Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להתקין את הכבל הנ"ל בפורד פוקוס מליסינג עם רדיו 6000CD.

כדי שאוכל לחבר נגן למערכת. האם 300 שקל לכבל(הבנתי שהכבל עולה רק 50שקל) + התקנה+מע"מ נחשב למחיר טוב?

והאם ניתן להתקין בפחות באיזור המרכז?

תודה ויום טוב.

פורסם

תודה על התשובה ירון.

האם אתה מכיר מקומות שמתקינים את הכבל הנ"ל באיזור תל אביב/השרון. כי התקשרתי לכמה מקומות ואף אחד לא ידע חוץ מאחד (שרוצה 300 שקל). אולי אני אנסה בכפרים במשולש,(בטירה או בכפר קאסם) שם בטח יהיה יותר וזל . למרות שאני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל התקנה יותר מקצועית.

פורסם
תודה על התשובה ירון.

האם אתה מכיר מקומות שמתקינים את הכבל הנ"ל באיזור תל אביב/השרון. כי התקשרתי לכמה מקומות ואף אחד לא ידע חוץ מאחד (שרוצה 300 שקל). אולי אני אנסה בכפרים במשולש,(בטירה או בכפר קאסם) שם בטח יהיה יותר וזל . למרות שאני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל התקנה יותר מקצועית.

תשים לב מה רשמת.

וככל הידוע לי לCD6000 אין אוקס לכן אם אנני טועה צריך להלחים את הכבל בתוך המכשיר .

300 ש"ח כולל עבודה זה בסדר גמור .

פורסם

היי יגאל. תודה על התגובה.

יש על ה6000CD כפתור AUX . ובספר המערכת רשום עליו.

רק מה, בתא הכפפות , איפה שלפי הספר אמור להיות השקע, יש חור , כנראה בגלל שזה ליסינג.

לגבי המחיר, לא אכפת לי לשלם 300 שקל. בהנחה שזה המחיר המקובל ובגלל זה שאלתי פה. לצערי , נכוויתי כבר בעבר וסתם כואב הלב (והכיס) אח"כ.

פורסם

300 שקל זה מחיר הוגן לחלוטין (ממליץ לגשת להתקין), מעבר לזה שלא מצאת הרבה מתקינים שיודעים את העבודה ולגבי העבודה אצל הבני דודים אני לא בטוח שגם הם יודעים וככה העבודה גם תיראה אני מניח שלא ממש איכפת לך מאיכות העבודה אחרת לא היית חושב על האופציה הזאת ודלק גם לא עולה לך ...

מידן הכבל עולה גרושים על ידע ואחריות צריך לשלם ומדובר פה בהחלט בסכום יחסית צנוע.

פורסם

אלפין. מי אמר שהדלק לא יורד לי. נכון שאני לא משלם עליו ישירות , אבל בעקיפין הכסף ירד כבר מהמשכורת (ותאמין שלפי כל חישוב על פי הנסועה שאני עושה שעשיתי אחזקת רכב פרטי יותר זולה מליסינג בכ-500-1000 שקל, אני מחזיק אותו רק בגלל הנוחות שחוסכת לי ביקור במוסכים וטיפולים שוטפים)

וגם לא הייתי מזלזל כל כך בבני דודים. אל תשכח שכמעט כל העובדים במוסכים הרשמיים(והלא) הם בני דודים.

שמע, כשזה נוגע לבטיחות(מנוע בלמים ברקסים וכו') אני לא מתפשר מתפשר . אבל בדברים אחרים ,לדוג' החלפת חלק שבור (כסא/מראה/whatever) אני ממליץ לכולם לבדוק אפשרות טיפול אצל הבני דודים ולא אצל המוסכים הגזלניים שדורשים לפעמים מאות שקלים יותר.

פורסם

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...