Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =]

אני רוצה לקנות רמקולים אחרויים וקומפננט אבל אני מתלבט.

רמקולים אחורים: Pioneer TSA6982S 4way 440W 80 rms.

או

Kenwood KFC-S6982 5 way 500W 90rms

מה כדאי?למישהו יש כאלה שיכול להגיד אם הם שווים?

ומישו יכול להמליץ לי על קומפפננט אני ראיתי בנתיים אחד של JBL CS-2165C 2way 120W 45rms.

תודה =]

פורסם

בוקר טוב

בעבר הבעתי דעתי והמלצתי לגבי הקנווד לעומת פיוניר

הקנווד הזה לפי מה שראיתי זה דגם חדש לפי החוברת שהופצה ע"י אוטו דיפו (לא מופיע אבל באתר היבואן-ניופאן) ,הפיוניר לפי אתר היבואן כנראה חדש גם,עדיין לא ראיתי כל המלצה עליו.

המלצה שלי שוב-קנווד, אבל תשתדל לשמוע את שניהם (רצוי באותו מקום ואותו שיר/מוסיקה) ואז תחליט

הסדר גודל מחיר של שניהם הוא די דומה

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

תודה רבה על תגובתך.

ועכשיו עוד שאלה איזה מערכת אני יכול להרכיב ב2500-3000 שקל שקוללת:

רמקולים אחוריים קומפוננט מגבר או 2 וסאבוופר מחפש איכות ועוצמה.

תודה כפיר =]

הא ועוד משו המערכת תותקן על גולף ג'נריישן 2001 מאחורה יש לי בנייה שעשיתי מוכן ל2 מגברים ו2 סאבים,בעתיד אני יעלה תמונות של הבניה.

הרכב אטום ועבר שיפורי אקוסטיקה ואטימה.

פורסם

מצוין שהרכב אטום ועבר שיפורי אקוסטיקה ואטימה.

אני הייתי ממליץ לך לוותר על רמקולים אחוריים, ולהשקיע יותר בסט קומפוננט קידמי. התוצאה תהיה הרבה יותר טובה, אם הסט הקידמי יהיה איכותי יותר ומותקן בדלתות אטומות. אתה ממילא מתכוין לשים סאב או שניים, אין לך צורך ב6X9 מאחור.

פורסם

אז ככה..

אני רוצה לקנות רמקוליים אחורים קומפוננט וסאב עכשיו על מה הייתם ממליצים לי.

ההגבלה שלי היא 1500 שקל.

תודה כפיר

• תוכן חדש...