Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מזגן בדירה שכורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתגובה לנקמיצ'י, הבעל דירה, אני לא יודע איפה ממוקמת הדירה שאתה משכיר אבל היום נהיה יותר ויותר קשה לחיות בלי מזגן, בשבילי זאת הדירה הראשונה שאני שוכרותהיה בטוח שבדירה הבאה יהיה מזגן, בחיפה אולי עוד אפשרי איכשהו לחיות בלי מזגן כי בהרבה מקומות פה יש רוח ולפעמים רוח ממש חזקה אבל במקומות מישוריים זה לפי דעתי בלתי אפשרי.

בכל אופן, לאחר הרבה עצות אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: מזגן נייד עם 2 יחידות כאשר הבעיה היא הרעש והצינורות, והאופציה השנייה היא התקנת מזגן בהשתתפות הבעלת בית כאשר פה יש סיכון שהבעלת בית תעלה לי את השכ"ד בחידוש החוזה.

ד"א, מישהו יודע כמה עולה התקנה של מזגן כיום?

פורסם

יש מצב לא קטן שאני מזייף פה בענק, אבל ככה זכור לי מבירור שעשיתי:

התקנה של מזגן סטנדרטית, כלומר עד 4 או 5 מטר צנרת, עולה כ-400-600 שקל.

זה בלי התושבת למדחס שעולה עוד לדעתי סביבות ה-250 שקל.

יש לפעמים מבצעים של רכישת מזגן + התקנה חינם וכו'.

ד"א, את הדירה האחרונה שלי השכרתי בלי מזגן (ירושלים...) והאמת? כמות הדירות שמה עם מזגן אפסיות.

במרכז כנראה המצב יותר טוב.

בכל מקרה, אני בתור בעל דירה בחיים לא הייתי מעלה שכירות בגלל המזגן.

הייתי מעלה אם כל המחירים בשוק היו עולים.

ובכלל בן אדם שמשביח לי את הנכס ודואג לו, מבחינתי שווה הנחה כלשהיא.

פורסם

כל האלה שנותנים התקנה חינם, זה אף פעם לא כולל הכל....

זה כולל רק 2 מטר צנרת, ולא כולל X וגם לא כולל Y , ואז אתה מגיע למצב שאתה מוסיף 400-500 שקל וזאת עלות ההתקנה האמיתית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן יש לקחת בחשבון ש"התקנה חינם" אף פעם לא נגמר בחינם.

גם "התקנה 290 שקל" בחיים לא תיגמר בסכום הזה, תמיד ימצאו על מה להוסיף.

תושבת למזגן לא גדול עולה בסביבות 100 שקל לא יותר מזה, ואת זה דווקא המתקינים לפעמים לוקחים על עצמם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...