Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסיכויים של צבע להשמר ולהיות איכותי במידה ואדם מקצועי מאוד צבע את חלקי הפח, עשה 3 שכבות לקה על הצבע (מדובר בצבע מיטלי) אך העבודה לא נעשתה בתנור ולא בחדר סטרילי, אלא בחדר שהרטיבו בו את הרצפה והרטיבו עם צינור ככה שכל האבק ירד לרצפה, דאגו לשפוך הרבה מים ככה שאין מצב שאבק יעלה כלפי מעלה?

* מדובר בחדר סגור יחסית אך לא אטום לגמרי.

כנ"ל צבעו טמבונים באותו המקום.

הוא צבע קודם עם צבע בסיס.

האדם שצבע את הרכב הוא בעל מקצוע עם המון ניסיון.

הצבע ישמר? הסיכויים שיהיו בעיות גדולים? מה הייתם מצפים? ד"א במידה ויהיו בעיות, מתי סביר שהן יצוצו?

יכול להיות שהלחות של הלילה תפגום בצבע? החדר לא אטום לגמרי ויכול להיות שהוא לח, הרכב יושב להתייבש בלילה.

(צבעו 2 דלתות כנפיים אחוריות ו2 טמבונים כשהם מורכבים, מדובר במאזדה 3 2006 אבל השאלות הן כלליות)

פורסם

אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה בטוחה לשאלה .

אתה מבין לבד ונכון שגם אבק וגם לחות עלולים להוות בעיה רצינית (אם כי את נזקי הלחות ניתן לתקן באמצעות פוליש לעומת גרגרי האבק שלא ניתן לתקן באופן מוחלט בצבעי לכה אלא רק לטשטש את חלקם באמצעות שלייף סבון ופוליש) , וצר לי לומר שגם ככה קשה להגיע לתנאים סטריליים ברמה גבוהה , בטח ובטח שללא האמצעיים המתאימים כמו במקרה שלך .

נראה שאתה לא רק שואל לגבי המראה שיתקבל , אלא גם לגבי העמידות של הצבע ("הצבע ישמר? הסיכויים שיהיו בעיות גדולים? מה הייתם מצפים? ד"א במידה ויהיו בעיות, מתי סביר שהן יצוצו?") , וכאן אין מקום לדאגה בגלל תנאי הצביעה שבמקרה הספציפי הזה (אתה צריך לדאוג יותר לכך שעבודות ההכנה לצביעה נעשו כמו שצריך והחומרים איכותיים במיוחד) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה בטוחה לשאלה .

אתה מבין לבד ונכון שגם אבק וגם לחות עלולים להוות בעיה רצינית (אם כי את נזקי הלחות ניתן לתקן באמצעות פוליש לעומת גרגרי האבק שלא ניתן לתקן באופן מוחלט בצבעי לכה אלא רק לטשטש את חלקם באמצעות שלייף סבון ופוליש) , וצר לי לומר שגם ככה קשה להגיע לתנאים סטריליים ברמה גבוהה , בטח ובטח שללא האמצעיים המתאימים כמו במקרה שלך .

נראה שאתה לא רק שואל לגבי המראה שיתקבל , אלא גם לגבי העמידות של הצבע ("הצבע ישמר? הסיכויים שיהיו בעיות גדולים? מה הייתם מצפים? ד"א במידה ויהיו בעיות, מתי סביר שהן יצוצו?") , וכאן אין מקום לדאגה בגלל תנאי הצביעה שבמקרה הספציפי הזה (אתה צריך לדאוג יותר לכך שעבודות ההכנה לצביעה נעשו כמו שצריך והחומרים איכותיים במיוחד) .

העניין שנזקי הלחות נעשים תוך כדי עבודת הצביעה(?) אז אולי הנזק הוא בלתי הפיך? ולא ניתן לתקן אותו בכלל?

כל תהליך הצביעה נעשה מחדש, לא מדובר בסתם צביעה אלא צביעה מבסיס הפח, הצבע הוסר לגמרי.

הבנתי שאם יהיה אבק זה יכול ליצור בועות וגלים בצבע? במיוחד שהצבע הוא מטלי.

אני מאמין שמשתמשים בחומרים איכותיים, מדובר בצבעי ראשי מחברה גדולה, אני מקווה שהוא לא השתמש בחומרים זולים, אלא במה שהיה לו נגיש, חומרים טובים יחסית שבהם משתמשים ברכבים יקרים.

אז אתם בעצם אומר שתנאי הצביעה לא משנים כ"כ? הנה תגובה של מישהו מנושא ישן ב CP

חשיבותו של תנור היא שבעזרתו לא יהיו לך נזילות, ה"תנור" הוא בעצם חדר שבו מתבצעת סירקולציה של אוויר מהרצפה אל התקרה ככה שאדי הצבע לא יצטרפו לשכבה שצבעת ויצרו "דמעות", מה שאתה ממש לא רוצה.

לפי מה שידוע לי (מהחומר שקראתי בזמנו) האוויר הולך מלמעלה למטה בשביל שהאבק והלכלוך "יצמדו" לרצפה.

• תוכן חדש...