Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, באמת שחיפשתי בשרשור הגדול לפני שפתחתי את התרד.

דבר שני רציתי באמת לדעת מה גודל הרמקולים שיושבים על הדש בורד ברנו קנגו שנת 2004.

אני רוצה לקנות קומפוננט יד שניה ורציתי לדעת את המידה המדויקת כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת. כי הבנתי שקשה להשיג קומפוננט לגודל הנ"ל של הרמקולים אצלי.

שבת שלום :)

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

נכנס לרנו קאנגו על הדשבורד 4.5 אינץ.

ובדלתות 5.25 אינץ.

רמקולים מומלצים:

אני הייתי מרכיב 5.25" בדלתות, ואת הטוויטר של הסט, בדשבורד(במקום ה4.5")

לגבי רמקול ספציפי, מה התקציב?

פורסם

יש מאחור בצדדים שני פלסטיקים שמחזיקים את הפלטה. מתחת לרשת פלסטית עגולה מקום ל 4 אינצ'.

אני הצלחתי לחתוך מהפלסטיק (הורדתי את הרשת והרחבתי את החור) ולהתקין 6 אינצ' (גבולי) מעל המקום המיועד ל 4 אינצ'.

5.25 בטוח אפשרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למיטב זכרוני לקנגו אין מקום לרמקולים בדלתות. המידה בדשבורד היא כמו שנכתב, 4".

המלצתי היא שאין טעם להשקיע בקומפוננט או רמקול יקר בקוטר 4". מ 4" אי אפשר לסחוט יותר מדי מיץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רמקול 4 אינטש לא יכול להשמע מדהים השאלה למה אתה קורא מדהים. כמו שכתב איתמר חבל להשקיע בסט בגודל כזה אני רק יכול לומר לך שאפשר להתקין ברכב הנ"ל 6.5 בדלתות בלי בניה.

פורסם

טוב אני לא בדיוק מצאתי את מה שאתם מדברים עליו... אבל אני אחפש עוד פעם מאחורה או בדלתות מקדימה.

בכל מקרה מורל לא ממש אקטואלי, זה בעיקרון מערכת שאני בונה לחבר והוא מעונין יותר " בצורמים " ( לדעתי ) כמו: jbl, hertz וכו'...

אז אם יש לכם הצעות לרמקול 4 בסגנון הזה אני פנוי להצעות - יד שניה כמובן.

תודה

פורסם

היה לי בקנגו סט של סרווין ויגה 4" 100RMS אנשים לא האמינו שסט 4 " יכול להוציא עוצמה כזאת . חוץ מזה אני ממליץ בחום על 4 אינץ מוגברים היטב, במיוחד שמותקנים במקום שלהם בדשבורד, כי האקוסטיקה מדהימה, והבמה מצויינת .

פורסם

הבנתי... ונגיד שהוא ילך על הבניה, יש מישהו שיודע לעשות את הבניה בצורה איכותית ובלי שחיטת מחיר, באיזור ראשון לציון, נס ציונה, רחובות, גדרה?

• תוכן חדש...