Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, ברכבי מסוג פג'ו 307 אוטומטית מנוע 2000 משנת 2002 נדלקה נורה כתומה שהציור שלה זה מנוע, ועל הצג של מחשב הדרך הופיעה הודעה שבה רשום "antiollution falut" הרכב נוסע, הכל בו עובד, נשמע כרגיל, כמו תמיד, רק הנורה דולקת, הטורים יציבים ואיני רואה בעיה מסוימת, נסעתי איתו איזה 20 דקות ולא נכבה או קרה משהו, בכל זאת זה מדאיג אותי, חבר שלי אמר שזו תקלה באחד החישנים או משהו כזה.

ממה זה יכול לנבוע, האם מישהו כבר נתקל בזה?

איך מאתרים את התקלה וכמה יכול לעלות תיקון כזה?

תודה רבה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ארנון, חיפשתי קראתי, והתבלבלתי לגמריי, חלק אומרים שזה לחץ במיכל הדלק, חלק אמרו ממיר קטליטי בעלות של יותר מ 1000$ חלק אומרים שזה בא והולך אחת לחודשיים או שנתיים.

בכל אופן בבוקר זה לא היה, נסעתי עכשיו לתדלק מיכל מלא להשלים את החצי השני, וזה עדיין לא נפתר.

הומלץ על מוסך שאפט, בבעלותו של ניצן, האם הם עושים דיאגונסטיקה? או שללכת למרכזי לעשות אבחון תקלות ב 250 שקל ואז לבוא אליהם עם התוצאה?

הבנתי שאפר לשעות לזה איפוס תקלה כך שלא תחזור בזמן הקרוב, איך עושים זאת?

גם היה רשום שזה נתיך שנשרף a30 מה בכל זאת עליי לעשות והאם ניתן לפתור לבד?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קרה אצלי, גם ללא סימנים מחשידים, אחרי כמה חודשים נדלקה שוב הנורה וההודעה על הצג והרכב רעד ובשלב מסוים גם לא הניע, הפעם הלך סליל הצתה. מקווה שלא אצלך.

אגב סליל הצתה וצרפתיות, מגאן-II, שנתיים על הכביש ו 50K ק"מ של מישהו בחברה שלי, סליל הצתה הלך אתמול, אחרי 50K ק"מ?!

פורסם

אני אכן אצור עמם קשר, אך רק שאלה קטנה (אחרי שנרגעתי) אפשר יהיה לאפס את התקלה כך שלא תופיע והנורה לא תדלוק?

תודה, כפיר.

פורסם

שלום.בד"כ תקלות אופייניות להודעה זו בדגם שלך הן: ממיר קטליטי(נא ציין כמה ק"מ עבר הרכב,זה יסייע),חיישן חמצן או סתם באג בתוכנת מחשב המנוע אותו אפשר לפתור ע"י עידכון תוכנה במוסך מורשה.

כדאי ומומלץ לפנות למורשה פיג'ו על מנת למנוע ניחושים (מבלי לפגוע באך מוסך אחר).

בהצלחה

פורסם

הרכב עבר 128000 קילומטר, לא נראה לי שזה ממיר קטליטי, מכיוון שהיום נסעתי ברכב מעל 100 קילומטר הוא נסע והתנהג כרגיל, לא וצריכת הדלק היתה בסדר גמור גם כן כרגיל.

מה זה בדיוק עידכון תוכנה

ומה זה אומר לאפס את התקלה? אם מאפסים כמה זמן זה מחזיק?

פורסם

אם יש תקלה אמיתית, זה מחזיק בדיוק עד ההתנעה הבאה.

אם אין תקלה והנורה נדלקה בגלל "באג" נקודתי - ניצוץ שהוחמץ, דלק מזוהם וכיוב', איפוס נורת התקלה יעלים אותה עד שאותו אירוע נקודתי יקרה שוב, אם יקרה.

פורסם

תודה על העזרה קודם כל.

בכל אופן איך ניתן לדעת שזה לא סתם מצב רוח של המחשב ובאמת הלך משהו?

הרי כולם סיפרו כאן שהמוסך המרכזי ניפח להם חשבון של 5 ספרות.

האם זה תקין לנסוע ברכב במצב כזה, למשך שבוע ככה שיהיה לי כסף לתקן את זה?

פורסם

קריאת קוד תקלה ואיפוסה במוסך מורשה תעלה ~250 ש"ח.

לפי קוד התקלה ניתן יהיה להבין במה מדובר, והאם יש צורך מיידי בתיקון.

הסיבות להופעת הנורה יכולות להיות רבות ומגוונות. חלקן חסרות משמעות וחלקן יקרות לתיקון. קשה לבצע איבחון מרחוק.

פורסם

אני מבין, תודה ארנון.

פשוט אני מפחד שבמרכזי ינפחו לי סתם חשבון, כמו שקרה כאן למספר חברי פורום בעלי 307 ו c5 מהשנים הללו.

פורסם

אם הרכב נוסע בסדר, ואתה לא מרגיש שום שינוי, אז תנסה לצאת לכביש מהיר ותן האצה מהירה- להגיע לפחות ל5000-6000 סל"ד (בלי לסכן אף אחד), צריך לאמץ קצת את המנוע שהגזים יצאו בלחץ יותר גדול, ובכך ינקה את הפיח שהצטבר במערכת הפליטה- במילים אחרות "נישוב פיח".

קרה אצלנו ב206 1600 אוטומט 2002- לא חזר שוב אחרי "הנישוב פיח".

פורסם

אני לא מבין למה ללכת בכלל למרכזי, שם מתייחסים למכוניות כמו רובוטים והולכים לפי הספר.

תפתח את האתר של לובינסקי, תמצא לך שם 4-5 מוסכים לפי האיזור הג"ג שבו אתה מתגורר - ותעשה סקר.

תלך למוסך מורשה יבואן שהוא לא מוסך של היבואן עצמו. תאמין לי שהם ילכו לקראתך, תבקש אבחון של התקלה ותסגור על מחיר נורמלי, זה לא חייב להיות 250 ש"ח.

אם תמצא בעל מוסך הגון אתה תראה גם שיעשו מאמץ לפתור את התקלה בלי לנפח חשבון 5 ספרתי.

• תוכן חדש...