Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום ,החלטתי לפרסם כמה תמונות מהמע' שעדיין נמצאת בתהליכי בניה ,שאר התמונות יפורסמו בהמשך .

החלטתי שאני הולך לכיוון SQ , אבל גם לא השתוללתי אם התקציב והרכיבים נבחרו כדי שיהיו כמה שפחות מותגים .

החלטתי על ALPINE/MOREL אי אפשר לטעות יותר מדי .

HU- אלפיין 9887

COMP-דוטק אוביישן 6

AMP-כרגע MRP F320 הישן ,בדרך PDX-5 החדש

SUB-מורל אלייט 10 ,זה לא בדיוק סאב-וופר .

PROCESSOR - אלפיין PXA H510 או אולי ה700 ,זהו רכיב אחרון במע' שעדיין לא נקנה .

איטום - 2 קיטים של DYNAMAT TRUNK KIT

קיט התקנה - LANZAR 4G + STINGER RCA

המע' תיהיה בנויה בסגנון OLD SCHOOL ללא דברים מיותרים :-D

תיבה לסאב-וופר מסוג PORTED נבנתה מעץ בעובי 1.8 ס"מ בנפח של 52.7 ליטר ,והתדר כנראה יכוון ל 33HZ או 36 HZ ,נשחק נראה :lol:

התיבה בנויה בצורת טרפז בזוית של 68-70 מעלות כדי שהיא תשלים את זוית המושבים האחורים ,השארתי קצת מקום מלמטה למגבר .

הקצוות של כל פלטת עץ נחתכו ,כך שתיהיה הצמדות מושלמת עד כמה שניתן + המון דבק נגרים ,זאת כדי לשמור על חוזק המבנה .

פנים התיבה נצבע על-ידי חומר פלסטי כדי לשמור על חוזקה וגם למנוע קרקושים ובריחות אוויר .

מגעי הוופר הולחמו והתיבה כוסתה בשטיח רכב .

IMAG0016.jpg

IMAG0019.jpg

IMAG0021.jpg

IMAG0023.jpg

DSC00083.jpg

DSC00084.jpg

DSC00089.jpg

DSC00082.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמשיך לעדכן תמונות.

סה"כ רכיבים טובים עם סאונד שאני מאוד אוהב.

כשתסיים - אלוהים יודע מתי זה יהיה, תגיע למפגש, שנשמע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת תמונות מהאיטום ,דלתות אחוריות, תא מטען + דלתות קידמיות חיצוני + פנימי .

באותה הזדמנות רציתי להודות לשרון מאוטוס' ,על הסובלנות ועל התמחור ההגיוני למוצרים .

המשך יבוא בעוד כמה ימים :-D

DSC00098.jpg

DSC00101.jpg

IMAG0031.jpg

IMAG0027.jpg

פורסם

זה יותר וופר מאשר סאב אבל הצליל שלו מקסים - בעיניי.

ואפשר להשיג ממנו תוצאות שיכולות לספק כל אדם שלא מחפש עוצמה בסאב ולמען האמת, לא מחפש ממש סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה כמו התחלה טובה למערכת SQ

אבל לדעתי סוג העץ שהשתמשתה בתיבה ממש לא מתאים ליעוד הזה

זהו עץ גמיש יחסית ולא קשיח ל MDF ולכן לא מתאים לתיבה של סאב

בעיקר בגודל המשטחים שמצויים בתיבה שבניתה

פורסם

תתחדש רכיבים טובים מאוד אתה תהנה מהם.

סתם שאלה למה בנית את התיבה מעץ רגיל ולא מMDF?

סה"כ נראה מצויין מחכים לפרוייקט המוגמר.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תתחדש ותהנה.

אם עדיין לא קנית את הפרוססור , אני ממליץ לך להתאמץ קצת ולקנות את ה 700 , אם תרצה לשדרג בעתיד או לשנות הוא מאפשר ויאפשר לך גמישות מקסימלית . ושלא נדבר על היכולת שלו בכיוונים שתתורגם לניצול מירבי של הרכיבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התגובות .

היתרונות של העץ הוא במשקלו ויותר קל לעבוד איתו ,אין לי כוח להוציא תיבה של 50 ק"ג כל פעם שאני אצטרך תא מטען גדול יותר, העיוות שלו יהיה זניח בהשוואה לMDF בעובי 15 מ"מ .

הסאב-וופר הזה לא מפלצת SPL ,זה יותר וופר גדול והמבנה של התיבה מאוד קשיח ,למרות שזה לא נראה כך בתמונות .

אני מקווה לסיים בשבוע הבא :twisted::oops::lol:.

פורסם

תתחדש

רק דבר קטן, ממליץ לך לעבור עם לקה בשני הצדדים של תאבה, וכמה שכבות, זה לא עולה יקר (30-40 ש"ח 0.5 ליטר) וגורם לבאס לייות יותר מדויק.

בהצלחה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי איחור של שבוע המע' הושלמה , ביצעתי ניסוי כלים ראשוני

כמובן יקח זמן לכוון את המע' למצב שמיעה רצוי , אני חייב לציין לא ציפיתי שמורל 10 ינגן בצורה כזאת ) אבל הוא הפתיע אותי לטובה ,פאנצ'י ומדויק להפליא (טוב, זאת דעתי אולי היא משוחדת קצת)

לעומת זאת די התאכזבתי מהטוויטרים של דוטק ,הם השתלטו יותר מדי על הסאונד ,אולי המיקום לא הכי אידיאלי (במקום המקורי בגולף 4) ,אם יהיה לי זמן בסמסטר הבא אולי אני אבנה משהו יותר מעניין .

המגבר נכנס לפרוטקשן אחרי שעה וחצי של "כוונונים", התחמם יותר מדי :twisted:- במרכאות כי אי אפשר לכוונו ביכלל !! לא ציפיתי הרבה מהשורה הפשוטה של ALPINE אבל זה מה יש ,כבר התחלתי לפזול לכוון BK BUTLER בא לי צליל חם יותר ,אולי אני אוותר על PDX 5 .

האיטום מבצע בדיוק מה שהוא אמור לבצע ,חוץ מלוחית רישוי שמדי פעם רועדת יחד אם הפנס השמאלי .מה שכן ,כמעט ולא שומעים שום דבר מחוץ לרכב שזה דבר מעולה :wink: .

אני יעלה עוד חלק מהתמונות ,את התמונות הסופיות אנסה להעלות בעוד כמה ימים ,אם לא יהיה גשם ויהיה לי כוח לצלם .

DSC00353.jpg

DSC00354.jpg

DSC00356.jpg

DSC00360.jpg

DSC00358.jpg

DSC00361.jpg

DSC00136.jpg

DSC00362.jpg

• תוכן חדש...