Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של KENWOOD דגם KDC7028

רציתי לדעת איך הרדיו דיסק מכל הבחינות

ואם יש קישור להוראות הפעלה כי פעם מצאתי והיום כבר לא

תודה על העזרה!:-)

פורסם

1. רציתי לדעת אם יש בו אנימציות?

2. שליטה על המיד?

3. שליטה על הסאב בניפרד?

4. אם אני יכול לחבר אי פוד?

5. אם לא אז איזה שהוא כרטיס זיכרון או כונן נייד?

6. אם הוא נוח לתיפעול?

7. אם הרדיו מכוייל כבר לתחנות של ישראל?

פורסם

מאיפה אתה מתכוון לקנות אותו. לינק לחנות יעזור לי לעזור לך.

לגבי 6 - רק אתה יכול לענות על זה. בכללי אתה צריך חוות דעת מבעל קנווד דומה. אני לא יכול לחוות דעה כי אין לי ניסיון עם המכשיר הספציפי. לגבי שאר השאלות הטכניות בטח אוכל לעזור.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מצחיק. טוב הבנתי. אני בודק את המפרט שלו כרגע ב CRUTCHFIELD. ממצאים בקרוב...

יש לך אותו שנתיים בקופסא, ואתה תוהה עכשיו האם שווה לחבר אותו? מה האופציה השנייה, למכור?

עריכה,

ממצאים על פי שאלותיך:

1. לגבי אנימציות לא מצאתי כלום. יש לו מסך ציבעוני. אולי בעל אנימציות בסיסיות (השארה שלי בלבד) מניסיון, תאמין לי זה לא כזה משנה, אתה ממצא את זה מאוד מהר.

2. נראה שכן, כולל אקוולייזר בעל שלושה בנדים, אני מניח שמדובר ב באס, טרבל ומיד.

3. שליטה על הסאב. למכשיר 3 PRE OUTS, לכן יתכן ויש. צריך חוות דעת ממישהו שיש לו קנווד, בוודאי יוכל לענות לך טוב יותר.

5. אין כרטיס זיכרון נוסף.

6. אמרתי לך כבר, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, זה מאוד אינדיווידואלי. יש לך אותו בבית, כמה קשה לבדוק את נוחות ההפעלה?

7. כן, רשום באתר שהטיונר הוא EROPEAN, תומך ישראלי. אחרי הסתכלות ב MANUAL, זה אל תומך ברדיו ישראלי. אבל זה לא חד משמעי. בחוברת ההפעלה רשום קפיצות של 200 החל מ 87.9 וזה לא מבשר טובות.

סייגים: כל המידע הזה מהאתר של החנות, ולא מהתנסות אישית במכשיר.

יואב

פורסם

את האמת לא יודע כואב לי למכור אותו כי הוא חדש לגמרי

אני לא יודע אפילו איך התצוגה שלו!:cry:

אני מאמין שאני ירכיב

רק במידה ויגידו לי שהוא זבל אני לא ירכיב אותו

לפי מה שהבנתי ואני לא מבין אנגלית זה שאפשר להוריד לו אנימציות ואם כן אז איך אפשר

יואב אני מודה לך מאוד!!

פורסם

הוא לא זבל בטוח. הוא מכשיר נחמד עם כמה אפשרויות נחמדות. לא משהו משוכלל במיוחד אבל יכול לעשות את העבודה היטב עבור המשתמש הממוצע.

אין לך מה להפסיד, וגם ככה אני לא חושב שתוכל למכור אותו בהרבה.

רק לפני ההתקנה תוודא שהרדיו מתאים.

לגבי תצוגה. תנסה לראות בחנויות דגמים דומים. תחפש את המסך הצבעוני של KENWOOD בטכנולוגיית 64 צבעים.

יש אופציה להורדת סרטים ותמונות. אבל תשים לב שהמדריך הוא לכמה דגמים מקבילים (מפורט בכוכביות). בכותרת רשום את הדגמים הרלוונטיים, שלך לא מופיע שם.

יואב

פורסם

יואב איפה ראית שהרדיו דיסק הוא אירופאי שאני יכול לשמוע בו רדיו גם בארץ?

ואם יש למישהו טלפון של חברת KENWOOD בארץ שאני ידע אם הרדיו נתמך בארץ זה יעזור לי מאוד!:cry:

פורסם

כן, הכי בטוח תתקשר אליהם. אני הסתמכתי על מידע מהאתר CRUTCHFIELD. אבל אי אפשר לסמוך על זה 100%. לכן תיצור קשר עם KENWOOD ותשאל אותם. תתגיש שמדובר במכשיר האמריקאי ותשאל האם יש אפשרות לשנות את הקפיצות של התדרים ברדיו.

יואב

• תוכן חדש...