Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש עזרה במציאת חנויות בחו"ל שמוכנות לשלוח לארץ במחירים סבירים

בעיקרון אני מחפש סאב SLIM בגודל 10"-12" שיעבוד בנפח קטן מאוד 10 ליטר בערך

אם למישהו יש המלצה למשהו כזה אשמח לשמוע

מצאתי שתי סאבים שראיתי כמומלצים בפורום בחו"ל:

Elemental Designs SQ10

http://www.edesignaudio.com/product_info.php?t=2&products_id=106

יכול לעבוד בתיבה קטנה מאוד בסביבות ה6 ליטר ובמחיר סביר אבל החברה דורשת 170 דולר רק על המשלוח שלו

TangBand SQ10

http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&Partnumber=264-862

אבל שוב מחיר משלוח גבוה מאוד מעל 100 דולר

אשמח לשמוע הצעות והמלצות

שרון

פורסם

רציתי לעשות "חידה יומית" לגבי ה SQ10 של eD, אבל כבר יותר מדי אנשים יודעים שהוא בדרכו אלי ככה שזה לא כיף.

הסאב היה אמור להגיע אלי בספטמבר, אבל כרגע מועד הגעתו לא ידוע.

בחרתי בו משום שהוא היה בין היחידים שהתאים מבחינת נתונים יבשים טובים יחסית, ונפח ועומק ההתקנה שיכולתי לאפשר.

הגרסה של TB דומה עד זהה (ואם עשית מספיק חיפוש בוודאי ראית איזה מלחמת עולמות רצה בפורומים השונים מי העתיק ממי, TB מ ED או להפך), אך בכל זאת הייתי יותר שלם עם הקנייה של האלמנטל דיזיינס.

עוד סאבים שיכולים לבוא בחשבון: הסדרה השטוחה של פיוניר וה SWS של אירת'קווייק (נתונים זוועתיים וביקורות עוד יותר), הסאב השטוח של קלריון, רוקפורד P3 השטוח החדש, סאב שטוח של RE.

סה"כ, תמורת ה 70$ שה ED עלה לי אין לי ציפיות יותר מדי גבוהות, אבל מצד שני 10" שתקוע מתחת לכיסא הנהג יכול לעשות פלאים :wink:.

איתמר.

נ.ב לגבי המשלוח - 100$ זה מחיר סביר ביותר. קשה לי להאמין שמישהו ישלח לך במחיר טוב יותר.

נ.נ.ב, אליקו מוכר שני סאבים של מורל אילייט 9". אומנם כ"א מהם צריך 14-15 ליטר, אך קשה לי להאמין שתמצא סאב שטוח טוב מהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על הנייר זה אפשרי לא אומר שלא אבל לא הייתי ממהר לעשות זאת במיוחד שמורל ובאס לא כל כך הולכים ביחד כמובן שזוהי דעתי האישית בלבד

IBIZA 20vt

פורסם

כן גם אני חייב להסכים..אבל שאתה מכניס את מיד באסים שלהם לתיבות מותאמות לא תאמין כמה קירות וחלונות מידים של פולס יכולים להזיז.

פורסם

ה9" הוא לא מידבאס (או מידוופר בשמו האמיתי, אין חי כזאת מידבאס) אלא וופר. וופר מסוגל ומיועד להפיק תדרים נמוכים הרבה יותר מאשר תדרים בינוניים וגבוהים.

באופן כללי, ככל ששטח הפנים של הרמקול גדול יותר, כך הוא יפיק תדרים נמוכים בצורה רהוטה יותר, ותדרי MID ו HIGH בצורה נחותה יותר.

אם ה 9" (או 10"? מה יש לך שם?) של אליקו היה נכנס לי בתקציב זאת בכלל לא הייתה שאלה.

sharonarn, את הסאב הזמנתי מהאתר של אלמנטל דיזיינס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...