Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,

היי רונן.

איני מתנצח ועדיין לא קראת מה דעתי בנושא גופו.

לידיעתך ולידיעת כולם, המועדון מגלה גמישויות והבנה מעל ומעבר, במקומות בהם זה נדרש.

ובכל זאת, מה שאני אומר זה שמישהו הפיץ משהו ללא כל בסיס, וכולם נהנים להסתער.

אין לכך כל הצדקה.

ד"ש וערב טוב

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
,

היי רונן.

איני מתנצח ועדיין לא קראת מה דעתי בנושא גופו.

אבי.

טעות שלי בבחירת המילה להתנצח.

ד"ש בחזרה

וגמר חתימה טובה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אם אתה רומז שעשו לי פרוטוקצייות עם האופניים ... :lol:

בכל מקרה, אם לא יוצג פה המקרה לפרטי פרטים, השרשור הזה יימחק.

לך אולי לא עושים פרוטוקציות אבל לאחרים כן.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אין לי מושג בעניין המיקרה הספציפי, מה היה או מה לא היה שם, אני כן מכיר נכים (מאד קשים, בכסאות הגלגלים, אני חושב, שכולם מכירים אותם, החברה עם הוואנים-שחור ולבן), שבאים וחונים באופן קבוע בחניון ה"רגיל" בחניית הנכים כשהם יכולים- אבל, וזו הבעיה- ישנם אנשים, שפשוט בוחרים לשים זין על העובדה, שהחניות הכי-קרובות לרחבה מסומנות בפרוש כ"חניית הנכים", ואף כתוב על אחד המקומות: "מקום מעבר לנכים עם כסא הגלגלים", ומחנים את רכבם דווקא שם! למה- כי, שוב, לא ב"ז" של ה"כבודו" ללכת עוד 20 מטר מחניה הרחוקה יותר!!! וזה באמת מרתיח אותי! רבבק, חתיכת אפס עצלן, קשה לך ללכת 2 מטר?! חושב, שכולם פראיירים, ורק אתה "גאון", שעלה על ה"פטנט"?!:evil:

לדעתי זו הבעיה העמיתית...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעבר נאמר ע"י המועדון כי יש צוות שיועד לסכם הבנות בנוגע לרכבי היוקרה החדשים,

יש חדש בנושא הזה?

כי למרבה הצער,

פורשות, מרצדסים וקורבטים,

אפשר לראות בחנייה ברחוב,

פורד מלוקקת משנות ה-40,

שנראית כמו רכב מאפיה,

עם בני בייקר בתוכה[וגם הוא נראה קטן ברכב הזה].

זה קורה פעם בשבוע,

לאלה שלא באים באופן קבוע, יש צביטה קטנה בלב כשהם רואים פלסטיקה בת חודשיים מאשר פח בן 30.

----

פורסם

הסיפור פשוט.

אני מכיר את הבן אדם,הוא סיפר לי ולעוד שני חברים על המקרה בצער רב ובאכזבה.

אני פשוט חשבתי שרצוי להעיר את עני האחראים שישמו לב שלא הכל שחור ולבן .

טיפה חמלה וההבנה לא יזקו כלל ובטוח שרק יוסיפו לתדמית של מועדון החמייש , נכון שלפעמים בהיכל נוקיה יש הרגשה של גן חיות אבל עדיין טיפה רגש וחמלה לא יזיק במיוחד שלא היו חסרים רכבים משנתון גבוה יותר בחניה.

אבי נוף,אני לא צריך להשתלח במועדון החמש.. אתם עושים את העבודה יותר טוב גם ככה בין חברי מועדון החמייש.

תאמין לי שיש לי את כל הבסיס לסיפור כי שמעתי אותו ממקור ראשון מן הסתם שזה הבחור שנפגע.

שימו לב שרשמתי מאד מאד בעדינות שלא אופינית לי רק כדי להביא לצומת לבכם את הנושא

יש כאלה שיסכמו, יש כאלה שלא,

יש כאלה עם לב רחב ויש כאלה עם לב רחב פחות:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אבי פשוט ביותר:

מועדון החמש אינו מכיר את המקרה האמור ולא ידוע לו במה מדובר.

אם זאת נעשים מאמצים רבים על מנת לשמר את רוח המפגש למפגש אספנות, תוך התחשבות בצרכים המיוחדים של חבריו.

במידה ואכן נעשה עוול לאחד מחברי המועדון אין לנו רק להיצר על כך.

בשבועות הקרובים תהייה הקפדה נוספת בנושא סינון הרכבים המגיעים למתחם, ואנו מבקשים מהחברים להקפיד על הכללים

והנחיות המארגנים על מנת שכולם יוכלו להינות מיחודיות המפגש.

בעלי צרכים מיוחדים מתבקשים לפנות לאחד מהמארגנים על מנת לתאם כניסת רכבו למתחם.

מועדון החמש מאחל גמר חתימה טובה לכל חבריו!

שוב הזכויות אינן שמורות וניתן להשתמש בכתוב לכל צורך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הענין שווה בירור. אני מניח שהאיש אינו חבר מועדון. ואם אכן כך, אז בואו וניבחן מיקרה דומה, מגיע אדם שאינו חבר מועדון, עם רכב "מענין" שאינו אספנות. האם יש להכניסו??

אם אנחנו גורסים שבמיקרה כזה התשובה היא לא,

ניצתרך לשאול את עצמנו אם נכותו של האיש מקנה לו השתתפות באירועי המועדון.

ויכול להיות שאני טועה בהנחותי, מה מביא אותי להתחלה, יש צורך בבירור

אריה

פורסם

שום בירור, מה יש לברר?

אני עם שמר (מי אמר את זה? :shock: ).

אם הוא היה מגיע למשחק כדור סל ביד אליהו הוא היה מחנה ליד הפרקט?

הוא היה מחנה בחניית הנכים הרגילה ומתגלגל לו אל האולם, מה פה הדין שונה?

בלי להכיר אותו בכלל ובלי להיות שם אני משוכנע לחלוטין שהוא רצה להכנס עם הרכב בגלל הרכב ולא בגלל הנכות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא דובר המועדון (מבלה בהרשי המ...) אבל אני מכיר את הנהלים.

לשטח התצוגה ניכנסים אך ורק חברי מועדון בעל חברות בתוקף, ולאור הברדק ששרר במקום המפגש הקודם (באוניברסיטת ת"א) הוחלט להקפיד על כך.

ישנה חנייה חופשית קרובה, ואם הוא נכה בעל תו הוא יכול להחנות לאורך הכביש ללא שום בעייה.

המרחק הוא מטרים ספורים.

אני מקווה שאתה לא מייצג את רוח המועדון ו או את מנהליו, שכן זו ניראית לי תגובה אטומה ושרירותית

להזכירך - נכה בעל תו לא צריך את טוב לבך על מנת להחנות היכן שנוח לו - ועם כל הכבוד, רחבת האיצטדיון

היא עדיין מקום ציבורי,גם אם המועדון קיבל היתר להשתמש בו, כל הנהגות שאינה הכנסת אורחים מנומסת לאדם מוגבל היא רשעות לשמה

פורסם
אני מקווה שאתה לא מייצג את רוח המועדון ו או את מנהליו, שכן זו ניראית לי תגובה אטומה ושרירותית

להזכירך - נכה בעל תו לא צריך את טוב לבך על מנת להחנות היכן שנוח לו - ועם כל הכבוד, רחבת האיצטדיון

היא עדיין מקום ציבורי,גם אם המועדון קיבל היתר להשתמש בו, כל הנהגות שאינה הכנסת אורחים מנומסת לאדם מוגבל היא רשעות לשמה

הדגשתי בהודעתי שאני איני דובר המועדון ולא אמור לייצג אותו.

רחבת האיצטדיון הינה שטח ציבורי שנסגר לכמה שעות לטובת תצוגת כלי רכב של מועדון ה 5.

אדם מוגבל יכול להחנות היכן שהוא רוצה (בתנאי שאינו מפריע לתנועה, כמובן) והחנייה לאורך הכביש הינה מרחק של מטרים ספורים מהתצוגה.

וכן, הכניסה עם מכונית לשטח התצוגה הינה פריבילגייה השמורה לחברים במועדון ה 5 שמשלמים דמי חבר.

וותפלא, מגיעים לא מעט אנשים מוגבלים שמחנים בחניית הנכים ומשם ממשיכים בכסאות גלגלים לשטח התצוגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חניית נכים במקומות אלטרנטיביים מותנית בכך שאין בסמיכות מקום חניה מוסדר.

אאל"ט נקבע אפילו מרחק במטרים בין חניה מוסדרת לאופציה אלטרניטיבית וכמדומני שדובר על 150 מטר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...