Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי שתי שאלות:

1) האם ניתן להחליף מנוע לנפח גדול יותר לדוגמא 2.0 ושהמנוע יהיה בעל טורבו? (האם קיים מנוע כזה שיתאים לרכב שלי?)

והשאלה כמובן לא רק מהבחינה המעשית אלא גם מהבחינה החוקית.

2) האם ניתן לעשות שיפור הנ"ל לרכב שהוא אוטומאטי?

מאוד אשמח לתשובה.

תודה רבה

פורסם

אפשר עקרונית, אבל את הגיר הספציפי הזה (ZF 4 מהירויות) אתה תגמור חיש מהר אם תתגבר את המנוע. גם כך הוא לא שיא האמינות.

אם כבר להתחיל להתעסק עם הרכב הזה - עדיף להסב לידני (למרות שהייתי מחפש XSI או S16 בתור בסיס. הרבה פחות עבודה בהתאמה (מתלים, גיר).

פורסם

ידידי,

חפש בסיס טוב יותר כלומר חפש גרסה פסוטיבית במעט של ה-306 כמו ה-XSI הנפוצות וה-S16 הפחות נפוצות ותתחיל משם.

כמובן אם המצב הכלכלי בעולם לא מתייחס אליך הינך יכול להתחיל להחליף הכל אנטירול בולמים בלמים וכו' ,דוגמאות לא חסר לאנשים כאלה שעשו "הכל מהתחלה" ואפילו ייתרון שהם יודעים שמה שיש ברכב חדש תקין ועובד ושקט להרבה מאוד זמן והחיסרון כמו שאמרתי זה הכסף שזה יעלה הרבה יותר.

פורסם

אם הבחור חושב שמתאים לו יותר רכב אוטומטי, זו יכולה להיות אופציה טובה לקנות מנוע+גיר.

אני רק לא יודע עד כמה הגיר האוטומטי יחזיק משחקים בוויסגייט, או שידרוג קצת יותר רציני.

אם מתאים לו להתנייד (ולהסתפק) ב-150 כ"ס עשירים במומנט - זה אחלה פיתרון.

אביחי

פורסם

כן לכן עם ידיים טובות כמו שלי שלך ושל הרבה מחברי הפורום אפשר לעשות את ההסבה לידני ומשם השמיים הם הגבול במיוחד ב-RGX RGY שתומכים כפול מההספק המקורי כשהמנוע סגור.

פורסם

שאלה קצת קשורה.

שאתה עושה כזאת הסבה אתה מחליף את התושבות של הגיר של האוטומט לתושבות של גיר ידני?על כמה תושבות מדובר?

והאם תושבות של קסארה דיזל הם אותן תושבות כמו של xsi ,s16(דגם 2 ליטר) ?

יוגב

• תוכן חדש...