Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה. יש לי מגבר, לצורך העניין BA4400 , שמגביר סט וסאב.

אני רוצה להוסיף מונו\2ערוצים כדי להעביר אליו את הסאב, האם אני אצטרך שידרוג כלשהו של מע' חשמל או משהו

מעבר כדי שלא "יהרוג" את המצבר ? :-)(כנראה שחיווט, לא ? ) לא יודע אם זה קשור אבל בגלל שהמגבר הזה 1600 וואט ?

תודה לכולם ויום דבש !

רועי.

פורסם

אני חושב שאין צורך בכך, יש המפעילים גם 2 מגברים הרבה יותר חזקים משלך ואינם צריכים חיזוק מע' חשמל.

אני חושב שאתה צריך משהו רציני כדי להיזדקק לחיזוקים.. משו כמו 10,000 ווט ;P

אבל כמו שאמרתי אני רק חושב חכה לעוד תגובות.

פורסם

תפרט בבקשה באיזה סאב ובאיזה רכב מדובר.

ובכל מקרה, מדובר במגבר של 100WRMS ליציאה, תתעלם מהמספר 1600.. אין צורך לשפר כלום, רק לדאוג, בלי קשר לעוצמה, לחווט תקין. זה לא יהרוג לך שום מצבר, אל דאגה.

איזה מונו/2 ער' ברצונך להוסיף?

פורסם

הסאב הוא infinity ref1250 אבל אני חושב לשדרג לפולק אודיו, MM2124 ,כך שאין לי מושג במה להגביר אותו , בתקציב די זול , יש איזשהי עצה ?

פורסם

אני לא חושב שהוא יתאים הרי הסאבים הם של 4 והמגבר הזה עובד ב1 ...

איך המגברים של mac audio ו clarion ? ממליצים עליהם ? (על ה2ערוצים ומונו)

שוב תודה :)

• תוכן חדש...