Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנות אמרו שקומפוננט ב700 ש"ח אפשר להשיג רק בסיסי אבל הציעו לי דבר מעניין אחר

אמרו לי שאני יכול לקחת מידים וטויטרים של אינפינטי ברמה ללא קרוסים באותו מחיר של סט קומפוננט סביר

הטויטרים : Infinity 1021T המידים Infinity REF6022I

כך שבעצם הסט יהיה ברמה יותר אך ללא קרוסים ,

מה דעתכם כדאי או לא? ומה ההבדל בכלל עם קרוסים או בלי?

פורסם

ומה בדיוק תעשה איתם בלי קרוסים? אם הייתה לך הגברה אקטיבית אז אחלה, גם ככה לא צריך קרוסים, אבל אם אתה לא נכנס לתחום הזה - אין לך יותר מדי מה לעשות בלי קרוסים, רק אילתורים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה ילד גדול,

אני חושב שאתה יכול לבצע החלטות לבד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה ילד גדול,

אני חושב שאתה יכול לבצע החלטות לבד.

תודה שאתה מזכיר לי חמודי , אני פשוט כל פעם שוכח :lol:

וההגברה היא מגבר BA-4400, איתמר הגברה אקטיבית הכוונה למגבר רגיל או משהו מיוחד?!

פורסם

יש לך מלבד הפולס אודיו 4 ערוצים, מגבר נוסף לסאב? פרט את שאר הרכיבים.

הגברה אקטיבית פירושה אספקת זוג ערוצי הגברה לכל דרייבר באופן עצמאי, ולא לקרוסים, שמהם זה מתפצל. החיתוכים מבוצעים בעזרת הHU, אם תומך בכך, או באמצעות קרוס חיצוני. כלומר להגברה אקטיבית של סט 2WAY אתה צריך ארבעה ערוצי הגברה. בנוגע ליתרונות ההגברה האקטיבית [b AMP], ההספקים גדולים יותר לכל דרייבר, הגמישות באמצעות קרוסים חיצוניים גדולים מהג'ימפור, הסטנדרטי בד"כ, לצורך שינויים בקרוסים המקוריים, ועוד.

פורסם

זהו המגבר היחידי , הHU שלי הוא DEHP-5000UB וסאב סרווין וגה HED12

פורסם

אז אם כך אין לך את הרכיבים לבצע b amp ולכן אין לך מה לקנות מידים וטויטרים ללא קרוסים.

עדיף לך לקנות סט קומפוננט ברמה גבוהה יותר(כגון מורל דוטק) יד שנייה מאשר סט קומפוננט נחות כשהו חדש.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

חשבתי על האפשרות אבל אמרו לי שסטים של יד שניה עוברים לרוב תיקונים או כל מיני דברים

ורק מאט אנשים מוכרים באמת סטים מצב נורמלי , ואיך לגלות אם הסט נורמלי או לא נאי לא יודע.

פורסם

מי אמר לך? המתקין?

הרבה מאוד אנשים עובדים פה עם ריכיבים יג שנייה, למען האמת כל המערכת שלי בנויה מחלקים יד שנייה, וטפו וטפו, הכל תקין ויותר מזה, מערכת כמו שלי, רק חדשה? אני משער שהייתה עולה לי 10-11 אלף. שלי עלתה 6-7 אלף. אפילו קצת פחות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כן המתקין.. הוא אמר שאחרי שמחליפים לרמקולים סליל או מתקנים אותם הרמקול כבר נשמע באיכות גרוע ולכן לא משתלם לקנות יד שנייה..

ואתה לא יכול להגיד שכל האנשים ישרים , תמיד יהיה את האלו שימכרו זיופים או דברים הרוסים..

אם יש לך טיפ או דרך מסוימת כאחד מנוסה לאייך הכי חכם לבחור רמקולים מיד שנייה אני אודה לך..

פורסם

תראה, נכון שבתדירות של 1 ל100 יהיה רמקול שעבר תיקון אבל פה בפורום אם הרמקול עבר תיקון יגידו לך.

לחברי הפורום יש רכיבים מעולים ושמורים בקנאות אשר למכירה וגם אם אינך מכיר את האדם שמוכר-חיפוש קטן של הודעותיו וכבר תגבש דעה בנוגע לרמה הבנתו וטיפולו ברכיבים שיש לו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לחלוטין לא נכון.

המתקין שלך, מטבע הדברים, אינו אובייקטיבי משום שרוצה למכור לך, זה הכל.

אם אתה רוכש מחבר פורום פעיל ומוכר, שמצהיר שהסט במצב טוב ובמחיר הוגן והגון, לא צריכה להיות לך בעיה. אף אחד כאן לא ייקח סיכון לדחוף למישהו סט תקול, או במצב מזוויע, בשביל כמה גרושים. אתה יכול להגיע בתקציב פחות, לרמה גבוהה יותר, באופן יחסי, אם הינך רוכש יד שניה. אני באופן אישי רכשתי 2 מגברים משומשים, כחדשים, מחבר פורום, וחסכתי בכך אלפי שקלים.[כן, אלפי.]

פורסם

הבן אדם היחידי הלא הגון בסיפור שלך הוא המתקין שמכניס לך שטויות לראש כנראה מתוך אינטרסים שונים ומציע למכור לך משהו שלא מתאים או שמנסה למכור לך משהו שיחייב אותך לקנות רכיבים נוספים. אני אישית לא הייתי חוזר אליו.

כמו שנאמר קודם , יש המון רכיבים שנמכרים פה בפורום ונדיר מאוד שמישהו יצא לא מרוצה. אני אישית קניתי ומכרתי ציוד יד שניה ואני ממליץ גם לאחרים לעשות זאת כמובן בצורה שקולה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני עשיתי החלפת ציוד עם חבר פורום על מגבר של קיקר kx600.4 שכחדש עולה 2300 שקל.

נתתי בתמורה ציוד אחר שלי שלמען האמת לא מגיע כחדש למחיר הזה - אבל הציוד שהיה לי היה מבוקש ע"י בעל המגבר והוא ראה לנכון שההחלפה בינינו היא הולמת.

לקחתי את המגבר והוא עבד מספר חודשים ואז התחיל להוציא DC לרמקולים.

תיקון עלה לי 500 שקל סה"כ ובסוף כשהיתה לי תקלה ב4XS מיהרתי להאשים את המגבר בתקלה - אחרי בדיקה אצל טכנאי פרטי התברר שהמכשיר תקין ועוד בתמורה ל150 שקלים ביקשתי ממנו להוסיף לי מנגנון הגנה של כיבוי שקט (לא הדלקה שקטה) למגבר וכרגע יש לי KX600.4 תקין לחלוטין וגם משופר בעלות כוללת של 650 שקלים בתוספת להחלפה על ציוד שלא היה לי בו כל שימוש וכל צורך.

מה שרשמתי למעלה נחשב אולי לאחד התסריטים הגרועים ביותר בקניית ציוד יד שניה מחבר פורום - ושלא תבין לא נכון, חבר הפורום שלקחתי ממנו את המגבר לא אשם בשום דבר וסה"כ הוא הודה שלמגבר היה תיקון, לא היתה לו שום דרך לדעת שלא עשו תיקון הולם למגבר.

אז כמו שאתה רואה - ביחס לעלות מול תועלת יצאתי כאן מורווח הרבה יותר מאשר הייתי מוציא 2300 שקל על מגבר חדש כזה (שכבר לא מייצרים את הדגם הזה והוא באמת מעולה) ועוד לפני מקצה שיפורים.

תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...