Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין להחליף את הרכב הישן שלי ברכב קצת יותר מתקדם.

הדרישות שלי שיהיה נוח , לא משפחתי (רווק) חסכוני, אמין.

ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה ומידי פעם נסיעות מחוץ לעיר.

אני חשבתי בכיוון של פולקסוגן פולו או גולף . אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע.

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית לגבי גולף שנת 2000

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את האופציה של הפונטו ספייס,שלא כמו הגרמניות שציינת הוא מספק אחזקה זולה יותר בכמעט כל פרמטר אפשרי.

עם זה בצריכת דלק,שנתון גבוה יותר ועוד ועוד.

עם אתה ממש רוצה לחסוך ולנסוע בראש די שקט אני ממליץ על הדגם הידני שצורך פחות דלק ואמין יותר.

בתקציבץ תוכל להשיג בלי בעיה פונטו ספייס 2006 ידנית 5 הילוכים (הצורה החדשה) מיד ראשונה,1250 סמ"ק 60 כ"ס,פגושים בצבע הרכב,abs,2 כריות אוויר,לוח השעונים הפשוט (ללא מד סל"ד או חום),ריפודי בד פשוטים.

עם תתגמש בשנתון ותירד שנה שנתיים תוכל להשיג דגם הרבה יותר מאובזר הכולל:

מנוע 1250 סמ"ק עם 80 כ"ס (לפני מתיחת הפנים)ריפודים שונים, פגושים בצבע הרכב, 2 ח"ח, 2 כריות אויר. פסי מיגון בדלתות. מושב הנהג ניתן לכיוון לגובה. ABS ,לוח שעונים מפורט יותר, ריפודים איכותיים יותר. וכן קונסולה מרכזית מאובזרת יותר.

פורסם

בדקתי לגביי הפונטו ספייס שהצעת אבל ההיצע ממש מצומצם . גם לגבי נפח המנוע 1300 זה לא חלש מידי?

דרך אגב תודה על התגובה לפחות יש מישהו שמתייחס..

• תוכן חדש...