהלה. אם זה יהיה מסודר וברור - אני משוכנע שזה יודבק בFAQ.

שאלתי זו שציטטת, הייתה למעשה כעין שאלה רטורית. כוונתי הייתה, לצורך הדיון, האם יותר מ1 ג'יגה הוא Overkill?

על כך עניתי בשאלה, שעל מה כבר מדובר? OK, אז עוד 1 ג'יגה! הרי לא באמת מישהו חשב כאן לשים מפלצת של אוברקלוקרים מומהרת ל5GHZ.. עם קירור מהגיהנם.. אף אחד לא בונה על הקארפיסי שלו שיריץ קריסיס חלק על Very High עם AAx4..

ההבדלים בין 'פשוט וסטנדרטי', לבין מחשב ברכב 'חזק ומהיר', הם לא גדולים מי יודע מה לדעתי. ומשום כך כדאי לא לחסוך כאן.

עריכה:

נו? בשביל 500 שקל?

תתחדש, חגי!

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ATOM 230 = ליבה אחת של 1.6 GHZ

ATOM 330 = שתי ליבות של 1.6GHZ

*במחיר אגב ההבדל הוא משהוע כמו 50\100 שקל גג,

הוכרע מזמן - כל המוסיף הריי זה מבורך, AMD 4850E

ולוח של ג'יגה בייט עם מעבד חיצוני כמוזכר יעלה 600 שקל להכל יחד בערך,

שזה ב150 שקל יקר מהATOM230, וכ50 שקל יקר מה330, ומדובר בפתרון חזק ב-ה-ר-ב-ה משניהם, כיוון שלא מדובר במעבד עדין, אלא מעבד ביתי חזק (אך חסכוני)

פורסם
אני חושב שהיוזמה לערוך את הת'רדים השונים, לרכז וליצור מדריך, או מיני-מדריך, צריכה לבוא מהחברים, ולא מההנהלה. אם זה יהיה מסודר וברור - אני משוכנע שזה יודבק בFAQ.

אני גם חושב שאפשר ויעיל לאור ההתענינות בנושא לעשות משהו מסודר. אני חושב שהכי ראוי ונכון שמי שיארגן את זה הוא אחד מהחברה ששולטים בתחום.

אני אשמח אם מישהו יקח יוזמה לעניין וירכז את החומר בצורה מסודרת ורצינית ונכניס את זה ל FAQ .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הבעיה היא לא במעבד אלא דווקא בלוח (או יותר נכון בגודל הלוח) - לוחות ה ITX למעבדים חיצוניים יקרים בהרבה מהלוחות המשולבים.

...CASKA for life

פורסם

מי הכריע את זה מזמן :)?

לא חושב שצריך לשים מחשב בסיסי מידי, אבל גם אין טעם להשתגע

במעבד כן אני מסכים שכדאי להשקיע עוד 100-50 שקל בשביל מעבד קצת יותר טוב

אבל 2 גיגה זיכרון במקום 1 זה בזבוז רציני במחשב באוטו

לא חושב שצריך לדחוף למחשב כל מה שיש הכי טוב רק בשביל שלא יחסר, כי במציאות לא יהיה לזה שימוש בכלל וזה רק יכביד בסופו של דבר

+1 גם חושב שכדאי לאסוף את הדיונים החשובים למדריך מסודר שיעזור למי שמתחיל בנושא

:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

זה יקח זמן לא מבטיח כלום אבל אני אנסה להרים את הכפפה ולזרוק' אותה על מישהו אחר

ניר ? :)

סתאאםםם סתאםםם

אני אנסה לארגן משהו

פורסם

:)

גורל אתה הרי יודע שזה תפור עליך!

אבל בהחלט אני מוכן לעזור אם אתה צריך יד :D

Mitsubishi king

פורסם

אני אשמח לעזור,וככה אני אלמד את הקטע הטכני יותר בעניין.

אם צריך עזרה בעריכה וכאלה,אני כאן.

ובינתיים,נפתח שני דיונים,אחד מהותי ואחד פחות:

1.פחות - איזה מסך עדיף?(xenarc\lilliput) ואיזה סוג?(indash/2din,) ואיזה דגם?

2.יותר - איזה כרטיס קול מומלץ למחשב רכב?ובאיזה פורמט?(pci/pcmcia/fw - ומה לע*א*ל ההבדל ביניהם?)

פורסם
אני אשמח לעזור,וככה אני אלמד את הקטע הטכני יותר בעניין.

אם צריך עזרה בעריכה וכאלה,אני כאן.

ובינתיים,נפתח שני דיונים,אחד מהותי ואחד פחות:

1.פחות - איזה מסך עדיף?(xenarc\lilliput) ואיזה סוג?(indash/2din,) ואיזה דגם? - ליליפוט זול יותר, ובדגמים החדשים לטעמי לא פחות טוב, (במיוחד דגם 629GL LED), מבחינת דאבל דין או ממונע, תלוי בך ובהעדפות שלך, ובצורת ההתקנה,

מסכים ממונעים הם יקרים יותר ורגישים יותר,

2.יותר - איזה כרטיס קול מומלץ למחשב רכב?ובאיזה פורמט?(pci/pcmcia/fw - ומה לע*א*ל ההבדל ביניהם?)

אני ממליץ על AUDIGY 2 ZS, מבחינת עלות\תועלת הוא הכי טוב,

לגרסאת הPCMCIA יש באגים לכן אני ממליץ על PCI, אין גירסה שלו בFW,

12345

פורסם

אני לא חושב שיש חשוב יותר ופחות, מסך חשוב בדיוק כמו כרטיס קול טוב ובדיוק כמו מעבד ולוח אם מתאימים

וגם אין נכון ולא נכון יש יתרונות וחסרונות זה תלוי יותר בדרישות של הברנש

אבל כדאי להראות מנסיון של אנשים מה היה מוצלח יותר ומה פחות וככה לתת יותר מידע כדי להחליט נכון

Mitsubishi king

פורסם

אני דווקא לא חושב שמבחינת עלות-תועלת האודיג'י עדיף.

האודיג'י כבודו במקומו מונח והוא הכרטיס העיקרי לשימושי KXPROJECT, אולם למיטב הבנתי הוא יחסית מיושן ויש טובים ממנו מבחינת סאונד באותה רמת מחיר, אבל בכדי להשתמש בהם לצורכי כל החיתוכים שה KX עושה בתוכנה אחת צריך 2 תוכנות וחמש פלאגינים שונים.

הכרטיס הכי מתקדם ברמת המחיר הזו הוא club 3d agrippa dts - הוא העתק מדוייק של AUZENTECH X-PLOSION והוא עולה 370 ש"ח ב SKY PC.

לדוגמא - ניתן להחליף לו את ה OPAMP וה SNR שלו הוא 121DB... -בנתונים שלו רשום שהוא 96KHZ אבל ב MP3CAR מצאו שזה לא מדוייק ואם תתקינו את חבילת הדרייברים של AUZENTECH הוא ינגן 192KHZ וגם נשמע טוב יותר (?)

חגי

...CASKA for life

פורסם

עתיד(גורל) 629GL זה לא מה שיש לך?

לגבי המסך זה בעיה. יש לי איביזה 2008.

אם אני מתקין 2DIN,אני מתעסק עם ניסורים חיתוכים והתקנה רצינית כדי שיהיה לי טווח ראיה טוב למסך(הדשבורד מתעקל כלפי המנוע בחלק התחתון,בדיוק במקום שבו מכניסים 2DIN ככה שיהיה לו שיפוע שלילי...דוגמה יש כאן להתקנה באיביזה)

אם אני מתקין INDASH, הבולמים שלי ישמידו את המנועים די מהר(הגב שלי כבר הלך,אבל הוא עוד לא עלה לי כסף:wink:)

והיה איזשהו דיבור על DVI וVGA.לליליפוט אין מסכים עם DVI?למחשב פשוט יש יציאה לDVI?

• תוכן חדש...