Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב PHASE ALIANTE 15 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו סדרת סאבים שאני מת לשמוע אותם כי הם נחשבים למעולים אבל לא יצא לי להתקל באחד שהיה לו כזה.

תחפש בת'רדים בפורום אתה אפילו תראה התקנה של אחד שהתקין כאלה בדלתות (10 אינטש) כי הם שטוחים, ועשה עבודת בידוד טובה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם קראתי בפורומים שהוא טוב ( טוב זה לא אומר כלום ) , אבל אני היתי רוצה לשמוע . כי יש הרבה דברים טובים וזה לא אומר שאני יאהוב את הבאס שלו ...

פורסם

אני שמעתי את הסאבים הללו כמה וכמה פעמים ובמס' רכבים.

התוצאה היא מעולה, זה אחד הסאבים היותר טובים שהיו בזמנו .

גם ה12 היה מעולה.

מאוד מדוייקים,מהירים עם תגובה מצויינת בתדרים הנמוכים.

הסליל בקוטר ההזוי הזה רק עושה טוב.

אם אני לא טועה, גם לאיציק היה אותו ברכב.

under construction..

פורסם

עם אני איתן לו תדרים 25-50 הוא טוב , מאהיר ?

אני שמעתי סאב של ID MAX 12" , הוא מאיר חזק , אבל אין בו עומק ..

פורסם

נכון שהסאב הוא 15 אינטש אבל הוא בעל סליל של 7", בטח שהוא יהיה מהיר זה כל הרעיון בסאב הזה.

יש עוד סאב מצויין של GROUND ZERO הדגם זה GZRW 12FL.

זה הסאב השטוח שלהם, גם הוא שטוח כמו האליאנט רק שהוא בעל סליל של 2.5".

אבל לא פרייאר בכלל.

בכל אופן,

אם שמעת IDMAX והיה חסר לך עומק, אני הייתי ממליץ לך לשמוע את הQ של FI.

בתדרים הנמוכים הIDMAX לא מתקרב ליכולות של הQ.

under construction..

פורסם

אצל מי בדיוק שמעת?

אצל אליקו? שם הוא בכלל נמצא בתיבה המתאימה לתדרים של 30HZ עם נפח עצום.

אין כרגע בארץ אף-אחד עם FI-Q שמנגן בתיבה ל"SQ".

הFI-Q הוא מיועד לQUALITY ולכן גם קוראים לו Q.

תשמע אותו בתיבה מתאימה לנושא ותיווכח שהוא ממש לא סאב SPL, או אומנם יכול לתת פייט לא רע בכלל בתחום הזה.

אבל יחד עם זאת, הוא מתחרה לא מעט בעולם בIDMAX.

בכל אופן,אם אתה רוצה דיוק, אז 15 לא ממש בא בחשבון, רצוי 12 ועדיף אפילו 10.

הבעיה שאם אתה מדבר על תדרים של 25-50 הרץ, פה אין לך בכלל מה לחשוב לכיוון של 10 אינטש.

under construction..

פורסם

אתה טועה רומה

במפגש מרכז שמעת FI BL/BTL/Q

3 הסאבים היום מותקנים במערכות לא טובות בכלל (מבחינת SQ)

לא מכוונים נכון, לא משתלבים עם המוזיקה ועדיין ה- Q למרות שהיה מחובר למגבר לא טוב אצל שומאכר עדיין היה מאוד מאוד מהיר ומדוייק יחסית ל- 15"

ה- 10" וה- 12" בכיוון, הגברה, ותיבה נכונה יתנו תוצאה SQ מהטובות שאתה מכיר.

תשמע כמה מערכות עם אותו רכיב לפני קביעת דעת.

אני באותו יום שמעתי את הארסנל 12" אצל בחור חביב אחד, והוא היה נשמע פשוט חרא

וזה כי הוא לא מכוון כמו שאני אוהב לשמוע באס.

אם עופר החזיק סאב כזה ברכב עם כל ההיברד אודיו וכו'.. ואמר שהוא SQ ונותן תוצאה מעולה

(אחרי שהיה לו כבר ID MAX) אני מאמין לו באוזניים אטומות (~ במקום עיניים עצומות :hihi:)

גם שמעתי פעם סאבים כמו שלך הפוקל K והם היו נשמעים לי פשוט בלאיי, כמו קרטון!

וכששמעתי את שלך נדהמתי עד כמה ה- 11" פשוט מעניק למערכת מעטפת של באס חזק ומלטף..

אליקו משימה בשבילך:

תארגן לנו לשמוע את ה- Q במערכת SQ אמיתית בלי יותר מדיי פיצוצים ופריצות דיסק נשמה.

תודה.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רומא,

תיקח את הCD של פוקל - השישי בסדרה שהוא אוסף של צלילים לבדיקה.

הטרק הראשון הוא הקלטה של מנוע חד בוכנתי (בוכנה אחת) של אופנוע.

במערכת שלי שבה יש לי סאב וופר מאוד מוצלח סה"כ ובתיבה קטנה מאוד - 28 ליטר אטומה לסאב 12 אינטש עם מגנט כבד יחסית.

ותיקח את הרכב של אליקו עם שני סאבים של FI סדרת Q אבל בתיבה בהמתית

הרכב שלי התחלק לשתי מערכות והסאב בקושי הצליח לעמוד בקצב של ההקלטה, הנמכתי כי פחדתי שהוא יקרע לעצמו את הממברנה בגלל חוסר שליטה.

במערכת של אליקו הסאבים כמעט הצליחו לעמוד במבחן.

הרכב שלי התחלק בעצם לשני חלקים שלא קשורים זה לזה, ברכב של אליקו היה קשר בין הסאבים לרמקולים אבל הסאבים היו פשוט חזקים מידי.

עכשיו תיקח Q 12 בתיבה אטומה קטנה ותספק לו רק את הכוח שהוא צריך בשביל לספק את הצליל הנכון - אתה מקבל סאב מדהים שהתחרות מולו היא מאוד קשה.

למען האמת אני חייב לנסות את הטרק הזה על האסאסין 10 אינטש אצל אבא שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את הדיסק הזה . אבל בטראק עם עופנוה אתה צריך גם וופרים טובים , הכי מרשים שאני שמעתי זה היה עם הוופרים של פוקל אוטופיה קיט 7 . חשוב גם באיזו תדר החיתוח .

אז למישהו מהפורום יש FI Q ?

תודה על תגובות ...

פורסם

דבר עם רוני "יגאל-בנץ"

אולי תוכל לגשת אליו ולנסות אחד.

ממליץ לך גם באותה ההזדמנות לנסות סאבים של AA אצלו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...