Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לשכן שלי יש אקורד כמו בתמונה, אחד הרכבים הכי מדהימים שאני מכיר (אני אישית אוהב אותו ביותר) אין פעם שאני לא מסתכל עליו כשאני יוצא, רציתי לדעת פרטים על הרכב, כגון סוגי נפחים, ביצועים, כמה סוסים מסתתרים מתחת למכסה וכמובן בקשר לאמינות, שימו לב, אני מדבר ספציפית על האקורד הזאת, אני חושב שהיא שנת 2001 - 2000.

אשמח לפרטים

משה

נ.ב

מה אתם אומרים על מעבר מהוולוו שלי לזאת? (ראו חתימה)

e_1_1_1_136138_20080602140641.jpg

פורסם

קיימת גירסא V6 3000 עם 200כ"ס. מדובר ברכב זריז למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יצא לי לשמוע על הV6 - יש אפשרות למצוא כזאת בארץ? האם זה קופה?

אני מחפש 4 דלתות..

מה בקשר למנועים האחרים? מנוע של 2000 בלבד או שיש עוד כמה סוגים וגדלים?

כמה הרכב עושה 0 למאה? איך הוא מתנהג במהיריות גבוהות?

מה בקשר לאחיזה?

פורסם

קיימים סדאנים 4 דלתות עם מנוע V6. לא קל למצוא - אבל בהחלט אפשרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קיימים שני מנועים

2000סמק 150 כ"ס

3000 סמק V6 - מגיע עם ריפודי עור ,גג שמש ,מגנזיום בקרת שיוט וכו'. 0-100 ב 8.7 שניות.

אחיזה? שכח מזה - זה רכב אמריקאי בסופו של דבר שמיועד לשוק האמריקאי הוא גדול נוח ומפנק.

ברשותנו כבר 8 שנים ה V6 - רכב זריז מאוד,לא שתיין גדול יחסית לנפח,יציב מאוד במהירויות גבוהות לשאלתך.

למעט תקלה אחת גדולה עם הרכב - גיר ,הרכב היה זקוק לשיפוץ הגיר הרכב אמין למדי כבר 10 שנים שהוא על הכביש ואין בו שום תקלה אחרת שהיתה - פשוט תענוג.

לפי מה ששמעתי שווה לבדוק את הגיר אם אתה הולך לכיוון של V6.

המחירים שלהם ברצפה - אנשים לא מעיזים לרכוש אותו ,מפחדים ממנוע גדול - לא חושב שיש ממה,מבחינת אחזקה הרכב הזה יותר זול לאחזקה מצרפתיות שיש לנו במשפחה.

לדוגמא - שכן שמנסה למכור כבר חצי שנה מוכן למכור את הרכב שלו שנת 99 עם המנוע הגדול ב 35000ש"ח - העיקר למכור כבר.

בסופו של דבר אני לא נוהג על הרכב הזה כבר קרוב ל 4 שנים אבל עדיין שומר לו פינה חמה בלב - מכונה מצויינת.

פורסם

תודה רבה

עוד מישהו?

מה אומרים על המעבר?

האם היא מיושנת למדי והאם מחירה הכפול של האקורד המתקדמת יותר (03 ומעלה) שווה / לא ?

פורסם
מה אומרים על המעבר?

שווה ביותר

האם היא מיושנת למדי והאם מחירה הכפול של האקורד המתקדמת יותר (03 ומעלה) שווה / לא ?

לא הייתי מציע לך לקחת אקורד חדשנית יותר ללא לפחות 4 כריות אויר ובקרת יציבות. במקרה הזה נראה לי שמחירה לעומת הזאת שבתמונה יהיה מושלש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

על השערוריה של 2 כריות אויר בחדשות כבר שמעתי, פשוט בושה לחברה כמו הונדה, או במילים אחרות - אכזבה.

מחירה של אקורד 03 (אני מדבר על הצורה אחת לפני החדשה ביותר, רכב נפוץ מאוד) הוא כ80K, מחירן של ה- V6 (רק הדגם הזה מעניין אותי, ה2 ליטר נראה לי לא מוצדק במחיר) הוא כ40K, מה שאומר חצי, או שהן נמכרות הרבה מתחת למה שמבקשים ?

• תוכן חדש...