Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כחודש רכשתי מיצובישי לנסר 05 והיה חסר לה מערכת שמע נורמאלית.

אז התייעצתי איתכם וזאת המערכת שהתקבלה בסוף

המערכת שהותקנה ברכב היא:

רדיו דיסק של חברת פיוניר מדגם 5050 עם 3 שנות אחריות.

רמקולים קדמיים- morel dotech ovation 6.5

טווטרים - morel mt23

ומגבר- jbl gto 75.4

אני יודע שהטוויטרים הם אובר-קיל אבל זה מה שהיה במלאי והשידרוג עלה לי - 300 שקלים כמו השידרוג ל- mt22.

אז לא התנגדתי לשידרוג הזה.

את המגבר לא פתחנו עד הסוף יש עוד המון מקום לפתוח אותו הלכנו פחות על צליל חזק אלא יותר על האיכות כאן למרות שבעוד שבוע- שבועיים נפתח את המגבר עוד קצת בינתיים זה כדי לתת לרמקולים לתפוס את הצורה שלהם טוב יותר.

הרמקולים האחוריים בינתיים נשארו המקוריים של הרכב הם כמעט ולא מורגשים אבל כן עובדים כי הם מוספים לבמה של הרכב.

חסר סאב וופר הייתי שמח אם תמליצו לי על סאב קטן ועדין... שמעתי את המערכת עם סאב והיא נשמעה הרבה יותר טוב.

מה דעתכם על איזה סאב 10?

ובעתיד אני גם אקנה רמקולים 6.5 רגילים אחוריים של מורל שהם יתחברו ישירות להגברה של המערכת ולא למגבר.

או שהייתם הולכים על רמקולים אחרים?

תודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם

עם אתר רוצה ללכת לכיוון ה SQ אני הייתי ממליץ לך לקנות סאב של פוקאל.

בכדי שתוציא את המקסימום איכות מהסאב שיתן לך הרצים נמוכים מצטרך גם לרכוש מונו בלוק.

הסאבים של פוקאל נותנים באס מדוייק .

פורסם

לא חשבתי יותר מדיי על תקציב...

אבל משהו בתקציב סביר .

קודם כל הסאב ואחר-כך אני אחליף את הרמקולים האחוריים.

פורסם

תתחדש!

לגבי רמקולים אחוריים, זה עניין של טעם. רבים יגידו לך שזה מיותר, אחרים יגידו שזה נותן נפח נוסף לסאונד, ואוהבים את זה.

לדעתי, זה מיותר.

לגבי סאב, יש כאן בפורום המלצות [והוא במחיר טוב] על הסאב הזה:

http://www.loudnclear.co.il/37359/Assassin-10

או אפילו את ה8, אם בא לך ממש תיבה קטנה.

פורסם
תתחדש!

לגבי רמקולים אחוריים, זה עניין של טעם. רבים יגידו לך שזה מיותר, אחרים יגידו שזה נותן נפח נוסף לסאונד, ואוהבים את זה.

לדעתי, זה מיותר.

לגבי סאב, יש כאן בפורום המלצות [והוא במחיר טוב] על הסאב הזה:

http://www.loudnclear.co.il/37359/Assassin-10

או אפילו את ה8, אם בא לך ממש תיבה קטנה.

מצטרף להמלצה, אבל הכי טוב שתגיע לחנות ותחבר את הסאב ברכב שלך ותתן לאוזניים שלך להחליט...

IBIZA 20vt

פורסם

מצטרף להמלצה על האסאסין.

אני זוכר גם שראיתי לאחרונה בלוח יד 2 כאן בפורום שמישהו מוכר אינפיניטי קאפא פרפקט 10 אינטש - הייתי חוטף. (תביט בחתימה שלי...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעודד :ok: את הבחירה ב 10" אני הכי אוהב את הסאונד שלהם.

לגבי המלצה ספציפית אין לי :D

אבל לטעמי סאב אחד של 10" חלש מידי לכן אני אישית הלכתי על 2 ואני ממש מבסוט מהם

אבל כל אחד וטעמו האישי :p

בהצלחה:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

דבר ראשון מזל טוב על התקנת המערכת בתוך האוטו ולא מחוצה לו, דבר שני, תן לאוזניים שלך להחליט, אולי סאב 10 זה לא בשבילך, אולי תעדיף סאב 10 איכותי בתיבה פתוחה, ואולי תעדיף 12 סולידי וטוב. לך תשמע בחנויות, אתה תעשה את הבחירה הנכונה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...