Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב שברשותי דגם דינאמיק 16V שנת 2004, תיבה טיפטרוניק, מדאוץ עומד על 81000.

רק אחדד את הכותרת, הרכב נכבה ברוב המוחלט של המקרים כאשר אני עוצר, אז המנוע פשוט כבה ונורית שמן מנוע דולקת (שמן מנוע היה על החצי במדיד).

בחלק מהמקרים קרה שהרכב כבה בעת שילוב הילוך אחורי.

הרכב אצלי כבר 3 חודשים, אני מרוצה ממנו מעל לכל הראש אך הבעיות האלו מציקות.

מה הגורם שלהם? אצל מי מוטב לטפל? יש טעם לבקש בדיקת מחשב מנוע?

נוסף על כך, מה אופן השימוש בנוזל קירור? כמה צריך להוסיף ובאיזה יחס? כמו כן, יש מים במיכל עיבוי, יש צורך לרוקן? אם כן כיצד?

אני יודע, הרבה שאלות..

תודה על העזרה :)

פורסם
אהלן

הרכב שברשותי דגם דינאמיק 16V שנת 2004, תיבה טיפטרוניק, מדאוץ עומד על 81000.

רק אחדד את הכותרת, הרכב נכבה ברוב המוחלט של המקרים כאשר אני עוצר, אז המנוע פשוט כבה ונורית שמן מנוע דולקת (שמן מנוע היה על החצי במדיד).

מה שמדאיג אותי בסיפור שלך זה כמות שמן. הרכב עבר רק 80K וכבר אוכל שמן. מתי בוצע טיפול אחרון? האם הרכב מהשכרה או ליסינג (קילומטרז').

לרכב שלך יש מחשב, שניתן לחבר סורק תקלות. יכול להיות רכב נכבה בגלל בעייה בחיישן כלשהו או רשומות תקלות כלשהן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תיקון טעות..

הרכב עבר את ה-88K.

אני מגדרה.

לגבי השמן, המדידה הייתה הרבה אחרי הטיפול של 80K.

ואני גם נוסע לא מעט..

כמו כן, הרכב מיד פרטית והגיע אלי כשהוא שמור ומטופל ללא בעיות קריטיות, לפי דברי היד הקודמת.

פורסם

"לפי דברי היד הקודמת" את האמת זה לא משהו שהייתי מסתמך עליו.

הייתי ממליץ לך לגשת למוסך שמשון לבדיקה מקיפה אתה יכול להיות רגוע שהוא אולי בין האנשים שהכי מבינים את הפיאט שלך ויגיע לבעיה וגם מחיר הוגן

יום טוב רן

פורסם

בודאי שבלי בדיקה ממוחשבת לא ניתן יהיה לאבחן תקלה ברכב מודרני וזה נכון לכל רכב ממחושב.

יתכן ונדרש רק אתחול/לימוד מצערת או גורם אחר.

נשמח לסייע לאחר שתקבל אבחון ראשוני מהמוסך.

• תוכן חדש...