Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ממליץ על הקיט הזה:http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9902

יותר איכותי (אבל גם יותר יקר)

בקשר לעלות העבודה-מצטרף לשעלה של פותח התרד

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לך תישאל אצל מתקינים הכי קרוב אלייך יש בבאר שבע או שאתה יכול לישאול אצל רפי סיגרון את עופר אם הוא יכול לעשות לך ליפני שעתיים הייתי אצלו חבל הייתי בודק לך :roll:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איטום שתי דלותות יעלה לך בין 700-1200 תלוי בחומר תלוי במתקין ובכמות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
שלום לכולם אני מתעניין כרגע באיטום לרכב (יש לי אקסנט 2001)

רציתי לדעת האם הקיט הנ"ל יספיק ויתאים לי :

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9886

ורציתי לדעת גם כמה בערך יקח לי בעל מקצוע על עבודת איטום

תודה לעוזרים

מאיפה אתה בארץ?

לזרוק לך מחירים זה ממש לא לעניין כל עוד לא ניתן להמליץ לך על בעל מקצוע במקום מגוריך.

under construction..

פורסם
מי שהתנסה עם רפה בנד יוכל לשפוך אור על איכות החומר

ויוכל להשוות אותו לחומרים מוכרים אחרים

אני עבדתי אצלי על הרכב (יונדאי גטס), העבודה נוחה מאוד, החומר נדבק והשיפור הוא דרמטי, מי שמכיר את הרכב יודע שמדובר בפחית מחוררת. ברכב שלי, בגלל אופי הפח והפתחים העצומים מסביב לרמקול, לקחתי מקדם בטחון ולקחתי גליל אחד של 30 ס"מ וגליל אחד של 15 ס"מ, סה"כ 4 שכבות מלאות בכל דלת, מפינה לפינה (כ15 קילו חומר בכל דלת).

בשיפוצים

פורסם
(כ15 קילו חומר בכל דלת).

אני מבין שצריכת הדלק הוכפלה? טוב נו אולי לא הוכפלה, אבל 15 ק"ג לדלת נראה לי אובר קיל מוגזם.

מתחדשת*

פורסם

לא רק שזה אובר קיל הדלת תיפול בהמשך וגם לי יש יונדאי 15 קילו בכול דלת זה נראה לי מיותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

צריכת הדלק הוכפלה?! זה כמו לסחוב איתך עוד ילד בכיתה ב' אלא עם כן אתה נוסע על קורקינט, אין שום הבדל. ואין מה לדאוג, הדלתות יציבות במקומן ללא שום חשש. לגבי אוברקיל, כן או לא, אין מה לעשות, דלתות של הפחנועים שיש היום, בעיקר בציי הרכב מחייבות כמות, כל חתיכת פח שלא מטופלת מועדת לפורענות.

לעומת רכבים כמו גולף למשל, בהם טיפול באזורים האסטרטגיים תפטור כמעט את כל הבעיה, פה העניין הוא שהרמקול כאילו מוחזק באוויר, מכיוון שכל הפאנל החיצוני, אליו מחובר הרמקול הוא לפחות 60 אחוז פתוח לרווחה (חוץ מניילון כמובן), לכן מעבר למניעת רעשים, יש צורך לסגור את הפנל הזה (אם לא מובן אני יעלה תמונות של לפני, תוך כדי ואחרי).

אצלי לא היה צורך בשום טיפול בדיפון הפלסטיק עצמו, אין ממנו שום קירקושים לאחר הטיפול בדלת עצמה.

בשיפוצים

• תוכן חדש...