Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר בסוזוקי בלנו 98, הבעיה היא שהמראה החיצונית השמאלית רופפת מעט, פתחתי את הפלסטיקים מתוך האוטו, והמתכות שבתוכם אמורים להיות הברגים יצאו,ניסיתי להדביק עם דבק מגע ען חיזוקים של אזיקונים וזה עדיין רופף בגלל המשקל הרב יחסית.

יש לכם דבק מיוחד להמליץ עליו שיכול לעזור לי? או לחילופין דרך לחיזוק המראה :?:

זה קצת לא בטיחותי, לא בא לי שזה יפול באמצע הנסיעה..

תודה מראש

פורסם
מה לגבי לרכוש את החלקים הנחוצים במקום דבק אפוקסי ולתקן את זה כמו שצריך ולא בקומבינה?

למה אתה בדיוק מתכוון לרכוש את החלקים הנחוצים?? אם הייתי יודע את הפתרון לא הייתי פונה לפורום....

פורסם

תשתמש באפוקסי (שני חומרים שמערבבים), יהיה כמו חדש.

ולשאר החברה, אם המראה היא חשמלית (לא זוכר אם בדגם הזה) עלותה יכולה להגיע למעל 500 ש"ח, אינני רואה בעיה בטיחותית עם ההדבקה של החלק.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

באוטו דיפו וכדומה ניתן להשיג דבק כזה או מה?

שנית כל, המראה אמורה להיות מחוזקת רק על ידי הדבקה? בלי ברגים??

פורסם

זה קצת לא בטיחותי, לא בא לי שזה יפול באמצע הנסיעה..

תשמע לי גם לי זה קרה, קניתי את האפוקסי פלסטלינה החזיק שבוע, הדבקתי עוד פעם החזיק עוד שבועיים,

הדבקתי עוד פעם הפעם אם תוספת ברגים קודחים:oops:, ועדין זה לא היה כמו שצריך.

אז תחסוך לעצמך את כל הבלאגן הזה, תקנה מראה מפרוק או יד שניה, תחסוך לעצמך את כל הכאב ראש הזה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

פתרון נוסף שאולי לא מקובל מאוד אבל שימושי, הוא לקדוח חור דרך המראה מבחוץ עד הפח שבפנים.

נכון זה לא מקורי:-P , אבל לי יש בלנו והפלסטיקה במראות לא חזקה ולכן הבעיה תחזור במכה הראשונה של איזה מפגר .

המראות שחורות ולכן לא רואים את הבורג בכלל , אני יכול להוכיח:wink:. הפתרון מבחינת חוזק יותר טוב מהמקור , העלות היא 1 ש"ח אם לקנות את הבורג .

חשוב לדעת שלפני הקידוח צריך לכוון לכוון הפח שהוא באזור המשולש מאחורי המראה ( המבין יבין).

אני עצמי לא חובב גדול של קומבינות ברכב אבל במקרה הספיציפי הזה ,ובגלל שלא מדובר ברכב יוקרה או אספנות זאת הדרך הכי קלה וחסכונית.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים הצלחתי לתקן זאת תודה.

רציתי רק שתדעו איך תיקנתי את התקלה של המראה הרופפת, בסזווקי וכנראה בכל אוטו המראה החשמלית מחזוקת עם 3 ברגים, מה שאצלי קרה זה שההברגות יצאו, הדבקתי את ההברגות (עשויות מתכת) עם דבק נראה לי אפוקסי, ואת הצינורות שאליהם נכנסים ההברגות כרכתי סביבם אזיקונים רק כדי לוודא שהפלסטיק לא יישבר.

לאחר לילה שזה מתייבש אפשר להבריג עם 3 ברגי הפיליפס...

אם לא יתברג עד הסוף ניתן להשתמש בשייבות.

מקוה שזה עזר למי שצריך

• תוכן חדש...