Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב : 85k אפשר למתוח טיפה כלפי מעלה

חשוב לנו שהאוטו יהיה אמין וזול (יחסית ) לאחזקה מה שאומר שגם מבחינת צריכת דלק רצוי שיהיה כמה שיותר טוב . בנוסף חשובה גם הבטיחות , מזגן שמקרר כמו שצריך ושאר הדברים שמשפחה צריכה...

לאחר חיפושים הגענו למאזדה 6 05 לוקצ'ורי ולפיג'ו 407

הבנתי שהפיג'ו יותר חדישה מכיוון שיצאה רק ב05 לעומת מאזדה 6 שהוצגה בארץ ב03 ,

בנוסף אם איני טועה ל6 בגירסת הלוקצ'ורי אין esp לעומת ה407 שיש לה..

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור ואפילו להציע אופציות חדשות , תודה .

פורסם

ה407 רכב בטיחותי נוח איכותי וזול לאחזקה אתה יכול למצוא רכב גם עם 40-50 אלף ק"מ גם פחות ותהנה מרכב שמור שישרת אותך בנאמנות את המאזדה 6 אני ממש לא אוהב אין שום שיפור לעומת ה3 חוץ מגודל לעומת הפיגו שמרגישים שהוא בקטגוריה מעל.

פורסם

407 גיר אוטומאטי ממש לא רגיל ולא נוח לרבים (AL4).

פרונט ארוך מדי שמקשה על הראות.

לא מספיק מקום מאחורה יחסית לרכב מנהלים.

לא פלא שהרבה מאוד אנשים מנסים להיפטר מהרכב.

פורסם
ה407 רכב בטיחותי נוח איכותי וזול לאחזקה אתה יכול למצוא רכב גם עם 40-50 אלף ק"מ גם פחות ותהנה מרכב שמור שישרת אותך בנאמנות את המאזדה 6 אני ממש לא אוהב אין שום שיפור לעומת ה3 חוץ מגודל לעומת הפיגו שמרגישים שהוא בקטגוריה מעל.

שלום לך,

לי יש מאזדה 6 שנת 06 ונהגתי גם במאזדה 3 מנוע 2000 שנת 05 ובכן ההבדל הוא הבדל די גדול, קודם כל הרבה יותר מקום במיוחד מקדימה. דבר שני גיר שונה(אצלי יש 5 הילוכיפ. אך זה לא קיים במאזדה 6 בשנים קודמות) .

האוטו עצמו הוא מצויין, די מרווח, בגאז גדול, מנוע חזק,שקט בסלד נמוך עם רעש נחמד בסלד גבוה,צריכת דלק טובה,שלדה בכיוון הספורטיבי אך יחסית לקטגוריה לא נוחה כל כך(לי זה לא מפריע).

אבל יש הבדל בין שנתון 03-05 לבין 06-08 . לחדש יותר יש מנוע אחר וגיר אחר אז בקשר לישן יותר לא יכול לחוות דיעה.

עכשיו לנושא עצמו,

אני אישית קניתי את המאזדה ב83 אלף אז ככה שאפשר למצוא מציאות ונכון שבמאזדה אין איאספי אבל את האמת אני אגיד? אין צורך במנוע 2000 כי השלדה מסתדרת איתה מעולה וגם אם "זרקת תחת" אתה יכול להשתלט בקלות(מניסיון).

ובכן בקשר ל-407 אני אישית סולד מהצרפתיות בגלל בעיות חשמל מסורתיות ואמינות לא בשמיים. ובגם בקשר לסחירות המאזדה הרבה יותר סחירה.

אני אישית ממליץ לך בחום על המאזדה אוטו מעולה. ואפשר למצוא בגבולות התקציב שנת 06. מניסיון

פורסם
malibu

כבעליה של מאליבו אוכל להמליץ גם כן.

מאליבו 2005 במצב מעולה ובקילומטראז' מצחיק ממש (ראיתי כמה וכמה מודעות ב"ידיעות אחרונות", לרבות היום) תשאיר לך עודף מהסכום שציינת(את ירידת הערך הרצחנית היא כבר עברה וזה רווח של הרוכש אותה כיד שנייה).

צריכת הדלק כמו מכוניות 2000 סמ"ק אבל 200 כ"ס עצבניים למדי מתחת לדוושת הדלק, ביטוח ממש זול, טיפולים לא יקרים, גדולה וידידותית לנהיגה, מצויידת בכל גדג'ט אפשרי כמעט ואמינות מצויינת(חוץ מהפלסטיקים שאינם "מדהימים").

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...