Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואחי הגדול מעוניינים לקנות יונדאי גטס שנת 2005 GLS מנוע 1600

מה אתם אומרים על האוטו הזה הוא סבבה ? הכי חשוב שתתחילו מבחינת צריכת הדלק והלאה תודה רבה :-)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
אני ואחי הגדול מעוניינים לקנות יונדאי גטס שנת 2005 GLS מנוע 1600

מה אתם אומרים על האוטו הזה הוא סבבה ? הכי חשוב שתתחילו מבחינת צריכת הדלק והלאה תודה רבה :-)

אם חשוב לך צריכת דלק, עדיף לך לברוח מהרכב ,הרכב זללן

מבחינת רכב הוא סביר בכל, בטיחות סבירה, נוחות סבירה, אין לרכב מחלה מיוחדת לפי מה שידוע לי!

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

זללן = ?

תסביר את עצמך כמה ליטרים לקילומטר..

והבנתי שמשנת 2005 שיפרו את המנוע והוא כבר לא כזה זללן

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אתה אומר את זה מניסיון ? נסעת על האוטו הזה או שאתה אומר לי את זה כי שמעת שמישהו אמר את זה או קראת

פורסם

מדובר בסופר-מיני פשוטה ביותר עם צריכה של משפחתית. סבירה בתור רכב ליסינג אך לדעתי אופציה פחות עדיפה בתור קנייה פרטית. בתקציב של גטס יד 2 הייתי שוקל משפחתית צרפתית מאותו שנתון, למשל C4.

פורסם

בתקציב שנדרש לקניית גטס 05' אי אפשר לקנות שום C4.

הגטס 1.6 עדיפה בביצועיה בצורה משמעותית מה 1.35 וחסכונית ממנה.

גם האיבזור עדיף - 4 כריות אוויר, גג שמש חשמלי, חישוקי סגסוגת ןהגה מעור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

C4 עולה בהרבה יותר מהגטס ושנית שכחתי לציין שאני קונה יד שנייה =] מצטער

חן פרחי תודה רבה על התשובה

עם מישהו יוכל עוד להביא יתרונות וחסרונות אני מאוד אשמח זה ממש חשוב לי 8)

פורסם

אם אתה מתכוון לרכוש גיר ידני , אז צריכת הדלק תהיה סבירה.

נכתב פה כל כך הרבה על הגטס,ובדרך כלל אותם אנשים שימליצו עליו יכתבו אותו דבר,ואותם אלה שלא ימליצו עליו יכתבו אותו דבר.

בסוף יבוא מישהו ויציע לך פאביה.

אני נהגתי על גטס וזה רכב ממש לא נוח,ממש זול מבפנים והיתה לי תחושה מגעילה כלפיו,ביצועים סבירים + ,צריכת דלק של 1:9

אם כבר אתה נעול על הגטס תחפש אחת עם צורה חדשה , מעל שנת 2006 או 5 החליפו מנוע,1.6 תהיה מוצלחת יותר מ1.4

ויש דגמים שבאים מאובזרים לגמרי.

אני אישית מנהיגה על הסיריון נהיגה של חצי שעה אני יהיה כנה,יותר אהבתי את הסיריון.

אז אני לא ממליץ על הגטס!

• תוכן חדש...