Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שהדואר זבל הזה מקבל פרסום ומימדים גם כאן

נראה לכם שזה קורה?????????????????????????????????????????????

תמיד אני מוחק את כל השטויות ששולחים לי במייל וחושב האם באמת יש אנשים שמאמינים בזה והנה קיבלתי הוכחה

נראה לכם שאם זו הייתה תופעה בכל הארץ אף אחד לא היה מגיע לכלי התקשורת והאירוע לא היה מגיע לחדשות??

נראה לכם שאם זה היה בכל הארץ אז לא הייתם שומעים מאיזה חבר קרוב רחוק דוד סבתא וכו על המקרה והמשטרה לא הייתה מוציאה הודעות לציבור נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

** אפשר לכתוב גם עם קצת פחות סימני שאלה וסימני קריאה, ואנחנו מבטיחים לך שהמסר יועבר הלאה באותו האופן. בתודה, ההנהלה **

פורסם

לא יודע לגבי תופעה,אך היה מקרה בא.ת צפוני בלוד ששני מתחזים עצרו משאית שהובילה טלפונים ניידים וכשהנהג ירד גנבו את המשאית .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לא יודע לגבי תופעה,אך היה מקרה בא.ת צפוני בלוד ששני מתחזים עצרו משאית שהובילה טלפונים ניידים וכשהנהג ירד גנבו את המשאית .

אז הם חבשו כובע ולבשו בגדים כחולים. אלה פשוט גנבים, מה הקשר ל"כתבה"?

Xbox12341

פורסם

רק על פי הניסוח אפשר להבין שהכתבה אינה רצינית ולא פורסמה בשום עיתון שמכבד את עצמו.

המשטרה לא יכולה לפספס דבר כזה, אם באמת היה, והסיבה היא הסבירות הגבוהה שאנשים כאלה ייתפסו אם במידה ויעשו את העבירה הזו.

Xbox12341

פורסם

זהו,שהם לא לבשו כובע ובגדים כחולים,אלא מדים עם רפלקטור ובצד מאזדה לנטיס עם צ'קלקה כחולה וזה היה ב 8:30 בבוקר,הנהג חבר טוב שלי ככה שאני יודע על זה ממקור ראשון,כמו כן בשום מקום לא כתבתי שזה קשור לכתבה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלום, הכתבה הסרוקה הזו נכונה.

אני אישית קראתי את זה בעיתון לפני כשנתיים בערך (לא זוכר זמן מדוייק).

היום אני מאמין שזה כבר נעלם מהעולם, אבל בכ"ז תהיו זהירים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...