Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלת אופל קורסה יד 3 , 98, 1200. הרכב במצב מכאני מצויין וצריכת הרכב שלו מצויינת. חיצונית יש לו קצת דהיית בצע במקומות מסויימים וכיפוף קל בפח. גלגל שיניים של אחד החלונות החשמליים דורש החלפה. הרכב בבעלותי ב 5.5 שנים האחרונות.

כעת אני מעוניינת לבצע שידרוג והרי הדרישות שלי מהרכב החדש שלי:

בטיחותית , אמינה, בעלת צריכת דלק נמוכה, נכנסת עגלת תינוק בבאגאג', מחיר לא עולה על 65K ש"ח

נוכח הדרישות אשמח לשמוע מכם -

1. האם כדאי לי לחפש עיסקה בחברה שתבצע גם טרייד אין במקרה זה ?

2. איזה סוג רכב הייתם ממליצים לי נוכח הדרישות.

3. האם כדאי להמתין לינואר 2009 לקניית הרכב עקב כך שהמיסים ירדו והמחירון יורד.

חשוב לי לציין שבשביל רכב ישן יותר מכמה שנים על הכביש לא כדאי לי לבצע החלפה כי הרכב הנוכחי משרת אותי טוב עד עכשיו.

תודה רבה, גל

פורסם

אם הבנתי נכון, את מתכוונת לקנות רכב מחברה (השכרה/ליסינג) או ממגרש מכוניות ולא מאדם פרטי?

בלשון המעטה, הרכב שלך לא שווה הרבה.

חברות שמקבלות טרייד-אין לוקחות בחשבון עלויות שיתווספו להם כתוצאה מקבלת הרכב למגרש,

ולכן יהיה לך משתלם הרבה יותר למכור אותו באופן פרטי ולנסות לגלח הנחה מהחברה שאת מתכננת לקנות ממנה את הרכב.

אם מדובר על חברת ליסינג, פעם אחרונה שבדקתי הן לא מתלהבות בכלל לבצע טרייד-אין.

לדעתי פוקוס 4/5 דלתות תענה על הדרישות שלך, ותוכלי להוציא אחת כזאת מחברות הליסינג בפריסת תשלומים נוחה.

לגבי המחיר של הרכב תאלצי לבדוק באופן עצמאי במחירון, ובמידה והוא חורג מהתקציב, פשוט תגידי לאיש-מכירות שזה התקציב שלך.

אם את מתכוונת לקנות מאחת מחברות הליסינג - אולי כדאי לחכות לינואר.

אם את קונה בשוק הפרטי - תתחילי לחפש מעכשיו. אם תמצאי אקזמפלר איכותי, לדעתי, עדיף לשלם עוד 1000-2000 שקל ולישון טוב בלילה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

3. האם כדאי להמתין לינואר 2009 לקניית הרכב עקב כך שהמיסים ירדו והמחירון יורד.

ירידת מיסים משפיע על מחירו של רכב חדש.

ההשפעה על רכב משומש, משנתונים קודמים זניחה עד לא קיימת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ירידת המחירים בינואר, זניחה ככל שתהיה, תשפיע ישירות על רכבים משומשים וזאת מהסיבה הפשוטה שמחיר משומשת בת שנה של היום בחלק מהמקרים יהיה מחירה של חדשה בינואר - משמע נפילה כפולה בערך המשומשת, במקרים אחרים פשוט תנגוס בערך המשומשת כלפי מטה.

ברור שככל שהרכב מבוגר יותר כך ערכו ייפגע פחות.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אם לפי החישוב ותחזיות העתיד העובדתיות שלכם,

ידוע לכם היום, שירידת המחיר מדצמבר לינואר, תהיה גבוהה יותר מירידת המחיר מספטמבר לאוקטובר, ביותר מ-X שקלים, שאותם תוציא על מוניות, ואיחורים לפגישות, ותלות בתחבורה ציבורית בשלושת החודשים הבאים, אז כן, עדיף כלכלית לחכות לדצמבר. תהיה ירידת מחירים בינואר של עוד 250 ש"ח לעומת החודש שקדם לו, וזה משתלם.

בעצם, מבחינה כלכלית עדיף להמתין עד 2012, המחירים בטוח ירדו אפילו יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...