Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה?!?!? מגניבבבב אחי, אז נראה אותך שם!

אני עשיתי פעם אחת את המסלול החדש בנתניה ועשיתי תוצאה של 17.40.

מה אתה אומר?!

מעניין אותי כמה אני אעשה אחרי הקורס, והאם בודקים את זה גם בסוף!?

פורסם

במהלך הקורס תעלה 3-4 פעמים (יכול להיות שיהיה שילוב בין הפעמיים הראשונות למקצה ארוך אחד אך ארוך יותר) על המסלול ותראה את השיפור העקבי בזמנים.

נתראה!

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ירון מתקיימת בנתניה ליגה כמו בהרצליה כי תאמת אני לא אוהב את הארגון של הרצליה הם לא מספיק מקצועיים לדעתי והשיפוט שלהם לא משהו...

אור

פורסם

בקרוב מאוד תהיה ליגה.

בליגה יתחרו נהגים שעברו קורסים בלבד והיא תהיה במחיר אטרקטיבי.

פרטים נוספים בקרוב.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אתמול הייתי שם - יחד עם החברה של פורום AUDIO מתפוז :)

היה ממש אחלה. מסלול ממש מהנה וקארטים (לטעמי) נוחים יותר ומהירים יותר מהקארטים של הרצליה (אין מה להשוות במושבים למשל)...

בקיצור, אם אפשר פרטים על הקורס ועל הליגה אני אשמח, תכננתי לעשות את הקורס בהרצליה, אבל הערב של אתמול הנתניה טרף את הקלפים...

רון.

גם 18.08 זה מכובד לדעתי :shock:

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

במקרה נכחתי במקום גם בזמן שפורום אודיו וTV היו שם...

בכל מקרה, קורס עולה 300 שקלים ונערך אחת לשלושה שבועות.

הקורס של היום היה מוצלח במיוחד ואני מצפה שהחבר'ה יכתבו כאן חוויות...

אני ממליץ שתתקשר אלינו ב-098854477 ביום א' הקרוב ויתנו לך את כל הפרטים.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
מה קרה אור, חטפת שחור ? :lol:

רן, השופט smash3d.gif

תאמת לא הישתתפתי בליגה של הרצליה אבל באתי הרבה פעמים להיתאמן שם ולא אהבתי את היחס של האנשים ושל המארשלים שלא יודעים מה כל דגל אומר.. :oops:

בנתניה המארשלים וכולם פי אלף יותר מקצועיים ופשוט כיף ליסוע שם אתה מרגיש כמ במירוץ גרנד פריקס...(קצת הגזמתי אבל חפיף :p )

דרך אגב אני מתחרה בעמותה ששם הם הכי מקצועיים אבל הם תוקעים מקומות של התחרויות כל מרוץ בחור אחר שהיא אפשר למצוא אותו והוא תנמיד רחוק מאיפה שאני גר....מבאס!

אור

פורסם

דבר ראשון, היה ממש ממש כיף.

הקורס מתחיל בתאוריה שכוללת הסברים על מבנה הקארט, לבוש, דגלים וסימונים, קווים נכונים בפנייה ועוד...

לאחר מכן עולים למסלול ברגל והולכים אותו לפי הקווים הנכונים בפניות.

אחר כך עולים כל המשתתפים והמדריך (ירון, שהיה באמת מצויין) למקצה הכרות עם המסלול ועם הקארט. (אני לא נסעתי עד הקורס על קארטים ככה שזו הייתה הזדמנות להכיר קצת).

לאחר 10 הקפות הכרות המדריך עזב אותנו והתחלנו מירוץ רגיל ובסיומו ראינו את התוצאות של כולנו.

לאחר המירוץ הזה עשינו הפסקה קטנה ולאחריה עלינו למקצה החצי גמר ולמקצה הגמר.

אצלי לפחות היה שיפור גדול בין המקצה הראשון לאחרון (שיפור של שנייה וחצי אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה, הקורס ממש ממש שווה וממש כייפי.

ההדרכה היתה מצויינת וכל העובדים במקום היו נחמדים.

יונתן.

• תוכן חדש...