Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני הייתי עושה ?

אם הייתי מעלה כתבה סרוקה, הייתי מציין מה מקורה וממתי היא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני אף פעם לא יוצא מהרכב עם מפתח בסוויץ,שוטר,אפיפיור או לא משנה מי תמיד המפתח איתי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במסגרת עבודתי כמחלק עיתונים בשנה שעברה, נתקלתי באחד כזה.

הוא עומד במרכז הכביש ומסמן לך לעצור. ראיתי שאינו חובש כובע שוטר. ממבט חטוף מסביב שמתי לב שאין ניידת גלויה/סמויה חונה באזור.

החשד שלי לא הפיל אותי בפח. אחרי ה"ערב טוב" המקובל, שאלתי מדוע אין לו ניידת. "חייבים ניידת כדי לעצור מכוניות?", הוא ענה. הכל היה ברור. "ערב טוב" אמרתי לו. אחרי 5 מטרים טלפון אחד למשטרה, שאישרו כי לא הציבו אדם באזור ושולחים ניידת במהרה. והעולם בא על תיקונו.

"זה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריך".

פורסם

בכל מקרה אין צורך לצאת מהרכב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני גם נתקלתי באחד כזה, משום מה שעברתי לידו הוא לא אמר לי לעצור, כנראה חיפש רכב יותר חדש.

אגב, הכתבה הזאת ישנה מאוד.

פורסם

שמעתי פעם משוטר על נהג שביצע עבירת תנועה וסירב לעצור, ובעקבות זה התפתח מרדף שנגמר במעצר של הנהג, והנהג זוכה בביהמ"ש כי עורך דינו (עמיקם לויתן) טען שהיו לו יהלומים בבגאז' והוא חשב שמנסים לשדוד אותו.

פורסם

זה תיק כבד אם הוא נתפס

מעניין מאיפה הם משיגים את הבגדים והתעודות.

זה טפשי לגנוב רכב כשאתה מתחזה לשוטר

לפחות 7 שנים בפנים

פורסם

היו מקרים ש"שוטרים" כאלו עמדו בצדי הכביש והורו לנהגות לעצור ואז היו אונסים אותם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני אף פעם לא יוצא מהרכב עם מפתח בסוויץ,שוטר,אפיפיור או לא משנה מי תמיד המפתח איתי.

כנ"ל

+

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא כתוב מאיפה הכתבה, ממתי, אפילו שם הכתב/העיתונאי שבדרך כלל מופיע לפני תחילת הכתבה לא נמצא. לא נשמע הדבר הכי רציני שהועלה כאן בזמן האחרון.

• תוכן חדש...