Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-רנו מגאן 1996-

הבחור שקניתי ממנו את האוטו כנראה שאבד לו המפתח האורגינל והוא החליף את הנעילה המרכזית האורגינל באחת יותר פשוטה עם מפתחות ושלט לא אורגינל

המערכת התקלקלה, וככל שאני לוחץ על השלט הרחוק אני שומע תק-תק קרוב לאנטנה על הגג.

כל הזמן האדום הזה בלוח השעונים מהבהב לי ואי אפשר להתניע את האוטו

פירקתי את המנורה מעל לנהג וראיתי איזה בלגן שלם יש שם...

הלכתי לחנות של אביזרי רכב ואזעקות והבחור שם לא הצליח לנתק לי את המערכת, והוא אמר שזה מסובך וזה מחובר למחשב של האוטו ורק בחברה הם יכולים לנתק את זה!!

עכשיו אני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי בחברה..?? כי שמעתי לא מעט על מחרי החברות..

פורסם

ראשית יתכן שבעלות נמוכה מאד ניתן לבצע תיקון לשלט או המע' המקורית

ניתן להניע את הרכב עם קוד חילוץ שניתן להשיג בשרות לקוחות קרסו או באחד המרכזים המורשים, אולי אוכל לסייע באתור הקוד ותיקון התקלה בפנייה אישית.

joni

פורסם

לחבר פורום שלום

בבעלותי רכב משנתון זזה גם כן רנו מגאן.

מה שאתה רואה מהבהב בלוח שעונים זו מנורת האמובילייזר המקורית.

מה שאתה רואה באיזור תאורת פנים הרכב מין פנל כזה זה קולט האינפרא אדום.

כאשר אתה לוחץ על המפתח לפתיחת הדלת הוא למעשה גם מנתק את האימובילייזר כדי שיהיה אפשר להתניע את הרכב.

האימובילייזר עצמו מוחבה ברכב והגישה אליו לא פשוטה.

חשוב לסדר את הבעיה במוסך מורשה כי הם מכירים את מע' המיגון של הרכב.

כניראה מי שהתקין לו את המע' החלופית עשה שם בלאגאן גדול!!! משיחה עם חשמלאי רכב שעובד במוסך מורשה של רנו נאמר לי כי אי אפשר להצריך בין מערכת ניתוק חיצונית למקורית של הרכב כי, ניתוק האמובילייזר בדגמים האלה עובד על שגר אינפרא אדום ולא על גלי רדיו כפי שהיה בדגמי 98 ומעלה.

אני אישית הוספתי אזעקה לרכב ופתיחת דלתות בלבד עם שלט חיצוני. ואת האמובילייזר אני מנתק עם לחיצה כפולה של הכפתור שבמפתח הרכב.

אם אתה מהמרכז מציע לך לגשת למוסך רקפת בבתים יש שם חשמלאי רכב טובים. המוסך נימצא באיזור התעשיה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה רבה על המידע..

yarin אם אתה מתכוון לקוד של קודנית אז אין לי ברכב.. זה לא יעזור

פניתי למוסך מורשה של רנו : "מנור ישראל" באזור התעשיה סגולה בפ"ת והם רוצים 1300 (כולל מע"מ) רק על הניתוק

הוא אמר שהוא חייב להוציא את המחשב בשביל לבטל את האמבולייזר שיש לי כרגע, ואז אני מוכרח להשתמש במפתח בכדי לסגור את הדלתות

זה נראה לכם סביר המחיר הזה, רק על הניתוק (בלי נעילה מרכזית חדשה) ...?

• תוכן חדש...