Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הכוונה ? אם הרכב תקין לנסיעה בלי שום בעיה עדיין צריך קומבינה?

איך רכב מושבת יהיה תקין לנסיעה?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

הרכב עדיין לא מושבת אבל השמאי הגדיר אותו כטוטאלוס ,בגלל שערך התיקון גבוה יחסית למחירון הרכב (המחירון 5100).

האם בעל הרכב חייב להשבית את הרכב כדי שהביטוח ישלם לו מחיר מחירון? או שהוא יכול למכור אותו לי עם הרישיונות ולקבל את ההפרש מהביטוח?

פורסם

אני כמעט בטוח שאפשר, אבל אני לא מבין מה גורם לבן אדם לקנות אותו מרוסק ולתקן אותו בהרבה מאוד כסף במקום לקנות רכב כזה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מדובר בביטוח של צד ג' שפגע בך?

(אני מניח שאין לרכב מקיף...)

דבר עם הסוכן של צד ג' או עם מחלקת תביעות בחברת הביטוח.

תסביר להם את המצב ותנסה לסגור איתם שישלמו לך 4000 עבור סגירת התביעה בלי להוריד את הרכב מהכביש ובלי שום דבר.

רק תשלום תמורת חתימה שלך שאין לך תביעות נוספות.

לא נראה לי שהם מתכוונים לשפץ בעצמם רכב של 5000 שקל ולמכור אותו, ולדעתי הערך שלו לברזל/חלקים לא ממש גבוה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן ,יש לו צד ג' .

אם אני מבין נכון מה שאתה אומר זה שאני אקנה אותו עם הרישיונות, ולפני כן כמובן בעל הרכב יסגור עם הביטוח של הרכב הפוגע שהוא מוכר את הרכב בסכום מסוים ואת ההפרש הוא יקבל מהם?

פורסם

תבהיר את הנושא. הרכב הוכרז כאובן גמור או אובן להלכה, אובן גמור זה מעל 60% והוצא טופס 587) אם זה המקרה שום קומבינה לא תצליח לא ניתן להחזיר רכב כזה לכביש. סופייי. לרכב כזה אין רישיונות, הרישיון במוטל סופית במשרד הרישוי.

• תוכן חדש...