Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא השלדה של ה-207 ממש בסדר אבל ההגה לא מתקשר.

אבל שימו לב שאם אתם רוצים רכב מרוצים יש 207 RC בדרך לארץ או קליאו ספורט.

היום לכל המכוניות הרגילות יש הגה מסרס. תפסיקו להשוות את ה-207 ל-206 או ל-205.

פורסם

כשמשלבים בין הגה דפוק, תיבת הילוכים מעצבנת ומנוע דיזל חלש, לא מגיעים

בכלל להזדמנות לבדוק את תגובות השלדה ומגבלותיו הדינמיות של הרכב. זה

מתייחס ל"נסיעת המבחן" שלי.

דווקא תכולת תא המטען הפתיעה לטובה, וכך גם המושבים התומכים וההגה

הטלסקופי, אפילו בגרסה הלא-מאובזרת. ובכלל, היא נראית די טוב בבורדו.

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות, אבל אני מבולבל על השמיים.

עד עכשיו חשבנו על ה207 בגלל המוניטין שיש לצרפתיות (סיטרואן ופג'ו) אצלינו במשפחה ואנחנו נהנים מהם מאוד.

אני בטוח שאני אהיה הרבה הרבה יותר חכם אחרי נסיעת מבחן (שכאמור עוד לא עשיתי) ואני מבטיח לעדכן אתכם מה היא דעתי.

פורסם

ה 207 אומנם לא מדברת לחובבי ההגה (ולאנשים שגדלו על השלדות הישנות והטובות וההגאי המתקשרים של פעם) אבל היא מדברת לכל השאר (שזה למעשה הרוב !) מבחינת איבזור, איכות ונוכחות.

יש לי הרבה לקוחות ששידרגו צרפתיות "של פעם" (206ים, קסארות וכד') ל 207 והם מבסוטים בצורה יוצאת מן הכלל מהאוטו (מה שאומר שפג'ו הצליחו לכוון במדוייק למכנה המשותף של רוב הלקוחות היום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ה 207 נכנסת לקטגוריית ה"זולות" (סוויפט, מאזדה 2 וכד') רק בגרסת מנוע 1400 סמק (מנוע TU עם 90 כ"ס, 16 שסתומים ותזמון משתנה על היניקה) עם תיבת הילוכים רובוטית (2TRONIC).

במחיר של 103,000 ש"ח זו עסקה לא רעה בכלל אם מסתכלים על החבילה הכוללת (6 כריות אויר, ESP, שני חלונות חשמל ורדיו-דיסק).

איציק

לובינסקי יצאו היום במסע פרסום בו הם מוכרים את דגם ה 2TRONIC ב98K, שזה נראה אטרקטיבי ביותר. השאלה היא איך התיבה הרובוטית הזאת, האם מישהו בדק?

• תוכן חדש...