Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליביו,

מעבר לעובדה שכבר מראשית השיחה וידאתי כי החברה היא יבואנית נינטנדו לארץ (ושרון הנציגה השיבה לי בחיוב), הרי שלאחר שהבנתי שתיקון לא אקבל מהם, ביקשתי רק לרכוש ספק כוח, וגם נעניתי בשלילה. לא רוצים לתת לי שירות? לא צריך. אבל לעזאזל, גם לקנות מכם חלקים אי אפשר? כאילו מה, אתם עכשיו הולכים איתי על פרינציפים? קחו את הספק שלכם ומצידי גם תחנקו איתו.

לגבי ההסבה: אותה חנות שנתתי קישור לאתר שלה הציעה לי לבצע את ההסבה "כאילו קנית את המכשיר בארץ" - ציטוט דברי המוכר. איך הוא עושה את זה? לא יודע, וסביר שגם אם הייתי יודע, זה לא היה אומר לי הרבה (כבר כתבתי שהבנתי באלקטרוניקה אינה משהו להתפאר בו).

כמובן שלא חשבתי שבעצם החלפת ספק הכוח המכשיר עובר הסבה. אני אומנם בלונדיני, אבל לא אהבל :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסף, אני מקבל את כל מה שאתה כותב לגבי האחריות. כמובן שאם המכשיר היה נבדק והיו מוצאים שאני הוא האשם, הייתי משלם ושותק (או מקסימום פולט קללה עסיסית על כך שלא בדקתי שהשנאי מתאים). יש לי בעיה עם החלק הבא של התגובה שלך:

לגבי זה שלא מכרו לך שנאי אירופאי, למיטב ידיעתי רונלייט לא מוכרים שנאים בנפרד.

אם ניתן להשיג בנקל שנאים אירופאים (כן, גם בחנות שהייתי בה הציעו לי לרכוש), לא ברורה לי הסיבה לסירוב שלהם למכור לי. התשובה היחידה שקיבלתי היתה שבגלל שלא רכשתי את המכשיר אצלם, הם לא מתקנים לי אותו וגם לא מוכנים למכור לי ספק כוח.

יופי של שירות :?

בנוגע להצעה לרכוש ספק: תודה, אבל לאחר תיקון הספק האמריקאי, אני באמת לא רואה צורך לעשות זאת, אבל אני בהחלט אשמור לי את הזכות :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, תבדיל בין יבואן לנציג רשמי של היצרן. יבואן לא חייב לכבד כלום. הוא גם לא חייב למכור לך חלפים שהוא שומר ללקוחות שהוא חייב להם שירות. נציג רשמי אמור לכבד התחייבויות של היצרן.

אממה, גם נציגים רשמיים של יצרנים בארץ לא מכבדים הרבה פעמים אחריות בינלאומית. בכלל, כל הבינאום הגלובלי של שווקים שונים עושה קשה למקומיים (וטוב לצרכנים), אבל זה דיון אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה נכון באופן כללי; תאר לך שאתה מוצא מקור לקניית XXXXX בזול ומחליט לייבא לארץ. נגיד שאתה לא בקשר עם היצרן או לפחות אין לך אישור כנציג של היצרן. כשאתה מוכר את המוצר בארץ, האחריות שאתה נותן היא למוצר שאתה מכרת, נכון?

אם מישהו קנה את אותו ה XXXXX מהיצרן והביא לארץ, למה שאתה תיתן לו אחריות? מי משלם לך בעבור ההוצאה של החלפת החלקים והתיקון? אף אחד.

בקיצור, אני רכשתי מחשב נייד של ASUS לא מזמן, עם אחריות בינלאומית של שנתיים.

לפני הרכישה וידאתי שהאחריות בתוקף גם בארץ וזאת ע"י טלפון לחברה המייבאת ושיחה עם נציג שלהם ועם נציג מהמעבדה שמתקנת את המחשבים האלה. אם לא היה כיסוי אחריות בארץ הייתי קונה מחשב אחר.

מי הנציג אתם שואלים? - רונלייט כמובן.

בריאות לכולם!

פורסם

ובסופו של יום גם היו מקבלים את המשיר לתיקון, הנזק הוא באשמתך ולכן הית מחוייב בעלות התיקון אז...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מחזק את תגובתו של ליביו - מנסיון, בעבודה שאני עובד בה (מכירה של קונסולות ובין היתר גם את ה- WII שמביאה רונלייט) - אין יבואן רשמי של נינטנדו לארץ. הכול פרללי. ולכן, הם לא חייבים לך שום דבר.

זה שהם חארות במתן השירות שלהם והאדיבות שלהם ללקוחות שמוכנים לשלם - זה משהו אחר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לא מדוייק. שלמתי על אחריות מורחבת מעבר לאחריות הבסיסית של היצרן לשנה.

כך שיתכן שעל נזק כזה, היצרן כן היה לוקח אחריות.

כשקניתי מחשב (בארץ) מכת ברק הרסה לי את הספק של הלפטופ לאחר מספר שבועות בודדים. על אף שהנזק לא באחריות של היצרן, IBM הביאו לי ספק חדש עם שליח הביתה.

במקרה דנן, גם בעבור תשלום לא הסכימו לדבר איתנו.

כיבואנים יש להם אפשרות להזמין עוד ספק מחו"ל, כאשר אנו משלמים עבור ההוצאה, גם אם הם לא "נציג רשמי".

ובנוגע לסכום ששלמתי על אחריות מורחבת, על כך נותר רק לומר- כפרת עוונות.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

לא קיים יבואן רשמי של נינטנדו לארץ. לכן האחריות הבין-לאומית לא תופסת בישראל. אחריות בינלאומית מחייבת אך ורק את היבואנים הרשמיים.

ניתן לדוגמה לשלוח את המכשיר לצרפת ולקבל אחריות מהיובואן הרשמי או לשלוח לגרמניה או לשלוח לאיטליה וכו'.

רונלייט לא יבואנים רשמיים - לכן לא ניתן לחייב אותם.

לגבי איכות השרות והמוכנות לבוא לקראת והרצון והמחיר - זה כבר סיפור אחר ....

פורסם
לא מדוייק. שלמתי על אחריות מורחבת מעבר לאחריות הבסיסית של היצרן לשנה.

כך שיתכן שעל נזק כזה, היצרן כן היה לוקח אחריות.

שוב, יצרן ויבואן זה לא אותו דבר. ויבואן פרללי ויבואן רשמי גם כן שונים זה מזה.

כשקניתי מחשב (בארץ) מכת ברק הרסה לי את הספק של הלפטופ לאחר מספר שבועות בודדים. על אף שהנזק לא באחריות של היצרן, IBM הביאו לי ספק חדש עם שליח הביתה.

במקרה דנן, גם בעבור תשלום לא הסכימו לדבר איתנו.

כל הכבוד, אבל זה לא קשור למקרה הזה. פה זכית לעזרה, נדיבות ואדיבות מבחינת מעשה טוב ללקוח - לא מעבר לזה.

גם אני קיבלתי תיקון של איזו תקלה במאזדה שלי (יחסית יקרה) במסגרת האחריות למרות שהאחריות הייתה כבר לא בתוקף יותר מחצי שנה.

כיבואנים יש להם אפשרות להזמין עוד ספק מחו"ל, כאשר אנו משלמים עבור ההוצאה, גם אם הם לא "נציג רשמי".

נכון, יש להם את האפשרות - אבל בגלל זה הוא כ"כ עצבני עליהם. כי בגלל שהוא לא רכש את המכשיר מהם, הם לא מוכנים לעשות שום דבר עבורו. זו זכותם אבל זו גם הבעיה שלהם - כי ככה השירות שלהם נראה.

ובנוגע לסכום ששלמתי על אחריות מורחבת, על כך נותר רק לומר- כפרת עוונות.

.....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הXBOX צורך כבר בסביבות ה200W (תלוי בגירסא) ודורש שנאי של לפחות 300-400W אמיתי.

למען האמת - 500W מינימום.

מיש, ששמח שהוא קנה את ה-Xbox 360 שלו בגרמניה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
נכון, יש להם את האפשרות - אבל בגלל זה הוא כ"כ עצבני עליהם. כי בגלל שהוא לא רכש את המכשיר מהם, הם לא מוכנים לעשות שום דבר עבורו. זו זכותם אבל זו גם הבעיה שלהם - כי ככה השירות שלהם נראה.

אני והוא זה היינו הך..

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
זה נכון באופן כללי; תאר לך שאתה מוצא מקור לקניית XXXXX בזול ומחליט לייבא לארץ. נגיד שאתה לא בקשר עם היצרן או לפחות אין לך אישור כנציג של היצרן. כשאתה מוכר את המוצר בארץ, האחריות שאתה נותן היא למוצר שאתה מכרת, נכון?

אם מישהו קנה את אותו ה XXXXX מהיצרן והביא לארץ, למה שאתה תיתן לו אחריות? מי משלם לך בעבור ההוצאה של החלפת החלקים והתיקון? אף אחד.

בקיצור, אני רכשתי מחשב נייד של ASUS לא מזמן, עם אחריות בינלאומית של שנתיים.

לפני הרכישה וידאתי שהאחריות בתוקף גם בארץ וזאת ע"י טלפון לחברה המייבאת ושיחה עם נציג שלהם ועם נציג מהמעבדה שמתקנת את המחשבים האלה. אם לא היה כיסוי אחריות בארץ הייתי קונה מחשב אחר.

מי הנציג אתם שואלים? - רונלייט כמובן.

במוסף ממון של סופשבוע בידיעות אחרונות, דובר על מקרה בו נרכש בחו"ל מחשב נייד ASUS עם אחריות בינלאומית,והיו בעיות ועיכובים במימוש האחריות עד למצב של 5 חודשים שהמוצר עדיין לא תוקן ! (בחלק מהזמן פשוט שכחו אותו, בשאר הזמן היתה סאגה של הזמנת חלקים לא מתאימים מחו"ל) , לאחר פניית העיתון המחשב תוקן במהירות ובנוסף קיבלה הלקוחה מחשב נוסף חדש חינם עם אחריות לשנתיים. (זה היה אצל איזו חברת בת של רונלייט שנותנת את השירות ל ASUS)

נ.ב. תסתכלו ימינה לסקירה על שברולט ויואנט, אהבתי את התיאור של : לקנות רכב חדש, להרגיש כאילו הוא משומש. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחי קנה בחו'ל WII. בדיקה קצרה אמרה השנאי הוא 220V. והשלב הבא היה החלפת התקע לרגיל (שיניים עגולות) וחיבורו לחשמל. ומאז הוא עובד.

אגב משהוא מכיר מקום לקנות WII בזול (משומש יתקבל ההרכה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...