Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בעלים של קרייזלר נאון שנת 97

מבקש את עזרתכם ועצתכם בנושא התקלה ברכב שלי.

לפני כשבוע בזמן נסיעה הרגשתי ריח של פלסטיק שנשרף יוצא מהמזגן, מייד לאחר מכן המזגן הפסיק לקרר.. :-(

בהגעתי למספר מוסכים נאמר לי בפירוש שמדובר במדחס ושעלות התיקון נע בין 1600 ל-5000 ש"ח תלוי במוסך.

אחד אף הציע שאסיג משומש והוא ירכיב לי...

כך החלטתי לעשות הלכתי לפירוק קיבלתי הצעה של 800 ש"ח אל מדחס ו תמורת עוד 200 הציעו להרכיב אותו (לא כולל גז)

כשפירקו את המדחס שמעתי את החשמלאי אומר לבעל המוסך שאיזשהו חלק בין מדחס לגיר שרוף, בעל המוסך התעלם מהעניין והאיץ בעובד להחליף את המדחס... למזלי (או לא) הסתבר שאין מדחס מתאים בנמצא... הרכיבו לי חזרה את המדחס הישן ונסעתי לדרכי... (בלי מזגן כמובן).

עכשיו השאלות:

1. מה יכול להיות שרוף בין מדחס לגיר!?!??! אל מה דיבר החשמלאי?

2. איך אני מבדה שלא מכניסים לי תיקון מדחס בכוח?

3. מישהו מקיר מוסכניק אמין? (שאלה מטומטת אבל בכל זאת?!)

4. באחד המוסכים אמרו לי שאם אני מחליף מדחס אז צריך גם מיבש!?!?

פורסם

קודם כל זה שפתחו סתם את מערכת המיזוג זה כבר לא טוב כי המייבש קיבל לחות ונכון אמרו לך שאם מחליפים מדחס אז צריך להחליף מייבש, המייבש הוא כמו פילטר שתפקידו לקלוט את השבבים שיוצאים מהמדחס (שחיקה ) כמו תפקיד פילטר שמן במנוע, דרך אגב גם במדחס יש שמן סיכה, (ולמעשה בכל חלק מכאני ברכב)[

כשאתה אומר הפסיק לקרר, האם המדחס עדיין היה בפעולה? או שהוא התנתק?

כדי לבדוק לעומק צריך שוב לעשות וואקום להכניס שמן ולמלא גז רק בכדי לבדוק את המערכת שזה כבר הוצאה כספית ככה שממש חבל שישר הלכת להחליף,

בכל מקרה יש מוסכים שיכולים לפרק את המדחס ולבדוק אותו במצב סימולציה כזה כמו ברכב, פשוט מחברים למערכת חיצונית ובודקים את המדחס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לא רצוי להתקין מדחס משומש כי לא ניתן לדעת מראש מה מצבו.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים, מקצועי והוגן.

בברכה - רפי לין :-)

מצאתי מדחס חדש ב750 ש"ח!! למה במוסך מרכזי של קרייזלר בפ"ת מנסים למכור לי אותו לפני עבודה ובלי שום דבר אחר תמורת 3000!?!?!?

אני אשמח להמלצה.. אני גר ב מושב בשרון עובד בלוד, כפר סבא ופתח תקווה גם טוב... גם ראשון...

פורסם
]מצאתי מדחס חדש ב750 ש"ח!! למה במוסך מרכזי של קרייזלר בפ"ת מנסים למכור לי אותו לפני עבודה ובלי שום דבר אחר תמורת 3000!?!?!?[/b]

אני אשמח להמלצה.. אני גר ב מושב בשרון עובד בלוד, כפר סבא ופתח תקווה גם טוב... גם ראשון...

ענית לעצמך " מוסך מרכזי..." קוראים לו ככה כי שם מתרכזים כל החכמולוגים שחושבים שאם הם ישלמו פי 2 או פי שלוש על טיפול או תיקון לרכב המצ'וקמק שלהם (אל תיעלב זה ממש לא אישי ) אז הם יקבלו תוצאה טובה יותר.

נכון תוצאה טובה יותר ממוסך מדרכה , אבל אין שום סיבה לדעתי להתקרב למוסכים מרכזיים בטח שלא ברכב כמו קרייזלר שכמובן אפשר לשחוט אותך במחיר (חבר קרוב החזיק קרייזלר סטרטוס למשך כחודש ובחודש הזה הוא הוציא כמעט 30 אלף על הרכב, בסוף הוא מכר אותו ,הרכב היה שמור משהו פצצה ,אבל מנחוס... וזה שקנה אותו ממנו השבית אותו אחרי שבועיים שהרכב היה אצלו.)

לא רבים המוסכים שמתעסקים עם סוג הרכב הזה אבל מוסך מרכזי שוחט מאוד ומניסיון של חבר שלי הם לא מתים לעבוד על הרכב והעלות תיקון מ-א-ו-ד יקרה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הצעה ידידותית

בעיות בקריזלר בכלל מיתוך ניסיון

וידע בקריזלר רצוי ליבחור מוסך טוב ואמין.

האמינות מתפתחת מתוך אחווה ואהדה למוסך

מה אתה חושב שהמוסך לא יודע איזה אוטו יש

לך (טרנטה שאפשר לקנות ב-1500 ש"ח). תתקן מזגן

ב-5000 ש"ח. הוא לא רוצה לתקן לך כי אתה לא משלם.

בקשר למזגן היסתובבתי בהמון מוסכים לא מורשים הוצאתי המון כסף

על תיקונים ובירושלים גיליתי שמשלמים יותר אבל פעם אחת עם אחריות המוסך

והכל עובד ואם לא יש עם מי לדבר אבל צריך לשלם. לא מעט? פחות ממה

ששילמתי בכל המוסכים הלא מורשים. וחסרי הידע והניסיון ברכב הספציפי שלך.

• תוכן חדש...