Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי VW POLO CLASSIC 97

הדש בורד של הרכב עשוי ברובו מפלסיק ועכשיו כאשר כבר עבר זמנו כל הדש בורד רועד ומרעיש נושא.

בדגמים של VW POLO CLASSIC שנת 2000 או 2001 הדש בורד עשוי מחומר טוב יותר בהרבה וגם נראה ידידותי יותר.

השאלה שלי היא האם פרויקט כזה כדאי? אפשרי? יתרונות או חסרונות?

והיכן מבצעים פרויקטים כאלה ועלות משערת אם אפשר?

פורסם

הכל אפשרי, פרוייקט כזה יכול לעלות מעל 2000 ש"ח כי הוא כולל חיווט מחודש של צמות חוטים כדי להפעיל את לוח השעונים המתקדם יותר ולדעתי גם יחידת איתות ומגבים חדישה יותר.

אני במקומך הייתי מתמקד בלנסות לשפץ את הדשבורד המקורי. קונסולה מרכזית שאינה שבורה, בדיקה של תושבות מנוע כדי שהאוטו ירעד פחות ואם גם זה לא עוזר אז לבדוק איפה חסרים ברגים.

אני לא מכיר שום אוטו שהדשבורד המקורי שלו רועד. אם זה ככה אצלך אז כדאי לבדוק מה הבעיה בדיוק.

פורסם

כרגע אני בשלבי בניית מערכת משמע אני מנסה לפתור כל רעש רקע איטום בידוד וכ'ו.

הבעיה עם הדש בורד הנוכחי: בעל הרכב הקודם החזיק אותו תמיד בשמש אז גם הדש בורד התייבש ולא נראה טוב לעין.

אני גר באיזור שהרחוב שלי לא בנוי בתשתית הטובה ביותר ולכן כל נסיעה מרעידה את הדש בורד בצורה משמעותית מאוד.

הרכב הוא ידני לכן לא קורה שהרכב סתם רועד בזמן עמידה.

תודה לעוזרים מקווה לפתור את הבעיה עם כניסת המשכורת ההבאה ואם באמת יבוצע פרוקיט כזה כמובן שנעדכן

• תוכן חדש...