Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מצטער עם לא פתחתי במקום הנכון)

למדתי בבית ספר מקצועי מכיתה ט' עד י"ג, הייתי במגמת אלקטרוניקה וקיבלתי 2 תעודות מקצוע, חשמל רכב סוג 1, ומכונאות רכב סוג 1. בי"ג למדתי לתעודת טכנאי רכב אך נכשלתי בשניי מבחנים מתוך הארבעה על מנת לקבל את התעודה. התגייסתי ואין זמן לשום מבחנים ואין ממש אפשרות, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר לי שכשאני משתחרר מהצבא אני יקבל תעודת חשמל רכב סוג 2 ממשרד העבודה, בגלל שעשיתי את השלבים המקצועיים בצבא, ראיתי באתר של משרד התמ"ת איזה מבחנים צריך לעבור ומה דרוש כדי לקבל סוג 2 באזרחות, והאמת לא האמנתי שהצבא מחלק אותן כל כך בקלות, כי בצבא המבחנים הרבה יותר קלים, אני מאוד אוהב את המקצוע שלי ואף פעם לא נמאס ולא ימאס לי ממנו, אך מצד שני אני לא רוצה עד הפנסיה לקבל משכורות מינימום או קצת מעל המינימום עד סוף חיי.

 

מה דעתכם או מניסיונכם, יש לאן להתקדם עם תעודת מקצוע סוג 2?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבנתי שהעתיד שלי לא מזהיר...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לך ללמוד הנדסאי. כל השאר שווה הרבה פחות, ובתחתית, נמצאים בעלי ההסמכה לחשמלאות, מקצוע, שכבר אין הרבה מה לעשות איתו.

 

אם לא תלך על הנדסאי, ותחליט להשאר בתחום, לך לכיוון של מכונאי, הסמכה למכונאות, ואז עשה השלמה למיזוג אוויר.

מכונאות, תכלול אוטוטרוניקה, או שתשלים את התחום הזה.

 

בכל אופן, אתה צעיר, אז לך להנדסאי בלבד, אחרת לא יהיה לך סיכוי רב, מול רבים שלומדים זאת.

 

הדרישה בתחום הרכב, היא להנדסאים.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...