Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני זקוק להתיעצות בקשר ל2 מכוניות : אופל אסטרה 96,1.4

פורד פיאסטה 01,ידני.

האוטו אמור לשמש את אמא שלי לנסיעות מנקודה A לנקודה B,ומידי פעם לנסיעות בין עירוניות.

המידע שלי לגבי 2 המכוניות לא רחב,למעט זה שאני מכיר בן אדם שמרוצה מאוד מצריכת הדלק של הפיאסטה ולא מעבר לזה.

אני אשמח עם תעזרו לי לגבי מידע,עם זה באשכולות (עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה) או בידע/ניסיון האישי שלכם.

תודה

פורסם

השאלה היא מה עדיף מבין השניים?

ברור שהפיאסטה, 4-5 שנתונים מעל זה משמעותי. צריכת הדלק של הפיאסטה אכן טובה וגם האמינות שלה לא מוטלת בספק.

בהצלחה :-)

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שהיו מאוד לא מרוצים מאמינותה של אופל אסטרה מהשנים 1994-1997.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתה לי אסטרה 1.6- 95, חדשה עם תקלות בלי סוף. באותה תקופה פגשתי הרבה אנשים עם אותם הבעיות. גם בעיתונות כתבו על "נפגעי אופל אסטרה".

פורסם

טוב, האסטרה שלי היתה GSI כך שזה לא ממש נחשב, אבל בסה"כ הרכב מרווח מאוד ונוח. צריכת הדלק נמוכה וגם המנוע מרגיש חזק למדי, אפילו בגרסה הבסיסית. צריכת הדלק מעולה, לא פחות. מצד שני, יש לאופלים מחלות כגון מחשב, אלטרנטורים ורדיאטורים בעייתיים ועוד. בסה"כ - הרבה אוטו ישן במעט כסף. לגבי הפיאסטה אני לא יכול להמליץ אבל ה"שם" שלה באמת הוא של אמינות ופשטות (שגוררת אמינות...). מעט אוטו חדש במעט כסף.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אם האופל ידני והגה רגיל (לא כוח) הוא

לא בשביל אימך,שתתעייף ותקלל ביחוד

בתימרוני חניה.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

לדעתי אין פה התלבטות בכלל. היא בסה"כ צריכה רכב כדי להגיע מנקודה א' ל-ב', והאפשרויות שמוצעות לה הן:

א) רכב ישן עם אמינות מוטלת בספק (אסטרה),

או

ב) רכב חדש יותר, חסכוני יותר, אמין יותר ולא ממש יקר (פיאסטה)

בגדול, אני לא מבין כ"כ מה ההתלבטות, השיקול הגדול ביותר בהתאם לצרכים אמור להיות אמינות הרכב. הפיאסטה יותר חדשה, ויותר פשוטה מכנית, ולכן מועדת לפחות תקלות מאשר האופל (שגם ככה המוניטין שלה לא בשמיים).

פורסם
לדעתי אין פה התלבטות בכלל. היא בסה"כ צריכה רכב כדי להגיע מנקודה א' ל-ב', והאפשרויות שמוצעות לה הן:

א) רכב ישן עם אמינות מוטלת בספק (אסטרה),

או

ב) רכב חדש יותר, חסכוני יותר, אמין יותר ולא ממש יקר (פיאסטה)

בגדול, אני לא מבין כ"כ מה ההתלבטות, השיקול הגדול ביותר בהתאם לצרכים אמור להיות אמינות הרכב. הפיאסטה יותר חדשה, ויותר פשוטה מכנית, ולכן מועדת לפחות תקלות מאשר האופל (שגם ככה המוניטין שלה לא בשמיים).

השאלה שלי לא הייתה "מה עדיף" כמו "מה היתרונות של זאת וזאת".

פורסם

פיאסטה נקודה.

אחזקה זולה יותר בהרבה,שנתון גבוה יותר,זמינות יותר גדולה של חלפים,חסכונית יותר בדלק,מבצעת את העבודה בול.

קח בחשבון גם שהאופל מטופלת במוסכים של umi וזה ידוע שכל טיפול ברכב שם מסתכם בלא מעט כסף שלא כמו הפיאסטה שחלפים משיגים בלי בעיה.

פיאסטה גם רכב סחיר לא תהיה לך שום בעיה למכור אותו עוד כמה שנים בלי ירידת ערך גדולה.

פורסם

יתרונות?

מצב היפותאטי: יכול להיות שלאופל אסטרה יש המון יתרונות (לא מדויק במציאות) על הפיאסטה, אבל כשיתקלקל איזה חלק מעצבן ויקר באופל והוא יבלה בספא במוסך, מה יהיו שווים היתרונות האלה?

הנקודה שלי היא שבשביל הדרישה שלך "להגיע מנקודה א' ל-ב'", צריך מספר דברים: רכב כמה שיותר חדש, אמין, פשוט וחסכוני.

אז יכול להיות שהאופל יותר חזקה, ויכול להיות שיש לה מומנט יותר טוב, ויכול להיות שאיכות ההרכבה טיפה יותר טובה ויכול להיות שהיא עושה קפה מצויין, אבל כל היתרונות האלה לא חשובים ולא רלוונטיים לדרישות שלך, לכן עניתי מה שעניתי.

פורסם

שני הרכבים יעשו את העבודה של מנוקדה א' לב' אבל הפיאסטה תעשה את זה ותספק גם אחזקה זולה יותר מהאסטרה,עם זמינות חלפים גדולה וזולה יותר.

• תוכן חדש...