Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות רכב ב-20K או ב-4-5K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל ויש לי 25K אני מתלבט אם לקנות רכב ישן או ישן מאוד,בלי לציין איזה רכב ב-20K ניתן לקנות שנתון 98-02 בערך ,החלקים ברכב כבר ישנים ויצטרכו תיקון או החלפה עכשיו או בעתיד הקרוב. ולכן חשבתי שכדאי לקנות רכב ישן בסכום נמוך (ויש המון מציאות) להשקיע ביישור קו ועוד יישאר עודף לתיקונים עתידיים. מה דעתכם מאוד חשוב לדעת מה אתם הייתם עושים?

תודה.

פורסם

הייתי מחכה לשיחרור ומתחיל לעבוד לפני קנית רכב.

דלק, טסט, ביטוחים, טיפולים, תיקונים לא צפויים - לא בשביל משכורת של חייל.

ולאחר השיחרור הייתי קונה רכב כמה שיותר חדש (יותר בטיחותי ומין הסתם מתקלקל פחות, בתנאי שהבעלים הקודמים שמרו עליו וטיפלו בו נכון),

ורק עם גיר ידני!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הייתי מחכה לשיחרור ומתחיל לעבוד לפני קנית רכב.

דלק, טסט, ביטוחים, טיפולים, תיקונים לא צפויים - לא בשביל משכורת של חייל.

ולאחר השיחרור הייתי קונה רכב כמה שיותר חדש (יותר בטיחותי ומין הסתם מתקלקל פחות, בתנאי שהבעלים הקודמים שמרו עליו וטיפלו בו נכון),

ורק עם גיר ידני!

מסכים איתך ב-100% אבל אני גם עובד ומרוויח כ-1500 ש"ח כולל המשכורת הצבאית ואני צריך רכב בשביל להיות נייד.

פורסם

אז הוא קונה רכב ב 5 אלף וסוגר את שאר הכסף למקרים שציינת.

מציע לך ללכת על איזו ג'אסטי...שבוע שעבר בחור שהיו לו 20 אלף

קנה ממני ג'אסטי 93' יפייפיה אחרי ישור קו ב 5 אלף שקל.

הוא צריך אותה לנסיעות לעבודה בעיקר (20 ק"מ ביום).

מאוד לא מומלץ להשקיע את כל מה שיש לך ברכב, כי ההוצאות על הרכבים בישראל גבוהות מאוד.

אתה חייב כסף בצד.

יש מצד שני, אופציה של דייהו מאטיז (התחילה משנת 2000), מנוע 800 סמ"ק, נמכרת מעל המחירון,

בין 10 ל-15 אלף שקל.

פורסם
חדש יותר עדיף תמיד.

אם תקנה ישן תצטרך גם פעמים טסט וגם אישור בלמים לרכב.

ישן פחות בטיחותי.

עד כמה ישן הרכב צריך להיות בשבל לעשות פעמיים טסט?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

נכון והחל מהשנה ה-16 צריך אישור בלמים.

החל מהשנה ה-20 צריך אישור רכב מיושן שכולל בתוכו גם בדיקת בלמים וגם בדיקת מערכת

היגוי ואורות.

פורסם

אולי משהו באמצע - בסביבות 10-12 אלף ש"ח.

תיכנס ליד 2 ותתחיל לחפש רכב קטן וידני.

יש מגוון גדול - שרייד, סוויפט,ג'אסטי, פיאסטה, סקסו, טויוטה סטארלט, מאזדה 121, פונטו.

אולי יש עוד משהו שלא כתבתי.

אבל העיקרון - למצוא רכב עם הנתונים כמה שיותר טובים מבחינת מצב כללי.

שום דבר לא יהיה מושלם, אבל שמבחינת מנוע, גיר, הגה, מזגן, צמיגים יהיה במצב סביר.

כדאי עם טסט לשנה או קרוב לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...