Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר האודי 80 שנת 93 מנוע 2000 ידני.

הרכב החדש של חבר שלי.

הרכב המדובר נתקע יום אחד בלי דלק, אני וחבר הלכנו להביא דלק בג'ריקן, אחרי ששמנו ברכב את הדלק, החבר הניע אותו ונתן כמה לחיצות גז, לאחר מכן המנוע התכבה והוא ניסע להניע שוב אבל לא היה כבר סוויץ, פתאום אני שם לב לעשן לבן מתא המנוע, צעקתי לו את זה והוא מהר רץ להרים את מכסה המנוע, המכסה מנוע מסרב לעלות, אחד הקפיצים נתפס שם, ובנתיים העשן הלבן רק מתגבר ומתגבר, יוצא מכל חור אפשרי מהמכסה מנוע, וריח חזק של שרוף, בנתיים אני שם לב שבצד הימני של המכסה מנוע בקצה, מתחילים להיווצר עיגולים שחורים, והעשן מתגבר ומתגבר, אני בנתיים טס ברכב שלי להביא חבר אחר שמבין בזה, אנחנו מגיעים ורואים כבר מכבי אש משפריצים מים על הרכב, הם הצליחו לפתוח את מכסה המנוע, כל המסגרת ברזל של המאווררים שעל הרדיאטור מכוסית בפלסטיק שנמס לו מאיפה שהו.

הרכב לא מניע, אחרי כמה זמן אנחנו מחליטים לנסות להניע את הרכב על כבלים, כי שיארנו לעצמינו שהיה קצר מהמצבר והוא מת מזה, הרכב מניע כמו שחשבנו, ללא בעיות, אחרי הגעה לחום מנוע גבוהה, חום שבו המאווררים אמורים להתחיל לעבוד, שוב פעם עשן לבן בכמות קטנה יוצא מהמאווררים של הרדיאטורים, חבר חשמלאי שם לב שהיה קצר בחוטים של המאווררים (היו מומסים) אז הוא החליף אותם באחרים, והרכב התחיל לעבוד ללא בעיות. הרכב עבר נסיעה של 100 קילומטר אתמול והכל בסדר, חוץ מזה שהמצבר מת והוא מניע רק עם כבלים.

חשוב לציין שבעל הרכב שיחק עם החשמל שם כדי להרכיב פנסי ערפל ברכב, והפנסים של הרכב היו מחוברים בקומבינה לסוויץ קטן.

עכשיו השאלה שלי אליכם, מה עוד מומלץ לבדוק אחרי דבר שכזה?

והאם מישהו יודע מה תיהיה העלות של השירות של מכבי אש על כיבוי הרכב, כשלרכב אין ביטוח? כי אחרי שהם היו שם הם רשמו במסוף שלהם את מספר הרכב.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני חושב שמכבי אש עולה 600 ש"ח

הערה: זה מה שקורה כאשר עושים כל מני קומבינות ולא שמים ממסרים או פיוזים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

שיתחיל מלבדוק את טיב הקומבינה, בכדי שמקרה כזה לא יקרה בשנית,

דבר נוסף אף פעם לא להגיע למצב שבו צריך להביא לרכב ג'ריקן דלק, יכולות לצוץ כל מיני בעיות מוזרות.

במיוחד ברכב לא חדש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...