Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה להליכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,מכיוון שבזמן האחרון אני לא כ"כ בכושר,וכשעשינו בר-אור בצבא עשיתי פדיחות נוראיות ב2000 מטר,אני מחפש לחזור שוב לכושר שאפיין אותי בתיכון(בכל זאת,6.5 דקות ל2 ק"מ ריצה זה די נדיר במחוזותינו).

אני לא כ"כ אוהב לרוץ בחוץ,וגם אצלנו ברמלה אין מסלוללים מסודרים כמו שיש בערים אחרות,אז אני אשמח אם מישהו יתן לי המלצה להליכון בתקציב של עד 3-3.5K.חשוב לי שיהיה אמין,חסכוני בחשמל והכי חשוב-מתקפל(ככה זה שגרים בדירה של 88 מטר מרובע).

תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הליכון אם הוא לא ממש משוכלל ומושקע בחלק של בלימת זעזועים ייסב לך נזק בטווח הארוך לברכיים,

הייתי ממליץ על אליפטיקל,אופניי כושר או הכי טוב ריצה על חוף הים.

פורסם

בתור רץ מרתון חובב - אני ממליץ לא לרכוש הליכון, אלא לרוץ בחוץ ולעשות מנוי לחדר כושר.

מכיוון שיש לי תכנית אימונים של 5 ריצות בשבוע, כשהבן שלי נולד הבאתי הליכון הביתה במחשבה שמכיוון שאני לא בטטת כורסה, אצלי הוא לא יהפוך למתלה בגדים.

מאז לא נגעתי בהליכון אפילו פעם אחת והוא כן הפך למתלה בגדים, עד שהחזרתי אותו.

הרבה יותר קל להתמיד כשאתה צריך לצאת מהבית - בין אם זה לרוץ בחוץ ובין אם לרוץ בחדר הכושר עם מוסיקה ואנשים מסביב.

פורסם
הליכון אם הוא לא ממש משוכלל ומושקע בחלק של בלימת זעזועים ייסב לך נזק בטווח הארוך לברכיים,

הייתי ממליץ על אליפטיקל,אופניי כושר או הכי טוב ריצה על חוף הים.

אין סיכוי שהליכון יסב נזק לברכיים בטווח ארוך מאחר ואף אחד לא משתמש בהליכון לאורך זמן:lol:. גם ריצה בחוף הים לא נחשבת לבריאה במיוחד מאחר והחול הוא בולם הזעזועים פרימיטיבי למדי. למען האמת שום ריצה לא נחשבת לבריאה ולא תמצא אצן שלא סובל מהברכיים אם לא היום אז מחר. עכשיו, למי יש כח וסבלנות להתמיד בהליכה מחוץ לבית? התשובה היא לקומץ משוגעים לדבר בלבד ולכן אני ממליץ בחום על הליכון ביתי, מצוייד בבולמי זעזועים שישמש אותך גם להליכה וגם למתלה בגדים וכך תהנה משני העולמות. דרך אגב, במיקרה יש לי אחד כזה למכירה...:lol::lol::lol:

ארז רונן

פורסם
אין סיכוי שהליכון יסב נזק לברכיים בטווח ארוך מאחר ואף אחד לא משתמש בהליכון לאורך זמן:lol:. גם ריצה בחוף הים לא נחשבת לבריאה במיוחד מאחר והחול הוא בולם הזעזועים פרימיטיבי למדי. למען האמת שום ריצה לא נחשבת לבריאה ולא תמצא אצן שלא סובל מהברכיים אם לא היום אז מחר. עכשיו, למי יש כח וסבלנות להתמיד בהליכה מחוץ לבית? התשובה היא לקומץ משוגעים לדבר בלבד ולכן אני ממליץ בחום על הליכון ביתי, מצוייד בבולמי זעזועים שישמש אותך גם להליכה וגם למתלה בגדים וכך תהנה משני העולמות. דרך אגב, במיקרה יש לי אחד כזה למכירה...:lol::lol::lol:

בתור אחד עם בעיות ברכיים, שום מכשיר מכני גם מקצועי למהדרין (מנוי ב GO ACTIVE ) לא עזר לבודד את הלחץ הפיזי על הברכיים.

לא הליכון , לא אליפטיקל ( יותר נוח מהליכון אבל עדיין כואב)

לעומת זאת ריצה על חול ים רטוב ופרימיטבי עברה ללא קמצוץ כאב .

• תוכן חדש...