Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את המדריך להתקנת המערכת ודווקא הבנתי כמה דברים שלא ידעתי, עכשיו יש לי כמה שאלות,

בכללי המערכת תהא זאת:

סאב: Pioneer TS-W307D2

מגבר: B52 ZL4240

פאנל: Pioneer DEH-2050

קומפ קדמי: Morel Pulse5.25 / Morel Tempo5.25 (אחד מהם, לא החלטתי עדיין)

קומפ/רמקול אחורי: 6.25 או 6X9 (פה יבוא משהו די פשוט כי אני עדיין לא סגור על זה, האם כדאי בכלל לשים משהו-שוב,מדגם פשוט, או להשאיר את המגש האחורי ריק בלי רמקולים ויהיו רק הפולס/טמפו בקדימה).

המגבר עם 4 יציאות, את הסאב אני שם מאחורה לפי מה שהבנתי, הפולס/טמפו יבואו בדלתות ואם יהיו רמקולים נוספים הם יבואו אחורה.

עכשיו לגבי המגבר, במקרה ויהיו 2 סטים של קומפוננט, 4 היציאות ילכו אליהם? (2 למורל 2 לאחוריים?), אם כן, מה עם הסאב?

יש אפשרות לחבר את המגבר למשל רק למורל הקדמיים, האחוריים יהיו בלי הגברה ואז בנוסף לחבר את הסאב למגבר?

אני לא מבין כ"כ בגלל זה אני שואל, אני לא אעשה את העבודה לבד אלא בן אדם שעובד בזה, פשוט כשדיברתי איתו הוא ניסה "למכור" לי דברים, שחובה רמקולים מאחורה, אי אפשר רק סט קומפ' מקדימה בלי אחורה וכו', אז אני שואל בשביל לדעת בדיוק מה צריך למקרה שהוא יחליט לעשות מה שבראש שלו אני אדע להגיד לו מה אני צריך...

תודה רבה.

פורסם
.............

עכשיו לגבי המגבר, במקרה ויהיו 2 סטים של קומפוננט, 4 היציאות ילכו אליהם? (2 למורל 2 לאחוריים?), אם כן, מה עם הסאב?

יש אפשרות לחבר את המגבר למשל רק למורל הקדמיים, האחוריים יהיו בלי הגברה ואז בנוסף לחבר את הסאב למגבר?

כן, יש אפשרות.

...........

ניסה למכור לך דברים? השאלה אם בהגינות , במקצועיות, וב"תום לב".

לא חובה רמקולים מאחור, ההפך, הרוב ישללו גישה כזו, ובמיוחד, אם בתקציב של שני הסטים, ניתן לרכוש סט קדמי טוב יותר.

לגבי רמקולים אחוריים "כן או לא" , יש שאוהבים את מה שמכנים "השלמת צליל מאחור/צליל הקיפי/ או כל הגדרה אחרת שתגדיר את מה שקורה בפועל"

אם התקציב מוגבל, עדיף סט קדמי מתקדם יותר, שמתאים לך, שאתה אוהב את הצליל, מאשר שני סטים בסיסיים, לחילופין, באם תרכוש ממילא סט קומפ' קדמי איכותי, אז עדיף לשדרג את המגבר או את המכשיר, לפני סט רמ' אחורי. על מה מהם, ניתן לדון.

בנוסף, אתה לא אומר לו "מה אתה צריך" , אלא מה אתה רוצה, ואני מקווה שהוא מקצועי ואמין, ליישם זאת במחיר הוגן לעבודה איכותית (התקנה) שבכל מערכת, בסיסית אשר תהיה, יש לה משקל לעיתים אף גדול מאיכות הרכיבים המותקנים.

בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשאמרתי לו שאני רוצה הרבה של המגבר,סאב וסט של מורל פולס קדימה הוא שאל מה לגבי אחורה.

אמרתי לו שאין תקציב לאחורה בנתיים ואני מעדיף לקחת משהו סביר בגדר איכותי של מורל, מאשר לקחת 2 סטים שכל אחד מהם עולה כ- 200 ש"ח.

הוא התחיל לנסות לשכנע ואמר שאין דבר כזה הרכבה עם רמקולים קדמיים בלבד והוא צריך לשים אחוריים, אז לי זה לא נשמע...

את המגבר והסאב כבר יש לי, הפאנל אני צריך להזמין - שמעתי עליו דברים לא רעים והמחיר שלו בערך 450 נכנס לי בתקציב (שהוא לא גדול...)

לגבי הרמקולים -

אופציה ראשונה: זה או סט מורל פולס 6 בערך ב- 550 ש"ח שזה התקציב או משהו אחר בסגנון.

אופציה שניה: 2 סטים של קומפוננט יד שנייה גם בהם בערך במחיר של 500-550.

ולגבי החיבור למגבר - מה יהיה עדיף לעשות?

קדמיים+סאב

אחוריים+סאב

קדמיים+אחוריים

תודה רבה.

פורסם

1. איזה מגבר ואיזה סאב יש לך?

2. העדיפות בחיבור המגבר הינה לסט קדמי + סאב [בהנחה שהוא 4 ערוצים]

3. לדעתי, עדיף סט אחד איכותי יותר, מאשר שניים מאיכות נמוכה.

4. המורל פולס הוא סט מצוין, בטח למחירו.

5. מה זה "הוא התחיל לנסות לשכנע ואמר שאין דבר כזה הרכבה עם רמקולים קדמיים בלבד והוא צריך לשים אחוריים"? בטח שישכנע אותך.. כך הוא מוכר יותר! וכך הוא מרוויח יותר! וכך יהיה לו יותר כסף ולך פחות כסף!

6. בקיצור, לדעתי ותר לחלוטין על הרמקולים האחוריים. פשוט "להשאיר את המגש האחורי ריק בלי רמקולים" כמו שאמרת.

7. ואני רציני לגמרי: תדפיס את הפוסט הזה שכתבתי ותראה לזה שרוצה לדחוף לך רמקולים אחוריים במקום להציע לך בתקציב הזה - אם קיים - סט קומפ' קדמי משובח יותר. ואם אין תקציב - סתם למכור לך עוד משהו..

בהצלחה!

פורסם

הצעד הראשון הוא להחליף מתקין .

לפי דעתי תהנה יותר מסט קומפוננט איכותי מאשר סט קומפוננט פשוט ורמקוליים אחוריים .

חוץ מזה שיש לך סאב , והוא יעשה את מה שחסר מאחורה .

פורסם

תודה לכולם אני אדבר איתו ונראה מה הוא אומר שוב.

shorlakk תודה רבה, אני אעשה בדיוק מה שאמרת ואדפיס את הדף אפילו חח :p

• תוכן חדש...