Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה תעשה שכל פעם שיש לך ירוק חוסמים אותך מלהיכנס לצומת, תעמוד שם עד שירד העומס של הפקק?

ממה שאני יודע, החוק היבש אינו מאפשר זאת ( אלא אם כן אני טועה ), ואני בטוח שלא אתה היחיד שמעגל חוקים.

אני אף פעם לא עברתי נתיב באמצע צומת, וגם אם הצומת מלאה, אני מחכה ברמזור שלפני עד שירד העומס.

זה החוק נשמה, אתה יכול לעבור על החוק, ובגלל שכל אחד מעגל חוקים, תרבות הנהיגה שלנו ניראת כמו שהיא.

זה אולי לא חוקי, אבל זה הפיתרון היחידי שיש אחרת אתה נשאר לעמוד שם שעות

שעות?

אתה בדיוק מחכה 5 דקות על השעון שהרמזורים יתרעננו והצמתים יתפנו, לא יותר מזה.

פורסם

זה לא 5 דקות לחכות לרמזור הבא, זה רמזור שמאיפה שאני באתי מקבלים ירוק פעם בכמה דקות טובות, וגם אז חוסמים אותך מלהיכנס לצומת, אני בטוח שאתה לא הית מחכה לרמזור הבא, מה גם שגם ברמזור הבא היה עומס כי זאת צומת כזאת שבשעות העומס כל הזמן נדחפים לשם וחוסמים את אמצע הצומת.

שעובדתית עברתי טסט. אם היתי מחכה לרמזור הבא סיכוי טוב שהיתי נכשל על חוסר ביטחון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שעובדתית עברתי טסט. אם היתי מחכה לרמזור הבא סיכוי טוב שהיתי נכשל על חוסר ביטחון.

את זה אי אפשר לדעת, ואני לא חושב שדבר כזה יכול להראות על חוסר בטחון.

לא נכנסים לצומת כשזה מלא, נקודה. ( צומת זה זכר או נקבה? התבלבלתי לגמריי \: )

וזה גם ממה שזכור לי במפורש מהספר של התיאוריה וכמובן גם בשעורי נהיגה ממקרים כאלו.

אולי אפשר להבין אותך, אבל זה החוק ( שוב, ממה שאני זוכר ), ולא חושב שרצוי לעבור על החוקים.

אגב, אין לך דרך אחרת חוץ מהמקום הזה?

אני גם מכיר מקום דומה (בחולון, בחיבור בין חולון לראשון למי שמכיר ), ואני פשוט למדתי שלא לעבור דרך המקום הזה בצהריים ( גם בגלל זה הפסקתי לעלות בזמנו על קו 85 שעובר דרך המקום הזה, זה באמת היה סיוט, אותו רעיון כמו אצלך, רק שממה שאני זוכר בדר"כ כשיש מהכיוון שאני בא ממנו ירוק, הצומת ריק )

פורסם

דוגמה מצויינת של המצב היא כל הרמזורים [יותר נכון רמזור אחד] באום אל פחם. כל הכביש שעובר באום-אל-פחם יש בו רמזורים אך כל אחד מסודר בתיזמון אחר אחד מהשני וזה יוצר מצב של היתקעות באמצע הצומת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא חסר מקום אחר לעבור בו, אבל כשהטסטר אומר לך לנסוע משם, אני לא חושב שאתה בעמדה של להתוכח איתו.

היום אני לא עובר מהכיוון הזה בכלל אלא עושה סיבוב קטן שחוסך לי הרבה זמן ברמזור הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...