Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אותו סוחר סמים ואומרים לי מוות או מאסר עולם אני מעדיף מוות. מאסר עולם בתאילנד? גהנום.

בכל אופן לגבי עונש המוות. סוף מעש במחשבה תחילה. אין קשר אם זה יהודי או לא.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר,

21...22...23...פוצץ!

אם רק הוא היה יודע עם מה הוא מסכים...ברררר.... איזה קור פה בפורום

דרך אגב רז, תירגע ותוריד את האצבע מכפתור המחיקה, הנקודות האלה מעבירות מסר חינוכי!:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מושיקו במקרה שלך כדאי שתלמד עוד הרבה לפני שאתה מדבר כי הידע שלך מאוד מוגבל, ולמה אני אומר את זה ?

הציטוט ששמר נתן לך ואיתו הסכמת לחלוטין לקוח ממיין קאמף של היטלר יימח שימו וזיכרו .

Peugeot 208GTI

פורסם
שאלתי אם אתה מסכים עם ההנחות של כותב הקטע. לדעתך מה שכתוב שם נכון, או שמדובר בגיבוב של שטויות, במקרה הטוב ?

נכון בהחלט.

שמר,

21...22...23...פוצץ!

אם רק הוא היה יודע עם מה הוא מסכים...ברררר.... איזה קור פה בפורום

דרך אגב רז, תירגע ותוריד את האצבע מכפתור המחיקה, הנקודות האלה מעבירות מסר חינוכי!:roll:

מושיקו במקרה שלך כדאי שתלמד עוד הרבה לפני שאתה מדבר כי הידע שלך מאוד מוגבל, ולמה אני אומר את זה ?

הציטוט ששמר נתן לך ואיתו הסכמת לחלוטין לקוח ממיין קאמף של היטלר יימח שימו וזיכרו .

תכירו:

hitler.jpg

מושיקו => אדולף , אדולף => מושיקו. בכלל לא נעים, בטח לא מאוד.

תרגיל פשוט, שנועד להראות לך מדוע דיעותיך גזעניות ומאוסות מהזן הגרוע ביותר:

הנה שוב, הקטע שערכתי עבורך:

אם ינצח הערבי, בעזרת האני מאמין האיסלאמי שלו, את עמי תבל, אזי יהווה ניצחונו אות לגסיסת האנושות, וכדור הארץ ישוב לנוע באתר ריק מאדם, כמו לפני אלפי שנים.

הטבע הנצחי נוקם ללא רחם על פגיעה בחוקיו. לפיכך מאמין אני היום, שאני פועל ברוחו של בורא העולם הכל יכול. בכך אני מתגונן בפני הערבי ונאבק למען פועל ידו של אדון עולם.

איבת הערבי מופנית נגד כל מי שאיננו דומה לו ברוחו. מאחר שהערבי איננו הנתקף אלא התוקף, נחשב כאויבו לא התוקף בלבד אלא גם המתנגד לו. הכלי שבאמצעותו הוא מנסה לשבור נשמות ישרות, אבל נועזות, אינו המאבק הגלוי כי אם השקר וההשמצה.

הוא לא נרתע משום דבר ובשפלותו מגדיל לעשות עד כדי לא ייפלא, אם בקרב עמנו מתגלם השטן, סמל כל הרע, בדמותו המוחשית של הערבי.

בערות ההמון הרחב באשר למהותו הפנימית של הערבי, וצרות המוח והאטימות היהירה של השכבות השמאלניות, הופכים על נקלה את העם קרבן למסע השקרים הערבי. בעוד השכבות השמאלניות בפחדנותן הטבעית מפנות עורף לאדם המותקף על ידי הערבי, בשקרים ובהשמצה, מאמין ההמון הרחב לכל דבר ברוב טיפשותו או תמימותו. שלטונות המדינה, לעומת זאת, מתעטפים בשתיקה, או כדי לשים קץ לתעלולי העיתונות הערבית, רודפים את המותקף שלא בצדק - בעיני לבלר מטומטם נחשב הדבר כשמירה על סמכות המדינה והבטחת השקט והסדר.

אט אט יורד כחלום בלהות על נפשם ומוחם של האנשים ההגונים, הפחד מפני הנשק האיסלמי של הערבים. בכך שנאחזים בחיל וברעדה מפני האויב הנורא, נופלים לו לבסוף קרבן. שליטתם של הערבים במדינה נראית עד כה בטוחה, שהוא יכול לא רק להציג עצמו כערבי; יתירה מזו, הוא מודה בהלכי המחשבה הלאומניים והפוליטיים שלו ללא רתיעה. חלק מגזעו מודה בגלוי על היותו עם זר, אך גם בכך טמון שקר. כי בעוד האיסלאם מנסה לאחז את עיני העולם באומרה שהרהורי התשובה הלאומיים של הערבים ימצאו סיפוקם ביצירת מדינה פלשתינאית - מערימים הערבים פעם נוספת על היהודים המטומטמים.

באיזו מידה הם רואים כבר את הניצחון הקרב ובא, אפשר להסיק מדרך התייחסותם הנוראה אל עמים אחרים.

בתחום הפוליטי הוא מתחיל להמיר את הרעיון הדמוקרטי בדיקטטורה של הדת.

בהמון המאורגן של הדת המוסלמית הוא מצא את כלי נשקו, המאפשר לו לוותר על הדמוקרטיה, ובמקום זה לשעבד עמים באגרוף של ברזל ו"למשול" בהם כרודן.ועתה הוא פועל לפי תכנית להפיכה כפולה : הפיכה כלכלית ומדינית.

את העמים, המגיבים מבפנים בתקיפות יתירה על התקפתו, הוא לוכד ברשת אויבים הודות להשפעותיו הבינלאומיות, מסית אותם למלחמה, ולבסוף, אם עדיין דרוש הדבר, מניף בשדות הקרב את נס המהפכה.

והנה הקטע המקורי, במיוחד עבורך:

קטעים מתוך "מיין קאמפף" ("מלחמתי") מאת היטלר

אם ינצח היהודי, בעזרת האני מאמין המרקסיסטי שלו, את עמי תבל, אזי יהווה ניצחונו אות לגסיסת האנושות, וכדור הארץ ישוב לנוע באתר ריק מאדם, כמו לפני אלפי שנים.

הטבע הנצחי נוקם ללא רחם על פגיעה בחוקיו. לפיכך מאמין אני היום, שאני פועל ברוחו של בורא העולם הכל יכול. בכך אני מתגונן בפני היהודי ונאבק למען פועל ידו של אדון עולם.

איבת היהודי מופנית נגד כל מי שאיננו דומה לו ברוחו. מאחרשהיהודי איננו הנתקף אלא התוקף, נחשב כאויבו לא התוקף בלבד אלא גם המתנגד לו. הכלי שבאמצעותו הוא מנסה לשבור נשמות ישרות, אבל נועזות, אינו המאבק הגלוי כי אם השקר וההשמצה.

הוא לא נרתע משום דבר ובשפלותו מגדיל לעשות עד כדי לא ייפלא, אם בקרב עמנו מתגלם השטן, סמל כל הרע, בדמותו המוחשית של היהודי.

בערות ההמון הרחב באשר למהותו הפנימית של היהודי, וצרות המוח והאטימות היהירה של השכבות הגבוהות, הופכים על נקלה את העם קרבן למסע השקרים היהודי. בעוד השכבות הגבוהות בפחדנותן הטבעית מפנות עורף לאדם המותקף על ידי היהודי, בשקרים ובהשמצה, מאמין ההמון הרחב לכל דבר ברוב טיפשותו או תמימותו. שלטונות המדינה, לעומת זאת, מתעטפים בשתיקה, או כדי לשים קץ לתעלולי העיתונות היהודית, רודפים את המותקף שלא בצדק - בעיני לבלר מטומטם נחשב הדבר כשמירה על סמכות המדינה והבטחת השקט והסדר.

אט אט יורד כחלום בלהות על נפשם ומוחם של האנשים ההגונים, הפחד מפני הנשק המרקסיסטי של היהדות. בכך שנאחזים בחיל וברעדה מפני האויב הנורא, נופלים לו לבסוף קרבן. שליטתם של היהודים במדינה נראית עד כה בטוחה, שהוא יכול לא רק להציג עצמו כיהודי; יתירה מזו, הוא מודה בהלכי המחשבה הלאומניים (Volkisch ) והפוליטיים שלוללא רתיעה. חלק מגזעו מודה בגלוי על היותו עם זר, אך גם בכך טמון שקר. כי בעוד הציונות מנסה לאחז את עיני העולם באומרה שהרהורי התשובה הלאומיים של היהודים ימצאו סיפוקם ביצירת מדינה פלשתינאית - מערימים היהודים פעם נוספת על ה"גויים" המטומטמים.

כאן השמטתי קטע קטן, והנה ההמשך:

בתחום הפוליטי הוא מתחיל להמיר את הרעיון הדמוקרטי שבדיקטטורה של הפרולטריון.

בהמון המאורגן של המרקסיזם הוא מצא את כלי נשקו, המאפשר לו לוותר על הדמוקרטיה, ובמקום זה לשעבד עמים באגרוף של ברזל ו"למשול" בהם כרודן.

ועתה הוא פועל לפי תכנית להפיכה כפולה : הפיכה כלכלית ומדינית.

את העמים, המגיבים מבפנים בתקיפות יתירה על התקפתו, הוא לוכד ברשת אויבים הודות להשפעותיו הבינלאומיות, מסית אותם למלחמה, ולבסוף, אם עדיין דרוש הדבר, מניף בשדות הקרב את נס המהפכה.

כפי שתוכל לשים לב, החלפתי את המילה "יהודי" במילה "ערבי", את המושג "השכבות הגבוהות" במושג "השכבות השמאלניות", ואת המילה "מרקסיסטי" במילה "איסלאמי".

את אותם דברים עצמם שכתב היטלר - רק כאשר הם מופנים כלפי הערבים - אתה מאמץ בחום אל ליבך.

תחסוך ממני את הסיפורים בדבר "אבל הערבים תוקפים אותנו ורוצים להשמידנו, ואילו היהודים לא עשו שום דבר רע לעמים מסביבם". נכון, יש בקרב הערבים כאלה שמחפשים להשמיד אותנו (אגב, את רובם - קרי החמאס והחיזבאללה - יצרנו בעצמנו, יש מאין, אם תרצה אסביר לך בדיוק מתי ולמה), אבל הם התחילו כמיעוט מבוטל, רק בעזרת טיפוח יסודי שלנו הם מהווים היום אחוז ניכר מהעם הפלשתיני. כאחד שנמצא במגע עם ערבים במשך למעלה מ-30 שנה, אני יכול להגיד לך בלב שלם שהשנאה כלפינו אינה נגד היהודי שבנו, אלא כנגד הישראלי, שמתגלה (כמו בשרשור הזה) לא פעם כגזען קטן, שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת והוא פולט יהלומים מלוטשים בשעת השפיכה. ההתנהגות של נציגי הצבא הישראלי (לא כולם, בפירוש לא, יש עדיין אנשים שחונכו קצת אחרת ממך, ומאמינים גם בערכים כמו כבודו של אדם) בשטחים הכבושים מזכירה לפעמים משטרים מהגרועים שהיו, ועם כל הבושה (ואני באמת מתבייש להשתייך לאותו לאום כמותם), לעיתים מזכירים שיטות שאפילו הנאצים ימח שמם, היו שמחים לאמץ (שוב, לא כל חיילי צה"ל כאלה, אבל יש מקרים).

פשוט עצוב לראות איך הדת היהודית, שהייתה פעם הנאורה והמתקדמת שבין הדתות המונותיאיסטיות, הפכה לערוגה של מוטציות גזעניות מסוכנות. אתה עוד גירסה "עדינה" של אותם חוליגנים. כל העבריינים עם ציציות וכיפות במסווה של "נוער גבעות" ושלל המנהיגים שלהם (מרזל,פדרמן, ה"רב" דב ליאור וכו') לא טובים במאומה בעיניי מאנשי האס-אס. לו הייתה להם יד חופשית, היה סמוך ובטוח שהם היו מזמן סוגרים את הערבים במחנות ריכוז (תשכח מטרנספר, אלא אם אתה רוצה לפתוח מלחמה איזורית כוללת) כדי שלא יפריעו להם להשתלט על כל גבעה וכל רכוש ערבי.

פורסם

בקשר למה שכתבת בשרשור אחר, שאני לא רוצה לחיות בישראל:

אני לא מאמין בשתי מדינות בישראל. לדעתי צריך 3 מדינות.

מדינה אחת כבר קיימת. ישראל. הייתי מצמצם את שטחה, ומבסס בה מדינה נורמלית - שתוכל לחיות עם שאר עמי האיזור.

השנייה כמעט קיימת - מדינה ערבית פלשתינית בשטחי הרשות (פחות או יותר, עם תיקונים לפה ולשם).

את השלישית הייתי מקים ביוזמתי, קורא לה מדינת יהודה - נותן לה את המקומות הכי קדושים: ירושלים (גם ככה הפכה למפלצת בטון מכוערת. את המקומות שחשוב לי לראות הייתי בא עם אשרת תייר ודרכון, לא כזה הפסד גדול), קבר רחל, קבר יוסף, מערת המכפלה וכל שאר קברי השיח'ים שאותם מטורפים מוכנים להיהרג בשבילם, תוך העדפה של המת על החי (למרות שרוב העובדות מצביעות שאין שום קשר בין האבנים ששם לבין השיוך ההזוי שניתן להם. קברות צדיקים עאלק).

יתכבדו נא כל אותם לוחמי חופש, יקימו לעצמם מדינה יהודית - אורתודוקסית (שהרי גם כך רוב הלוחמים והקצינים מאמינים בדרך זו, לפחות על פי טענת הגוש ה"לאומי" :?), יגנו על עצמם (ויחסכו ממני שרות מילואים של קלגס בשטחים, וגם אבידות בנפש וחיילים חטופים) וייאבקו באוייב הערבי כאוות נפשם.

מדינת ישראל, על פי תפיסתי - תוכל להסתדר בתוך הגבולות הישנים (המוכרים בינלאומית) שלה - כמו שהסתדרה מצויין על 1967, בלי חסדי שמיים ובלי עזרת תלמידי ישיבות הסדר. אם יהיה צורך בצבא שיגן על המדינה - הוא יחזור להיות כזה: צבא ההגנה לישראל, ולא צבא כיבוש. את כל הכסף המיותר שנשפך בהתנחלויות - אפשר יהיה להפנות לנגב ולאיזורים אחרים, ולא להפוך למדינת תל-אביב + כמה התנחלויות שנבנו במימון ובהגנת המדינה.

רוצים מקומות קדושים? קחו ותסתדרו איתם בעצמכם. נראה אתכם חיים בלי שהמדינה (כלומר, אני ועוד כאלה שחושבים כמוני, כולל שירותי שמירה, תשתיות, תקציב ועוד) תבוא לנגב לכם את התחת בכל פעם שאתם מחרבנים על הסביבה.

אף אחד מחוזי ו/או מקימי המדינה לא חלם בסיוטים הגרועים ביותר שלו - שחבורה של כמה אלפי אנשים משיחיים יבואו וישליטו את דעתם ההזוייה על כמה מליוני אנשים (יהודים וערבים) שלא חפצים בהקזת דם הדדית (אגב, זה בדיוק מה שקרה בגרמניה הנאצית. בדוק את שורשי הפיכת הרפובליקה הווימארית למדינת הרייך השלישי ותראה).

עצוב לי לראות עד כמה צדק פרופ' לייבוביץ' ז"ל עם המושג "יודו-נאצים" שטבע בזמנו. :cry:

פורסם

שאלתי אם אתה מסכים עם ההנחות של כותב הקטע. לדעתך מה שכתוב שם נכון, או שמדובר בגיבוב של שטויות, במקרה הטוב ?

אתה שאלת אם אני מסכים עם מה שכתוב בקטע, כן זה מה שקורה באמת, אבל לא אצלנו, אף אחד ממנו לא בא להשתלט על העולם ולהיות פה הגזע הטהור והקדוש, אם כבר ואם כבר תקשר את הקטע הזה לאירגוני הטרור שזו דעתם.

פורסם
בקשר למה שכתבת בשרשור אחר, שאני לא רוצה לחיות בישראל:

אני לא מאמין בשתי מדינות בישראל. לדעתי צריך 3 מדינות.

מדינה אחת כבר קיימת. ישראל. הייתי מצמצם את שטחה, ומבסס בה מדינה נורמלית - שתוכל לחיות עם שאר עמי האיזור.

השנייה כמעט קיימת - מדינה ערבית פלשתינית בשטחי הרשות (פחות או יותר, עם תיקונים לפה ולשם).

את השלישית הייתי מקים ביוזמתי, קורא לה מדינת יהודה - נותן לה את המקומות הכי קדושים: ירושלים (גם ככה הפכה למפלצת בטון מכוערת. את המקומות שחשוב לי לראות הייתי בא עם אשרת תייר ודרכון, לא כזה הפסד גדול), קבר רחל, קבר יוסף, מערת המכפלה וכל שאר קברי השיח'ים שאותם מטורפים מוכנים להיהרג בשבילם, תוך העדפה של המת על החי (למרות שרוב העובדות מצביעות שאין שום קשר בין האבנים ששם לבין השיוך ההזוי שניתן להם. קברות צדיקים עאלק).

יתכבדו נא כל אותם לוחמי חופש, יקימו לעצמם מדינה יהודית - אורתודוקסית (שהרי גם כך רוב הלוחמים והקצינים מאמינים בדרך זו, לפחות על פי טענת הגוש ה"לאומי" :?), יגנו על עצמם (ויחסכו ממני שרות מילואים של קלגס בשטחים, וגם אבידות בנפש וחיילים חטופים) וייאבקו באוייב הערבי כאוות נפשם.

מדינת ישראל, על פי תפיסתי - תוכל להסתדר בתוך הגבולות הישנים (המוכרים בינלאומית) שלה - כמו שהסתדרה מצויין על 1967, בלי חסדי שמיים ובלי עזרת תלמידי ישיבות הסדר. אם יהיה צורך בצבא שיגן על המדינה - הוא יחזור להיות כזה: צבא ההגנה לישראל, ולא צבא כיבוש. את כל הכסף המיותר שנשפך בהתנחלויות - אפשר יהיה להפנות לנגב ולאיזורים אחרים, ולא להפוך למדינת תל-אביב + כמה התנחלויות שנבנו במימון ובהגנת המדינה.

רוצים מקומות קדושים? קחו ותסתדרו איתם בעצמכם. נראה אתכם חיים בלי שהמדינה (כלומר, אני ועוד כאלה שחושבים כמוני, כולל שירותי שמירה, תשתיות, תקציב ועוד) תבוא לנגב לכם את התחת בכל פעם שאתם מחרבנים על הסביבה.

אף אחד מחוזי ו/או מקימי המדינה לא חלם בסיוטים הגרועים ביותר שלו - שחבורה של כמה אלפי אנשים משיחיים יבואו וישליטו את דעתם ההזוייה על כמה מליוני אנשים (יהודים וערבים) שלא חפצים בהקזת דם הדדית (אגב, זה בדיוק מה שקרה בגרמניה הנאצית. בדוק את שורשי הפיכת הרפובליקה הווימארית למדינת הרייך השלישי ותראה).

עצוב לי לראות עד כמה צדק פרופ' לייבוביץ' ז"ל עם המושג "יודו-נאצים" שטבע בזמנו. :cry:

וזה בדיוק ההבדל, אתה הארץ שלך כנראה לא מעניינת אותך, אולי בחו''ל יותר טוב. כנראה שהתנ''ך לא מדבר אלייך, יש לנו על האדמה הזאת נחלות, עבר הירדן המזרחי והמערבי הוא שלנו, אם נמשיך בדעה שלך כל הזמן לחלק בשביל שלום מה ישאר פה בסוף.

יש הבדל גדול בין נאצים לבין "לוחמי החופש", הנאצים רצו שליטה עולמית תוך כדי הרג חפים מפשע, אף אחד פה לא חולה נפש שירצה דבר כזה. מה רצו כל לוחמי החופש? את המדינה שלנו. מה שנקבע בתנ''ך.

עשית השוואה מטופשת עם הנאצים זו לא הדרך שנרצה בה.

פורסם

אז אני מניח שמה שאתה רוצה זה ארץ ישראל עד הפרת והחידקל? זה נראה לך הגיוני? גם אם רשום בתנ"ך שזה שלנו, אתה באמת חושב שצריך לנסות להשיג את זה?

"ai motoare capul doare"

פורסם
שאלתי רק אם אתה מסכים עם הנאמר בקטע שהבאתי, או לא.

נכון בהחלט.

אל תספר לי סיפורים. שאלתי שאלה ישירה, וענית עליה בחיוב. דיעותיך לא שונות במאום מהנאצים.

כשאתה רוצה מדינה על פי התנ"ך - אתה מתכוון לזה?

בַּיּוֹם הַהוּא כָּרַת ה' אֶת אַבְרָם בְּרִית לֵאמֹר לְזַרְעֲךָ נָתַתִּי אֶת הָאָרֶץ הַזֹּאת מִנְּהַר מִצְרַיִם עַד הַנָּהָר הַגָּדֹל נְהַר פְּרָת.

אם תחלק שטח לא יישאר לך כלום? מתי לאחרונה ביקרת בנגב? בגליל? המדינה לא נגמרת בין חדרה לגדרה. יש עוד כמה פיסות אדמה פנויות.

אני, בניגוד אליך, מעדיף אנשים חיים על קברים של מתים. כפי שציינתי בהודעה קודמת, מדינת ישראל ידעה ותדע להגן על עצמה כנגד איום קיומי. היום המדינה לא מסוגלת להגן על עצמה אף בפני איום לא-קיומי כמו כמה אלפי טרוריסטים שעושים ממנה צחוק.

כמו בביצה, אנחנו הולכים ושוקעים מטה-מטה ככל שאנחנו מנסים לזוז. כל זה הוא תוצאה של הכיבוש.

ועוד שתי שאלות בבקשה. אתה מגדיר עצמך אדם מאמין/דתי? שירתת בצבא ?

פורסם

[quote=מושיקו.;1906768]שמר אם הבנתי נכון מהמאמר שהבאת, תנועת האיסלאם בעצם תוקפת בכוונת תחילה כל מי שלא עומד בדעותיה ומסיטה את כלל האומות נגדנו, או להראות שהם כנראה המותקפים. ככל הנראה הזרם השמאלני מעלים עין ומשתיק את העניין .

מה בעצם באת להגיד? (על אנשים כמוני?) על התנועה הימנית?

והעניין היותר חשוב הוא שזהו בעצם המצב הקיים, מה עוזר לנו ולמה מועיל המצב הזה?[/quote]

בגדול התוצאות של מה שנאמר בכתבה הן העתיד, עוד לא קרתה המהפכה שעליה דובר. ועודדבר שכתוב שם הוא שתקיפתם היא בשביל לשלוט בעולם, זה לא מה שאנחנו רוצים.

אני לא מספר סיפורים זה באמת מה שהתכוונתי, כבר רשמתי את זה לפני זה אם לא שמת לב. רשמתי במפורש שהתכוונתי לתנועת האיסלאם. וכבר אמרתי כמה פעמים שלאף אחד אין כוונה לשלוט בעולם. אני לא אשנה את דבריי סתם כדי ליצור וויכוח, לזה באמת התכוונתי.

בהמון המאורגן של הדת המוסלמית הוא מצא את כלינשקו, המאפשר לו לוותר על הדמוקרטיה, ובמקוםזה לשעבד עמים באגרוף של ברזל ו"למשול" בהםכרודן.ועתה הוא פועל לפי תכנית להפיכה כפולה : הפיכה כלכלית ומדינית.

בטח שאף אחד לא רוצה להיות רודן ולעשות מהפכה כלכלית ומדינית, כבר אמרתי למה התכוונתי, ארץ ישראל השלמה.

פורסם

אני, בניגוד אליך, מעדיף אנשים חיים על קברים של מתים.

אותן מילים כמו שבן גוריון אמר בזמנו כשרצו להעלות את עצמות ז'בוטינסקי.

רק מראה כמה שנאת אחים יש בעם ישראל.

פורסם
פעם שנייה.

בן אדם צריך לדעת מתי להפסיק.

אתה את הוויכוח עם מושיקו ניצחת בנוק אאוט.

כל זמן שאתה ממשיך לטחון את הנושא אתה מאפשר לו לסטות מאמירותיו הקיצוניות ואולי להוציא שוויון בנקודות. רד מהנושא. מושיקו כבר לא רלוונטי.

ארז רונן

• תוכן חדש...