Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד להתקין מערכת באוטו והייתי מעונין לקבל חוות דעת על המערכת.

1. רדיו דיסק של קלאריון דגםClarion DXZ586USB .

2.מגבר JBL GTO5355.

3.סאב וופר של GBL 1000WAT.

4.זוג קומפננטים מקדימה מורל DotechMKII6 ומאחורה Dotech ovation 6.

אשמח לקבל תגובות והמלצות חברים ותודה.

פורסם

קודם כל זה היה עוזר הרבה יותר אם הייית רושם מה התקציב, אולי בתקציב שיש לך אפשר לבחור דברים יותר טובים.

בכל מקרה, בשביל מה אתה צריך סט קומפוננט גם מאחורה? במקום זה קח את הכסף ושדרג תמגבר ו\או סאב.

סך הכל שאר הרכיבים הם בסדר.

בהצלחה.

פורסם

גם אני, כקודמי, הייתי ממליץ לך להשקיע בסט קדמי ברמה גבוהה יותר, במקום סט אחורי.

לשם מה אתה צריך מאחור? כשאתה יושב בהופעה, אתה יושב עם הגב לרמקולים? אתה צריך שהכל יבוא מקדימה.

אלא אם כן, אתה רואה ושומע הופעה ברכב בDVD, בחמישה או שבעה ערוצים, ורוצה לשמוע את מחיאות הכפיים של אלו בקהל שיושבים מאחוריך.. אז סבבה, זה משהו אחר.. [focalist, אני מתכוין אליך.:-)]

פורסם

אני באופן אישי אוהב את תחושת המעין סראונד ברכב ולכן יכול להבין את הקטע של רמקולים מאחורה

השאלה אבל היא איך אתה מתכוון להגביר 2 סטים של קומפוננט וסאב עם מגבר אחד?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם
אני באופן אישי אוהב את תחושת המעין סראונד ברכב ולכן יכול להבין את הקטע של רמקולים מאחורה

השאלה אבל היא איך אתה מתכוון להגביר 2 סטים של קומפוננט וסאב עם מגבר אחד?

במגבר שאני רוצה לשים יש חמש יציאות וחשבתי שזה אמור להספיק. סך הכול יש לו נתונים טובים

http://www.pompa.co.il/pl_product~GTO5355~61~398.htm

פורסם
גם אני, כקודמי, הייתי ממליץ לך להשקיע בסט קדמי ברמה גבוהה יותר, במקום סט אחורי.

לשם מה אתה צריך מאחור? כשאתה יושב בהופעה, אתה יושב עם הגב לרמקולים? אתה צריך שהכל יבוא מקדימה.

אלא אם כן, אתה רואה ושומע הופעה ברכב בDVD, בחמישה או שבעה ערוצים, ורוצה לשמוע את מחיאות הכפיים של אלו בקהל שיושבים מאחוריך.. אז סבבה, זה משהו אחר.. [focalist, אני מתכוין אליך.:-)]

אם אני ארכיב רמקולים יותר חזקים זה לא יעשה לי בעיות ב בדלת( כמו חיבורים וכדומה) . אני לא רוצה להשקיע בבנייה אני רק רוצה להרכיב?

פורסם
קודם כל זה היה עוזר הרבה יותר אם הייית רושם מה התקציב, אולי בתקציב שיש לך אפשר לבחור דברים יותר טובים.

בכל מקרה, בשביל מה אתה צריך סט קומפוננט גם מאחורה? במקום זה קח את הכסף ושדרג תמגבר ו\או סאב.

סך הכל שאר הרכיבים הם בסדר.

בהצלחה.

אני מתכנן להשקיע 6/7 אלף ש"ח +-.

את הסאב כבר יש לי ממערכת קודמת.

אם יש רמקולים יותר טובים בתקציב הזה אשמח לקבל המלצות

• תוכן חדש...