Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה הולך עם אביך, אם הם יאמינו שכוונות הרכישה לו רציניות ואם "תיפול" על איש מכירות ותיק שמבין שיש לך חלק בשכנוע אביך - יש סיכוי שתקבל.

בהצלחה

פורסם
אני הסוכן מכירות ואין סיכוי שתקבל נסיעת מבחן .. רק למעלה מגיל 30 ..:-D:-D:-D

זה אומר שפורש קאיין בארץ היא רק לאנשים מעל גיל 30 מתחת לגיל 30 אתם לא רוצים למכור?

S2000

פורסם

תראה אני כבר שנתיים בפורשה ואני לא זוכר מישהו שהוא פחות 30 . ומי שחושב שיש כאלה שקונים לבן שלהם אז הם טועים ..

קהל לקחותנו לצערי כן הוא מעל גיל 30 .. נדיר שמישהו צעיר נכנס לקנות רכב {ואני לא שולל היה מקרים אבל שוב פעם נדיר }

וחוץ מיזה גם עם הייתה בן 30 זה לא אומר שאתה יכול ..יש הליך מסויים שאתה צריך לעבור ואז קובעים עם אתה לקוח פוטנצאיל . ואז יוצאים לנסיעת מבחן .

לא כול מי שיתקשר "שלום אני רוצה נסיעת מבחן " יקבל כי עם זה ככה הייתי מוצף בנסיעות מבחן .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

כלומר זו בעיית ביטוח? גם אם אתה יושב לידו?

אתה רוצה להגיד לי שבא בן אדם מבוגר "כבד" עובר את כל הבדיקות שלכם, אתה מאמין שהוא רציני, אבל אם הוא בא עם הבן שלו ומבקש שהבן יעשה סיבוב כדי להשוות ל - טוארג , לקסוס, רינג' רובר או Q7 שלהם שהם רוצים להחליף, לא תעשה מאמץ?

פורסם

כמובן אני מדבר על לקחית הרכב לנסיעת מבחן ... אם זה איתי ביחד אז אין שום בעיה לימישהו מתחת לגיל 30 לנסוע איתי ביחד ..אבל לבד .. לא אפשרי

פורסם

אתה לא קורץ לי בתור סוכן מכירות של פורשה ,אם בכלל .. :roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הבחור לא בעל הסוכנות,בסך הכל עובד שם ועובד על פי נהלים,כבר רשם שאם הוא ברכב והלקוח נראה רציני,יתן לבן לנהוג.(או שהתכוון שהבן ישב לידו כשהוא נוהג??)

פורסם
אתה לא קורץ לי בתור סוכן מכירות של פורשה ,אם בכלל .. :roll:

בתור אחד שמכיר גם את ייטב וגם אותך אני עד שהבחור באמת סוכן של פורשה, בקשר לרכב שבסמלון, כבר לא אקטואלי :-P

פורסם
בתור אחד שמכיר גם את ייטב וגם אותך אני עד שהבחור באמת סוכן של פורשה, בקשר לרכב שבסמלון, כבר לא אקטואלי :-P

נו מתי אתה בא לנסיעה על הקאיימן S שלנו אההה :lol::lol::lol:

פורסם

למרות שלא קשור לשרשור:

אני מקווה שאתם מבינים כמה מכירות אתם מפסידים לייבוא המקביל. אני מכיר 6 אנשים עם קאיין, גם טורבו וגם S, אף אחת לא נקנתה דרך היבואן בארץ.

לא בגלל נסיעת המבחן, בגלל המחיר.

• תוכן חדש...