Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי כ-55000 ש"ח. ואני מאוד מתלבט על איזה רכב ללכת.

הייתי שמח לשמוע הצעות מבעלי נסיון.

חשוב שהרכב יהיה סחיר, אמין, ( לא כל שני וחמישי במוסך ) אוטומט 1600 וכמובן אוטו מפנק. וחסכוני עד כמה שניתן.

תודה ושבוע טוב

דני

פורסם

בשביל ללכת על רכב אתה לא צריך 55K ש"ח. במכוניות מקובל לנהוג או לנסוע.

אם אין לך דרישות כלשהן מהרכב (למשל: בטיחות, מרווח פנימי, ביצועים, עיצוב וכו') ומה שמעניין אותך הם בעיקר ענייני סחירות ואמינות - מומלץ שתפנה אל האדון הנכבד לוי יצחק. הוא יודע הכי טוב.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

הונדה מאזדה טויוטה - המשולש הזה מציע את כל מה שחיפשת עם שמירת ערך הגיונית. נראה לי שמביניהן הטויוטה שומרת ערך הכי טוב.

בהצלחה

פורסם

באופן כללי, קורולה מתאימה לדרישות שלך בצורה טובה:

סחירה, נחשבת לאמינה, חיסכונית יחסית למשפחתיות 1600 סמ"ק אחרות, הביטוחים והטיפולים לא יקרים.

העניין הוא שלקורולה מחירי מחירון גבוהה מכל רכב משפחתי קטן אחר.

לא כתבת שום נתון, פרט למחיר שדורשים מליסינג - קילומטראז', מצב מכאני וחיצוני, תאונות. לכל זה יש משמעויות.

המחיר נראה לי נמוך בצורה קצת מחשידה (אפילו לרכב עם עבר של ליסינג) לקורולה 2006.

תבדוק טוב לפני החלטה, כולל בדיקה משלך נוסף לבדיקה של חברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין לך דרישות כלשהן מהרכב (למשל: בטיחות, מרווח פנימי, ביצועים, עיצוב וכו') ומה שמעניין אותך הם בעיקר ענייני סחירות ואמינות - מומלץ שתפנה אל האדון הנכבד לוי יצחק. הוא יודע הכי טוב.

:mm_yeah:

מכוניות 1600 סמ"ק יש הרבה. למה 1600 ? יש לך איזו הטבת מס על הנפח הזה ? אתה זוכר שבשנות ה-80 היתה מדרגת מס מעל 1600 ונשאר נאמן ? סולידריות ?

סחיר ? מתי אתה מתכוון למכור אותו ? והאם אתה סומך על מישהו שיבטיח לך שעוד X זמן הוא יהיה סחיר ? מכיר אנשים שחוזים את העתיד ? לא פה בפורום בכל מקרה.

אמין ? בדוק את הסטוריית הטיפולים של הרכב, אם הוא מתוחזק ושמור, ייתכן ויהיה אמין. אם הוא מוזנח - ייתכן ויתגלו בו תקלות ובלאי רב.

מפנק ? קח אותו לצימר, קנה בקבוק יין טוב, שתשכך איתו בג'אקוזי, אולי תקבל מציX%.

חסכוני ? קנה רכב קטן, עם גיר ידני.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...