Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רנו קליאו שנת 96

לאחרונה שמתי לב שמיכל המים מתרוקן ממצב max לריק בתוך יומיים שלושה

במוסך ביצעו בדיקת לחצים ואין נזילה,

מה זה עוד יכול להיות?

תודה מראש לעונים.

פורסם

האם יש טיפות מים שנוזלות מאגזוז? קיטור יוצא מאגזוז?

יכול להיות גם שפקק לא מחזיק את הלחץ למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צריך פשוט להסתכל.

האם אחרי נסעה, יורדים לך מים? תסתכל שאין נזילות מתחת לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום רב!

מים לא יצאו מהאגזוז, משום שבם הופכים לקיטוור, עוד בתא השריפה, ונפלטים מהאגזוז בצורת אדי מים , והדבר מתהטא בעשן לבן וסמיך, הנפלט מצינור הפליטה.

סימן נוסף השמן שהופךלהיות לבן, בגלל חדירת שמן למים.

יש לבצע בדיקת לחץ הפוך, בנוסף לבדיקת לחץ שביצעת במוסך.

ברנו אופיני מאד, שמשאבת המים נוזלת, בעיקר במנוע חם, או בצנרת מתכת המחוברת לחמום הפנימי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מים ברדיאטור לא נגמרים.. הם בורחים... וזה לא טוב בכלל...

הייתי הולך על עניין הפקק - אולי הוא לא אוטם כמו שצריך, אם כי יש עוד הרבה מקומות אחרים.

לא אמרת כלום לגבי השמן, האם הוא הפך לאמולסיה? - פתח את מכסה מילוי השמן, ובדוק האם יש עליו נוזל לבנבן - דומה לטחינה. וגם במדיד השמן ניתן לראות האם הוא שינה את צבעו.

עדכן אותנו

בהצלחה

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

אח שליי אני מחזיק סוזוקי באלנו 96' וגם בה הייתה הבעיה הזאת הלכתי למוסך ובסוף לא היה נזילה ולא שום דבר דומה פשוט הרדיאטור לא פועל כראוי והאוטו מיתחמם מהר מידי והמים פשוט מיתאדים אתה צריך להחליף את הרדיאטור ומהר גם אני עשיתי ככה מחיר של רדיאטור למכונית כמו שלך בין 400 ל 900 לחדש

מקווה שעזרתי:wink:

פורסם

פעם לימדו אותי בדיקה פשוטה.

אם משאבת המים היא חיצונית ויושבת במקום גבוהה יחסית כאשר תכניס את הראש תרגיש טל על הפנים.

הרנו רגישה להתחממויות (כמו כל רכב) ולכן מומלץ לפתור את הבעיה מהר ככל האפשר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

בקליאו 98 של חברתי, החלה לפני כשבועיים תופעת "מים נעלמים". מכיוון שהרכב עבר החלפת רדיאטור לפני כשנה, ומאז היה נוזל קירור ירוק, חשבתי שיהיה קל לאתר את הנזילה - אך לשווא. הנוזל פשוט נעלם, אין טפטוף מתחת לאוטו והרכב לא מתחמם.

אני אנסה לברר את עניין המים בשמן ואעדכן את הסקרנים.

ואם כבר בנושא - אז שאלה - מה צריך להיות המצב הנורמלי של מד הטמפ' בעת נסיעה בכביש פתוח? בקליאו שלנו המד נשאר קבוע על הרבע הראשון, לי זה נראה 'קריר' מידי בהשוואה לפונטו, אבל ברור לי שזה לא מדד.

אם מישהו יודע - אנא שתף.

פורסם

גע בשני הצינורות של הראדיאטור לאחר מס' דקות שהמנוע עובד או לאחר נסיעה, אם שניהם חמים במידה שוה אז הטרמוסטט תקין (אני לא יודע מה הפתיחה של הטרמוסטט במעלות , אבל בגדול אם הם מספיק חמים אז זה בסדר) אם לא אז הטרמוסטט לא מתפקד או לא מתאים.

ונסה לבדוק מתחת לשטיחי הגומי הקדמיים בתא הנוסעים, אם הם רטובים אז כנראה יש נזילה מראדיאטור החימום, ולשם המים בורחים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לכל המעוניינים.

במכון רדיאטורים בוצעה בדיקה בלחץ, והסתבר שישנו זרזיף מים מהחיבור שעל בית הטרמוסטט, או לפחות כך זה נראה.

יש מעין תושבת בצורת "ר" שאליה מתחבר הצינור שמתחבר למיכל העודפים. לא הצינורות העבים שהולכים לרדיאטור.

חתכו את הצינור בכמה ס"מ - וחיברו עם תופסן מתכת כדי להחזיק את הצינור.

אני אעקוב אחרי המפלס לוודא שאין עדיין נזילה.

אני חושב לקנות את הצינור הזה. מישהו יודע על המחירים? היכן ניתן לרכוש? האם כדאי להתפשר על חלופי ?

החשש שלי הוא שנק' אחרת בצינור תהפוך לפגיעה, ואולי יהיה משתלם להמנע מזה.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...