Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] העלו לי את מחיר הביטוח ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בגלל שדפתי איזה מישהוא העלו לי את המחיר ב 4 אלף ש"ח

איך זה יכול להיות ?

בבעלותי טויוטה קורולה מודל 2000

אשמח לתשובות תודה .

פורסם
בגלל שדפתי איזה מישהוא העלו לי את המחיר ב 4 אלף ש"ח

לא ידעתי שעכשיו החברות ביטוח שואלות בנוסף את המבוטחים שלהם מה ההעדפות המיניות שלהם?! :lol:

האם יש נתונים שבקהילה ההומו-לסבית יש יותר תאונות מאשר משאר הקהילה?! :twisted:

אם תעשה חיפוש בפורום תוכל לקרוא המון מידע. הסוכנת ביטוח שלי אמרה לי שהעדר עבר ביטוחי נקי ב-3 שנים האחרונות יכול להביא להתייקרות של עד 50% הפוליסה.

שיהיה בהצלחה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השנה עירבת את הביטוח שלך בתאונה שהיית מעורב בה, זה מה שמקפיץ את הפוליסה במחיר השנתי. זה מה שנקרא אצלם "העדר תביעות". כלומר אתה נראה בעינהם כנהג מסוכן על הכביש, נהג שאחוזים גבוהים שתהיה מעורב בתאונה ותגרום להם לביטוח לשלם עבור הנזקים. ולכן הם מקפיצים את מחיר הביטוח השנתי שלך. לפני כן (או לא) היית במסלול רגיל של "נהגים זהירים" כך מכונה אצל חברות הביטוח , ובגלל זה שילמת מחיר אטרקטיבי.

תעשה את הסקר בכל חברות הביטוח ותקווה מאד שתמצא יותר זול מזה. חברות הביטוח נרתעות ומפחדות להתעסק עם לקוחות עם עבר תביעות כבד ואף נמנעות מלבטח מלכתחילה.

בהצלחה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

שמע

אני לא יכול לעזור לך עם הביטוח אבל אני יכול להסביר לך איך לבטל את הציפצוף המרגיז של החגורה.

חצי נחמה :)

• תוכן חדש...