Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,היום אני נוסע לעבודה כמו בכל יום,ולפתע אני מגלה (למזלי) 5 דקות לפניי שאני בא להחנות את החום מנוע מגיע ל 118

משהו כזה,חשוב לציין שהרכב שנה אצלי,ואף פעם לא זז מילמטר המחוג מעל ה 90. מה יכולה להיות הבעייה?

בדקתי אין נזילות,והמים במיכל מלאים כמו תמיד.

השאלה מה אני עושה עוד 7 שעות שאני ארצה לחזור הבייתה?

והאם אולי זו תקלה רגעית? תודה לעונים

פורסם

לחבר שלום רב,

לפני הנסיעה למוסך רון בדוק את הדברים הבאים:

1. גובה נזל קירור

2 גובה שמן

3. הדלק מזגן ובדוק ששני המאווררים נכנסים לפעולה

סע נסיעה רגועה למוסך רון.

במידה ובמהלך הנסיעה חום המנוע עולה מעל ל-90 מעלות צלזיוס עצור בצד שתה מים קרים ותזמין גרר.

ייתכן שקיימת בעיה בחיישן טמפ'/שעון חום או משאבת מים או 100 סיבות אחרות.

03-5373204

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה על התגובה,נוזל קירור תקין בדקתי,שמן בדקתי לפני 5 ימים (אני בודק כל שבוע). תקין.

ובקשר למאווררים אני אבדוק,אז אתהאומר לא להזמין גרר? לנסות לנסוע ואולי זה היה מקרה חד פעמי?

כי זו פעם ראשונה שקרה לי דבר כזה במשך שנה וקצת,ולמזלי נסעתי אולי 2 דקות עד שמצאתי חנייה ולא נדלקה נורה או משהו.

שאלה( אם אני אלך לאוטו ויניע אותו ויישאר בתוכו איזה 10 דקות בלי נסיעה,זו אותה אינדיקצייה כמו בנסיעה??

כי אני מעדיף להזמין גרר לפניי , וללכת לאוטו ולא לחכות שעתיים סתם..

פורסם

לא רואה מקום להכנס לויכוח עם מרק, אותו אני מעריך כבעל יידע נרחב בהרבה משלי, אלא שנסיעה במצב כזה אינה מומלצת. גם להתקע באמצע הדרך בסביבה עירונית ביום קייץ חם, לא ממש כדאי. גם אם אין ביטוח גרירה, גרירה אינה פרויקט יקר במיוחד.

פורסם

הזמנתי גרר ואני אלך למוסך רון,הכי אמין כי במורשה סתם ימציאו לי מליון דברים.

מרות שאין נזילות המים בסדר הכל נראה תקין,נקווה לטוב.

פורסם
לא רואה מקום להכנס לויכוח עם מרק, אותו אני מעריך כבעל יידע נרחב בהרבה משלי, אלא שנסיעה במצב כזה אינה מומלצת. גם להתקע באמצע הדרך בסביבה עירונית ביום קייץ חם, לא ממש כדאי. גם אם אין ביטוח גרירה, גרירה אינה פרויקט יקר במיוחד.

רועי שלום,

גם אני בעד להזמין גרר, שווה כול אגורה.

תאמין לי במידה וזה היה רכב שלי והיו לי ספקות לגבי התקלה גם אני הייתי מזמין גרר ולא נוסע מטר נוסף.

הבחור התייעץ המלצתי לו על דרך זהירה להגיע על למוסך.

פורסם

עדכון: הייתי אתמול אצל מוסך רון,כמובן שרות מעולהה ויחס באמת שלא רואים כל יום פשוט תענוג!

רון בדק את הרכב ולא מצא תקלות גם בסורק,הפיוז של הבקרת מאווררים היה שרוף.היום נסעתי וגם אתמול והרכב לא התחמם כלל.

מקווה שהסתדר העסק.ושוב תודה רבה לרון,כן יירבו אנשים כאלו!!!!!!:)

פורסם

לחבר הפורום שלום,

טמפ' נוזל הקירור ברכבך יכולה להגיע לטמפ' של 115-120 מעלות צלזיוס מבלי שמנורת אזהרה תדלוק.

טמפ' נוזל קירור יכולה להגיע גם לטמפ' של 115 מעלות צלזיוס בתנאי מזג אוויר קשים ונסיעה מאומצת.

לפי דבריו של רון מאשכול אחר ברגע ששעון החום זז מ-90 מעלות צלזיוס הדבר מצביע על תקלה במערכת הקירור (חיישנים,משאבה,שעון חום), לכן שים לב בימים הקרוביפ לשעון החום.

פורסם
מה גרם לנתיך להשרף?

ברכבים מסויימים הפיוז נשרף כתוצאה מסיבוב בורר ספיקת האוויר למצב מקסימלי ללא השהייה קלה עם הדלקת המזגן לצריכת זרם מוגברת (פיק) שגורמת לשריפת הפיוז.

• תוכן חדש...