Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היחידה היא שהאוטו עם 3 דלתות ואני די מתבאס מזה, למרות שאין לי ילדים ורוב הזמן האוטו הוא לשימושי האישי (נסיעות לעבודה וכו').

דורשים 2000 מתחת למחירון (35K בערך המחירון), דפיקות ושפשופים של חניה בתל אביב.

אם האוטו שמור - בלאי מנוע סביר, גיר תקין ושלדה נקייה, כדאי לקנות? יד שנייה דרך אגב.

פורסם

אם אין לך שימוש תדיר בספסל האחורי לא אמורה להיות לך בעיה עם העובדה שהרכב בעל "רק" שלוש דלתות. אני לא יודע ממה יש לך להתבאס.

האם כדאי לקנות? לרוב לא כדאי, תמיד מפסידים כסף על רכב. משלמים הרבה על דלק, ביטוחים, תיקונים וטסט פעם בשנה. הכי טוב זוג אופניים וכרטיסיה של דן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מודה לכם על הדאגה לכיסי. בגילי המופלג אני מעדיף להפסיד כסף על אוטו ולא לסוע עם כל עם ישראל בצחנה הציבורית, תודה.

רשיון לאופנוע יש לי, אפילו עד 150 סמ"ק, אבל ניסיון העבר לימד אותי שאני ואופנועים זה לא שילוב מנצח, אלא אם כן לנשק את הכביש כל חצי שנה בערך נחשב מבחינתכם ניצחון.

זה לא רק להגיע לעבודה ולחזור, מן הסתם זה בכלל בשביל לחיות, דייטים, לצאת לטיול אם אני רוצה וסידורים יומיומיים שכרגע אני נאלץ להשאיל רכבים של המשפחה בשביל לעשות אותם ועוד.

מה שמאוד עניין אותי לדעת הוא: מה אתם אומרים על האקזמפלר שציינתי? על פניו איך הוא נשמע? פאקים ידועים של המכוניות האלו/ השנתון הזה שאתם יכולים להזהיר אותי ושכדאי לי לחפש בזמן שאני בודק את האוטו?

תודה.

פורסם

לא ציינת שום דבר שפוסל את הקנייה על הסף, אבל מצד שני לא בדקת את הרכב ברצינות כך שאי אפשר באמת לדעת מה יש מתחת למילים היפות שפיזר המוכר.

לגבי הדגם - הXS מהמודלים האלו פחות מבוקשים ופחות מומלצים, לא בגלל שהם פחות טובות אלא בגלל המנוע החלש יחסית (90 כ"ס) שהוחלף בסוף שנת 2001 למנוע דומה עם 16 שסתומים ו110 כ"ס. ה20 כ"ס החסרים בהחלט מורגשים בנהיגה נמרצת, אבל, וזה אבל גדול, בנסיעה יום-יומית בתוך העיר דווקא המנוע החלש מציע גמישות גדולה יותר ולכן הרבה יותר נוח לשימוש יום-יומי.

העובדה שהדגם הזה הוא הפחות מבוקש משחקת לטובתך - הרבה מהמוכרים מוכנים להתגמש בצורה משמעותית כדי למכור את הרכב. לא סתם מסכימים לרדת איתך 2000 ש"ח ממחיר המחירון עוד בשלב השיחה הטלפונית.

חוץ מזה, לגבי מחלות -

סאן רוף בעייתי (אם קיים).

נטייה לנזילה של נוזל קירור מאטם הראש (נזק של 2000 ש"ח במוסך מורשה, לא להכנס לפאניקה).

רגישות לשימוש במי ברז או נוזל קירור נחות.

זה מה שאני מצליח לחשוב עליו כרגע. שיהיה בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מלך אתה.

תודה על התשובה המפורטת והפשוטה להבנה.

אני רואה שגם אתה חובב צרפתיות ודווקא מחזיק בחזקה יותר :wink:.

בכל אופן, תודה.

פורסם

הוא קנה את הרכב של אחותי,ויש לי הרגשה שאתה עומד לקנות את הרכב שאחותי לקחה לבדיקה לפני שנתיים בערך...האם למוכר קוראים שלומו והוא מסביון? כי המודל 99 הוא יחסית נדיר.

עריכה :

התכוונתי שצביקה פיק קנה את הרכב של אחותי (:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
הוא קנה את הרכב של אחותי,ויש לי הרגשה שאתה עומד לקנות את הרכב שאחותי לקחה לבדיקה לפני שנתיים בערך...האם למוכר קוראים שלומו והוא מסביון? כי המודל 99 הוא יחסית נדיר.

עריכה :

התכוונתי שצביקה פיק קנה את הרכב של אחותי (:

לא, המוכר הוא בכלל מוכרת ולכן לא קוראים לה שלמה. היא מתל אביב, ועד כמה שידוע לי ממה שהיא סיפרה, הרכב היה בבעלות נשית גם לפניה (היא יד שנייה). בכל אופן, תודה לעונים.

• תוכן חדש...