Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון - הרכב נגרר היום למוסך עוז בחיפה. בדיקה העלתה שהתקלה היא אכן בטורבו - מת. ה"טורבינה" (מאורר) פשוט נהרס לגמרי, השתחז על כל הדפנות ואיבד חלקים וזז ממקומו. עפ"י המוסך, התקלה נוצרה עקב סתימה בצינורית השמן של הטורבו, ובגלל שלא היה להם את החלק הזה במלאי, והם עמדו לסגור את המוסך ב-2, נאלצנו להסכים להתקין את הצינורית הזו בחזרה אחרי שעברה ניקוי יסודי עם חומר לניקוי קרבורטורים. אבי (שהוא זה שהיה במוסך תכל'ס) קצת לא מסכים עם ההשערה, ובנוסף טוען שהייתה באיזור שם קצת זיעה, משהו שבמוסך אמרו שהוא נורמאלי ותקין.

לבסוף הותקן ברכב טורבו משומש (מגרמניה אעלק...), בעלות סופית של 6 אלף שקלים כולל הכול.

כשהאוטו יצא מהעבודה, הוא עמד 45 דקות בסל"ד סרק ורק שרף שמן מיותר שלא שומש, מסתבר שכליטר של שמן נעלם לו. בנתיים האוטו עד עכשיו מעשן, אבל לפחות בלי עשן. רק מריחים את השמן שממשיך להשרף. כמובן שמד השמן יימדד כל בוקר לפני הנסיעה לראות שהכול בסדר.

עוד סימפטום מוזר אחרי התיקון, במהלך נסיעה, נדלקה פעמיים נורת אזהרה שאין הטענה. בפעם הראשונה היא נעלמה לאחר שהרכב כובה והודלק מחדש, ופעם השניה כיבוי המזגן הספיק להעלים אותה. בנסיעה שלישית התופעה כבר לא חזרה. אני אמשיך לשים עין על המצב, בתקווה שלא אצטרך לחזור למוסך בגלל שהם דפקו משהו.

הכי חשוב - ארצה לציין ולהודות מקרב לב לרון אוחנה ממוסך רוןעל העזרה הטלפונית והסובלנות הבלתי נגמרת! בן אדם מדהים שעזר לי המון היום וללא שום תמורה מצידי. רון, מבטיח לך שאשתדל בטיפול הקרוב להגיע אליך!

נ.ב.

מחר אני אוסיך תמונות של הטורבינה המתה. אגב, יש מה לעשות עם זה? להזדכות איפה שהוא? למכור למישהו שמשפץ?

I Ride Because I Really Like Dessert

• ספונסר פורום
פורסם

אני מצטער שבסוף נפלת על הגרוע ביותר ,אני אומר לך זה לחלוטין לא אופיני

לרכב הזה ואני ממש מופתע .

התופעה של סתימת הצינור לא מתקיימת ברכבי הדיזל (רק בפאסט בנזין נסתמת מפיח)

וזה קצת לא מסתדר לי עם מה שאני מכיר ,ואם הצינור סתום ,תמיד מומלץ להחליף אותו

כי הסתימה יוצרת נמק פנימי שלא ניתן לנקות אותו ,

ואם הצינור נסתם אז יש מצב לשקול פתיחת אגן שמן ולנקות בוצה שאולי קיימת שם.

בקיצור הסיפור הזה מאד מוזר ,יש לי תחושה שאיזה שהוא גוף זר חדר לטורבינה

וגמר על הטורבו .

המחירים שציינתי למגדשים התיחסו למנוע AVG הדגם היוצא ב 2001

המנוע שלך מדגם AVF כמובן המחיר הרבה יותר גבוהה ועשית נכון שבחרת במשומש

בהצלחה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ממליץ לחזור למוסך להחליף צינור ולפתוח מכסה שסתומים + אגן שמן לניקוי בוצה,

כי במצב הנוכחי ילך עוד טורבו,

בקשר להזעות שמן זה מקובל לרוב באיזור הטורבו ישנם הזעות קלות של שמן, זה דבר שכיח ובהחלט לא נדיר,

בקשר למנורת טעינה אל תתרגש, בטח במהלך העבודה שפחו מעט שמן על הרצועה אז היא החליקה קצת עד שזה התנקה

פורסם

היי רון, אכן גם לי ולאבי נדמה יותר שנכנס גוף זר לטורבו. המאורר עצמו חופשי בצורה קיצונית, לא מאמין שזה קרה מחוסר שימון.

קיבלנו 3 חודשים אחריות על הטורבו, והוא יסע המון בשלושה חודשים הללו. בכל מקרה הרכב עכשיו ב-169 אלף ק"מ, בקצב שאנחנו נוסעים עוד כחודש וחצי יש טיפול.

כמה יעלה ניקוי אגן השמן וכל מה שכרוך בכך?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מומלץ לבצע פלאשינג לפני פירוק האגן עלמנת להוריד את כל הג'יפה למטה,

ואחרי 170 אלף קילומטר בTDI מומלץ גם לבצע אינפוזיה של K44 בצורה עדינה ולא אגרסיבית לניקוי הפיח בתא הבערה

מניסיון התגובה לדוושה תהיה חדשה יותר והרכב יעלה בסל"ד בקלות יותר, מדהים כמה שזה עוזר

• תוכן חדש...