Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכם היום בבוקר ביקשתי מהפחח שלי שיוציא ועם כמה מכות פטיש הוא הוציא את הבורג הסורר.

אני ירסס על הברגים וההברגות זז קל.

אני יתן לו להוציא את הבורג השבור עם השיטות שלו.

אגב- הפלאנג מאלומניום כנראה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבדתי במוסך,

עכשיו הוא הראה לי כל מיני שיטות עם יש דברים "תקועים" , טכניקות להכניס דברים שקשה..כל מיני..

אז על הדרך הוא בא וניסה להוציא אום[גדול מאוד!! ומאוד קשה היה להוציא אותו] הוא לקח ברזל חלול באורך של מטר בערך,

ושם על המפתח, וניסה לסובב את האום [זה נותן יותר כוח,אין לי כוח להסביר ת'תאוריה ולמה!],

ועדיין לא יצא.,

ומה שהוא עשה היה פשוט מאוד!,

הוא לקח פטיש רגיל נתן על האום כמה מכות קטנות כדי לא לפגוע לו בצורה.

ושחרר אחרי שנייה!,

[המכה משחררת את האום,אם יש שם חלודה אז זה "משחרר" אותו ממנה,]

אני לא ידוע איזה בורג יש במקרה שלך,...[אצלנו זה היה אום =]],,

פורסם
לא מקבל, זה ירכז מאמצים על צד אחד , הוא מתכוון כנראה למכות ששוברות את הקשרים הכימיים בין הבורג להברגה .

עלמנת לשבור קשרים כימיים יש להצטייד בחומצה שנמצאת בשימוש פחחי תעלות מגולוונות,לקחת מכחול עדין ולהרטיב להברגה,פחות מדקה כל "הקשרים" יעלמו ללא זכר.

זהירות מסוכן להרחיק מאנשים ולבודד.

פורסם
תודה רבה לכם היום בבוקר ביקשתי מהפחח שלי שיוציא ועם כמה מכות פטיש הוא הוציא את הבורג הסורר.

אני ירסס על הברגים וההברגות זז קל.

אני יתן לו להוציא את הבורג השבור עם השיטות שלו.

אגב- הפלאנג מאלומניום כנראה.

עם זה פלאג' מים סורר והוא מאלומיניום תשתמש בחומצה,ראה הערה למטה,החומצה מפוררת לחלוטין אבנית.

פורסם
היום התפניתי סוף סוף לשחרור הבורג, שמח וטוב לב חיברתי את האימפקט לשקע המצית מנסה להרכיב את הבוקסה אלן KOKEN שקניתי במיוחד לארוע.

רק אז שם לב שקניתי בוקסה 3/8 , לא בעיה חשבתי, בעצם ידעתי את זה במעמד הקניה,זכרתי אז שיש לי מתאם מ 3/8 ל 1/2

והייתי רגוע, זה היה אז , היום גיליתי שהמתאם שברשותי נועד לכיוון ההפוך , יענו מתלבש על דרייב 3/8 בשביל להניע בוקסה של 1/2 ...בדיוק ההיפך ממה שדרוש. ויתרתי על האימפקט , הכלי היחיד ברשותי עם דרייב 3/8 היה מד-מומנט, שהיה מספיק חזק לטחון את האלן המניוק ,

נתקעתי עם שקע עגול במקום האלן המקורי,

נסיון כושל נרשם לג'בקה , גם אחרי שיישרתי עם שופין שתי דפנות וגם אחרי שחיממתי עם פן מסביב.

מברג רוסי גם לא עזר בגל ההיקף העגול והעובדה שיש גישה בערך לנקודה אחת.

מברג דפיקה לא הגיע עם ביטים מתאימים, נשאר רק פתרון אחד שקראתי עליו באחד המאמרים שמצאתי כשפתחתי את השרשור:ריתוך בורג עבה לראש הבורג הסורר.

בורג ג'אנט היה בחירה מצוינת , אבל עקב מגבלות המקום הצר +החשיכה שירדה ,

נדרש סבב של 4 ריתוכים כשכל פעם האימפקט גוזר מחדש את הריתוך , (את הסביבה עטפתי בסמרטוטים רטובים להגנה מגיצים תועים) בפעם האחרונה הריתוך תפס סוף סוף, והאימפקט שלף את הבורג הארור לאחר 4 שעות מסויטות.

אני ברקיע השביעי !

אההמםםם ..איך מקלים על עיניים צורבות מריתוך ???

קח תיונים שקיות תה,תכניס למים חמים,ותוציא שלא יעלם התרכיז,בזהירות בהתאם לחום שים על ארובת העין ותמתין עם עיניים סגורות.אפשר גם לטפטף את התרכיז לצמר גפן

פורסם

היום הרכבתי את כל הפלאנג שהיה לי בבית וסוף סוף יש תרמוסתת במנוע ואין נזילות.

את הפלאנג עם הבורג השבור אני יתן בהזדמנות לבעל מקצוע שיחלץ אותו.

אגב-קניתי RTV שחור של אמריקן איגל (לא היו לי גומיות בכלל גם לפני) ,נקווה שיחזיק מעמד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...